cnm benim çok güzel yapmışsın bağışlamakla
bu fikiri daha önce başka arkadaşlarımızla düşündük ama yanlış anlaşılır vs.dedik
ama geçen topikte masrfalardan bahsederken herkes aynı durumda gördüm açtım tek kıyafet değill..yeni doğmuş arkadaşlar oto koltuğu,ana kucağı,biberon herşey olur bence
evet cnm masraflar diz boyu en iyisini yedirme taraftarıyım giyim içinse elbette alıyorum ama gelenleride giydiriyorum hatta ablamın oğlunun eşofmanlarını bile giyiyoruz evde sorun olmuyo kahverengi lacivert:))
bu durumda ben 0-6 aya kadar verici olup 6-12 aya kadarda alıcı olabilirim..
bu ilaç lekelerini çıkaran bişey varmı kibundan sonra dikkat etmem gerekicek:)
arkadasla bende fisher-price sallanan salincak ve elle sallanan salincak aktivite bari fisher price ve baska bir firmanin da var..ev cok kalabalik oldu ne yapacagimi bilemiyorum...su kiralama yerine mi versem acaba gitti gidiyordan mi satsam ?
arkadasla bende fisher-price sallanan salincak ve elle sallanan salincak aktivite bari fisher price ve baska bir firmanin da var..ev cok kalabalik oldu ne yapacagimi bilemiyorum...su kiralama yerine mi versem acaba gitti gidiyordan mi satsam ?
suan kurulu degil resimlerini cekemem ama bir ara ceker koyarim..akvaryumlu fisher price ..alali 5 ay falan oldu...ben on u elektrikliye cevirttim birde..pil derdi de kalmadi...
bir kaç ay için 350 tl pahallı değil mi ? aloynaver sitesinde bile fisher price salıncaklar satın almaya kalktığında en pahallısı 190 tl civarında..kiraladığında aylığı 30-40 tl civarı...akvaryumlu salıncağın taşıma kapasitesi de diğer fisher priceler gibi 9 kg a kadar..
Canım bende aloynaver sitesinden salıncak siparişi verdim.
Ama biz 50 kiraladık 1 aylığına bana çok pahalı geldi ya.
Evet kapasiteside 9 kilo.
Arkadaşın sattığına baktım e_bebekten 320 civarı.Birde 18 kilo kapasiteli onlar.Bize daha mantıklı geldi kilo olarak fazla oluşu,bakalım yağız beğenip oturursa almak istyoruz.
Merhaba
Yardim amacli ve?veya satis amacli baslik bildiginiz uzere yasak. Yardimda da cok soru nyasadik satista da. Bu acidan Buradaki alisverisiniz (su ana kadar gozlemim hediye adi altinda) ve bu sekilde devam ederse sevinirim.
tabiki hediye
bizde büyüdükleri zaman başka küçük bebeklere daha fazlasını hediye edeceğiz
çok şükür herkesin durumu internet kullanacak kadar iyi bizim yaptığımız bebek dayanışması kendi adıma yanlış anlaşılmak istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?