İkiz,Üçüz Kardeşler Birbirlerinin Kıyafetleri ile Büyüsün

evet cnm masraflar diz boyu en iyisini yedirme taraftarıyım giyim içinse elbette alıyorum ama gelenleride giydiriyorum hatta ablamın oğlunun eşofmanlarını bile giyiyoruz evde sorun olmuyo kahverengi lacivert:))
bu durumda ben 0-6 aya kadar verici olup 6-12 aya kadarda alıcı olabilirim..
bu ilaç lekelerini çıkaran bişey varmı ki bundan sonra dikkat etmem gerekicek:)

Canım malesef çıkmıyor o ilaç lekeleri,bizim kıyafetlerimizdede var birce kusurumuza bakmasın artık.
Ben resmen mıçımı yırttım çıkmıyor çıkmıyor.
Şimdiyse çözümü çay kaşığı ile yedirmekte buldum ne üstüne dökülüyor nede ben yedirirken kırk takla atıyorum.

Bircecim kargoyla yolladım canım.Güle güle kullanın inşallah.

arkadasla bende fisher-price sallanan salincak ve elle sallanan salincak aktivite bari fisher price ve baska bir firmanin da var..ev cok kalabalik oldu ne yapacagimi bilemiyorum...su kiralama yerine mi versem acaba gitti gidiyordan mi satsam ?

arkadasla bende fisher-price sallanan salincak ve elle sallanan salincak aktivite bari fisher price ve baska bir firmanin da var..ev cok kalabalik oldu ne yapacagimi bilemiyorum...su kiralama yerine mi versem acaba gitti gidiyordan mi satsam ?

valla sat derim cnm eğer bir akrabağan yoksa verecek edecek

buradan da almak isteyen olursa
sat cnm

Canım ya ben fisher price salıncaktan almak istiyorum yağıza.
Resimlerini koyarsan görmek isterim.ben talip olabilirim.
Fiyat olarak ne kadara satmayı düşünürsün.

Son düzenleme:
suan kurulu degil resimlerini cekemem ama bir ara ceker koyarim..akvaryumlu fisher price ..alali 5 ay falan oldu...ben on u elektrikliye cevirttim birde..pil derdi de kalmadi...

fiyatta hic dusunmedim..ben 350 tl ye almistim...bilmiyorum walla..

suan kurulu degil resimlerini cekemem ama bir ara ceker koyarim..akvaryumlu fisher price ..alali 5 ay falan oldu...ben on u elektrikliye cevirttim birde..pil derdi de kalmadi...

Canım ben e_bebekten resimlerine baktım.

Ne kadar istiyorsun bana fiyat verirsen bende eşimle konuşurum.

bir kaç ay için 350 tl pahallı değil mi ? aloynaver sitesinde bile fisher price salıncaklar satın almaya kalktığında en pahallısı 190 tl civarında..kiraladığında aylığı 30-40 tl civarı...akvaryumlu salıncağın taşıma kapasitesi de diğer fisher priceler gibi 9 kg a kadar..

Canım bende aloynaver sitesinden salıncak siparişi verdim.
Ama biz 50 kiraladık 1 aylığına bana çok pahalı geldi ya.
Evet kapasiteside 9 kilo.
Arkadaşın sattığına baktım e_bebekten 320 civarı.Birde 18 kilo kapasiteli onlar.Bize daha mantıklı geldi kilo olarak fazla oluşu,bakalım yağız beğenip oturursa almak istyoruz.

1 aylık kiralayınca kargo vs ile pahallı oluyor,3 aylık daha avantajlı.hayırlısı :)

Merhaba
Yardim amacli ve?veya satis amacli baslik bildiginiz uzere yasak. Yardimda da cok soru nyasadik satista da. Bu acidan Buradaki alisverisiniz (su ana kadar gozlemim hediye adi altinda) ve bu sekilde devam ederse sevinirim.

Merhaba
Yardim amacli ve?veya satis amacli baslik bildiginiz uzere yasak. Yardimda da cok soru nyasadik satista da. Bu acidan Buradaki alisverisiniz (su ana kadar gozlemim hediye adi altinda) ve bu sekilde devam ederse sevinirim.

teşekkür ederim :)

tabiki hediye
bizde büyüdükleri zaman başka küçük bebeklere daha fazlasını hediye edeceğiz
çok şükür herkesin durumu internet kullanacak kadar iyi bizim yaptığımız bebek dayanışması kendi adıma yanlış anlaşılmak istemem

çokkkk doğruuuuuuuuuuuuu

dırımcım bende gönderecegim dedim hatta toparladım epeyce ama ikigün evel bir arkadaşımın komşusu birinin ikiz erkek bebekleri oldugunu çok zor durumda olduklarını söyledi ihtiyaçları oldugu sürece bütün küçülenleri onlara göndermeyi düşündüm.burayada yazayım dedim bende varım deyip vazgeçmiş gibi olmayayım diye.

3 aylığa kadar kullanılabilecek çeşitli kız ve erkek bebek kıyafetleri var,kim talipse ona yollayacağım arkadaşlar...hepsi temiz,yıkadım ama ütülemedim...

Hepimizin çok şükür bebeklerimize iyi kötü birşeyler alacak gücümüz var.

Ama bence dolabımızda istiflemek yerine,bebeklerimizin manevi kardeşleriyle paylaşmıyalımki,hediyeleşmiyelimki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…