İkiz,Üçüz Kardeşler Birbirlerinin Kıyafetleri ile Büyüsün

arkadaşlar ikiz erkek bebeklerim dünyaya gelecek inş az kaldı kıyafeti olan varsa memnun olurum birde kullanmadığınız küçük beşik varsa çok mutlu olurum...

gül arkadaşım eminimki arkadaşlar yardımcı olcak biz abiyiz artık bizimkiler uymaz size

arkadaşlar ikiz erkek bebeklerim dünyaya gelecek inş az kaldı kıyafeti olan varsa memnun olurum birde kullanmadığınız küçük beşik varsa çok mutlu olurum...

ben yeni bir koli hastanedeki bebeklere ve doğum yapacak komşuma götürdüm ama bundan sonraki partiyi seve seve sana gönderirim adresini yazarsan bana iyi olur
kısmetse doğum ne zaman?

arkadaşlar topiğimizi aktif tutalım
ben kolisini yolladım gülnurun güle güle giysinler doğunca
başka elinde kıyafet olan ve kıyafete ihtiyacı olan yokmu?ikizler yardımlaşarak büyüyecek
benim oğlanlarda firdosun oğlanlardan almışlardı

kızlar konuyu aktif hale getirelim gene malum kışda bitmek üzere elimizde kışlıklar olacaktır bende birkaç parça bişey var montlar ayakakabı kotlar bikaç parça badi 12-24 arası olur sanırım . ihtiyacı olanlar gene yazsınlar diğer arkadaşlarda ilgilenir sanırım .

merhaba arkadaşlar benimde7 aylık erkek ikizlerim var allah hepimizin yardımcısı olsun...bende size katılmak istiyorum

yaww kimsenin ihtiyacı yokmu valla ben 3 yaş kıyafetleri alırım bizden büyük kuzuları olan anneler yollayabilir bende bu yaz devir yapacağım çıkanları yollarım

:))valla al bendende o kadar vercek biyer bulamadık aslında buralarda var ama ben bizden birileri alsın istiyorum çünkü gerçekten 2-3 çocuğu giydirmek çok zor . veren varsa 3-4 yaş grubu bende alırım :)))

:))valla al bendende o kadar vercek biyer bulamadık aslında buralarda var ama ben bizden birileri alsın istiyorum çünkü gerçekten 2-3 çocuğu giydirmek çok zor . veren varsa 3-4 yaş grubu bende alırım :)))

ayyy valla yaaa bu topiği diğer anneler grubuna da link olarak koyayım yawww

arkadaşlar 1 veya 2 yaş varsa ben alabilirim
ayrıca isteyene gönderebilirim

canım benim çouklarım 2009 doğumlu ikiside erkek ...istersen bu kıştan ve geçen yazdan ayırdıklarımdan yollarım ama ayımız uyuşuyormu??biz kışın 15-24 ay arasıydık

şimdiden teşekkürler ay olarak tam bize göre gönderebilirseniz sevinirim ....

tamam canım ama dediğim gibi şu bahar ayından yaza geçiş yapalım yazlıkların içinden küçülmüşleri sana yollarım geçen yaz 1,5 yaş kıyafetlerimiz vardı ...uyarmı??kışıklarıda kışa geçişte yollarım

benimkiler 7 aylık ama 1 yaş tama oluyo sizin kıyafetler tam bizimkilere göre gönderebilirseniz sevinirim... benim özel mesaj hakkım yok nasıl yaparız ?

bende bu başlığı yeni gördüm benimde 34 aylık 1 kız 1 erkek ikizlerim var daha geçen birsürü kıyafet dagıttım ama bundan sonra cıkanları buraya yazıcam,ayrıca 3 yaş erkek/kız ürünü varsa bende talip olabilirim.

canım benim bizden büyüksünüz ben erkek kıyafetine talibim canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…