arkadaşlar ikiz erkek bebeklerim dünyaya gelecek inş az kaldı kıyafeti olan varsa memnun olurum birde kullanmadığınız küçük beşik varsa çok mutlu olurum...
:))valla al bendende o kadar vercek biyer bulamadık aslında buralarda var ama ben bizden birileri alsın istiyorum çünkü gerçekten 2-3 çocuğu giydirmek çok zor . veren varsa 3-4 yaş grubu bende alırım :)))
arkadaşlar 1 veya 2 yaş varsa ben alabilirim
ayrıca isteyene gönderebilirim
canım benim çouklarım 2009 doğumlu ikiside erkek ...istersen bu kıştan ve geçen yazdan ayırdıklarımdan yollarım ama ayımız uyuşuyormu??biz kışın 15-24 ay arasıydık
şimdiden teşekkürler ay olarak tam bize göre gönderebilirseniz sevinirim ....
tamam canım ama dediğim gibi şu bahar ayından yaza geçiş yapalım yazlıkların içinden küçülmüşleri sana yollarım geçen yaz 1,5 yaş kıyafetlerimiz vardı ...uyarmı??kışıklarıda kışa geçişte yollarım
benimkiler 7 aylık ama 1 yaş tama oluyo sizin kıyafetler tam bizimkilere göre gönderebilirseniz sevinirim... benim özel mesaj hakkım yok nasıl yaparız ?
bende bu başlığı yeni gördüm benimde 34 aylık 1 kız 1 erkek ikizlerim var daha geçen birsürü kıyafet dagıttımama bundan sonra cıkanları buraya yazıcam,ayrıca 3 yaş erkek/kız ürünü varsa bende talip olabilirim.
tamam canım aklımda yazda geliyor birşeyler çıkınca oglumdan yazıcam buraya hemen.canım benim bizden büyüksünüz ben erkek kıyafetine talibim canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?