- 12 Şubat 2012
- 885
- 515
- 133
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Eski sevgilim duygusal gel gitler çok yaşıyordu... Bazen çok yoruyordu beni. Ben başak burcuyum. :)benim esim yengec o kadar zorluyorki beni cok degisken birden mutluyken birden dipte bende aslan onu cozucem diye geciyoo gunler ugrasma ben cozemedim kendimi diyo valla cok zor
Ya hahah aynı kişi miyiz yoksaa.... Benimki de öyleydi. Canım,bebeğim, seni çok seviyorum, özlüyorum filan diyordu. Hiç de hissettirmedi... Ertesi gün ayrıldıı3 gün önce özledim ölüyorum geberdim diyen insan 3 gün sonra kafam karışık diyip bitirdi ahahahaha
Ya ciddi olamazsın,ayrılığın önceki günü bulustuk koklastik sarildik sorun yok hafta sonu gorusucez falan dedik,sonraki gün pat kafam karışık dedi.Ya hahah aynı kişi miyiz yoksaa.... Benimki de öyleydi. Canım,bebeğim, seni çok seviyorum, özlüyorum filan diyordu. Hiç de hissettirmedi... Ertesi gün ayrıldııBen tabi şokk, ben iptal haha
Bakalım pişman olacak mı... Pişman olmasını dört gözle bekliyorum.
Yaa aynenn hatta nasıl geçecek bu bir hafta ozleyecegim filan dedik... ertesi gün ayrıldı :/ bulustugumuzda hiç hissettirmemisti.... bizim de 1.5 ay oldu ayrilaliYa ciddi olamazsın,ayrılığın önceki günü bulustuk koklastik sarildik sorun yok hafta sonu gorusucez falan dedik,sonraki gün pat kafam karışık dedi.
1bucuk aydır ayrıyız ben geri donmeyecegine eminim o yüzden beklemiyorum,beklemek aci veriyor
Ahahahahha valla aynen çok özledim dedim,bende çok dediYaa aynenn hatta nasıl geçecek bu bir hafta ozleyecegim filan dedik... ertesi gün ayrıldı :/ bulustugumuzda hiç hissettirmemisti.... bizim de 1.5 ay oldu ayrilali
İsmimin anlamı da su perisiAhahahahha valla aynen çok özledim dedim,bende çok dedi
Cidden şaşırdım su an ancak bu kadar bir olabilirmiş
İsmimin anlamı da su perisi
HahahGel bi sarilalim
olur tabiki..gecmisle cok yasiyorlar..iyi bir baba evine cok bagli herkese yardim etmeye calisir yaparda gel gitler cok ama zamanla olgunlasir insallah diyorumEski sevgilim duygusal gel gitler çok yaşıyordu... Bazen çok yoruyordu beni. Ben başak burcuyum. :)
Bir şeyin hep kötü yönünü düşünürdü, ben iyi taraflarını ona anlatmaya çalışırdım. :)
En son da zaten seni eskisi gibi sevmiyorum deyip ayrıldı...Bakalım pişman olacak mı...
ben aslanim esimle anlasamiyorum oda yengec liderligim evlenince biraz sonduBi ikizleri sevmem bi de kendi burcum da olan balığı sevmiyorum .
Herşeyi çok uç noktalarda yaşıyorum mutluluğu , üzüntüyü .
Dengesizim biraz . Bi dakika önce gülerken bi dakika sonra durduk yere ağlayıp hayatı kendime zindan edebilecek kapasiteye sahibim . Keşke aslan falan olaydım ya lider , sert
İyi özellikleri çok var biliyorum... Şu an tek isteğim pişman olması, benim hissettiklerimi o da hissetsin... acaba farkına varacak mi ya da yaptığını hata olarak düşünecek mi...olur tabiki..gecmisle cok yasiyorlar..iyi bir baba evine cok bagli herkese yardim etmeye calisir yaparda gel gitler cok ama zamanla olgunlasir insallah diyorum
gururlular cok fazlaİyi özellikleri çok var biliyorum... Şu an tek isteğim pişman olması, benim hissettiklerimi o da hissetsin... acaba farkına varacak mi ya da yaptığını hata olarak düşünecek mi...
Kesinlikle hem de çok fazla gururlulargururlular cok fazla
Kadın lider ruhlu olduğu zaman ilişkiler daha zor oluyor . Ben balığım sevgilim kova . O daha sinirlidir benden ama bende sakin uyumlu olduğum için sorunları hallederiz direk :)ben aslanim esimle anlasamiyorum oda yengec liderligim evlenince biraz sondu
Ergenlik zamanında ikizler burcu erkeğine aşık olmuştum senelerce burnumdan getirdi pisssKızlar bu burç çok tehlikeli dikkat edin resmen sinirlerim bozuldu bu insan dışı burçtan tövbe estağfurullah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?