İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran İkizler burcu erkeğimi kaç kaç :)

ne çektin be ikizler.
yaw yeter elleşmeyin gayrı şu zavallılara.
acık çok konuşurlar, hökelalar ama olsun öyle seviyoz biz onları
iyidir iydir, dilinden anla yeterki...

Bende ikizlerim.
Bizim kadar dengesiz insan yoktur hayatta, itiraf ediyorum.
Daha kendimi coze bilmis degilim.

26 yaşındaydı artık sevgilim değil
noldu bugün mü ayrıldınız :) sanırım erkeklerin bu yaşlarda bi dengesizliği oluyo, benimki de dengesizdi ve burcu belli değildi nezaman doğduğu belli olmadığı için :) tüm burçları okudum koç burcunun özelliklerini taşıyorum dedi ama bence kesin ikizlerdi gelgitleri kararsızlıkları çoktu :) eski konularımı okuyabilirsin neler çektirdi bana

yok zaten bununla yeni tanışmıştık şimdi eski sevgilimle barıştım şükür

Eşimin de benim de yükselenimiz ikizler. Gerçek burçlarımız ise oğlak ve akrep. Bir sıkıntı yok. Tartışmalarımız ise çok zihin açıcı

Ben de ikizlerim ama burçlara inanmıyorum. Eşim de boğaymış şimdi sordum yoksa bilmiyordum bile :d

Bende ikizlerim, ama insanlar bana çabuk ısınır ve pişman etmedim hic bir dostumu. Ama cok dazla duygu dalgalanması yasıyoruz bu bir gercek o yüzden iliskilerde cok sinir bozucu olabiliyoruz. Gün başlangıcı mutluysak gün sonunda hüzünlü olabiliyoruz. O doğrudur ben bile kendime gıcık oluyorum bu yüzden.

Şu ana kadar tanıdığım ikizler burcu insanları, yerinde duramayan, neşeli, sıcakkanlı, vurdumduymaz, sözüne pek güvenilmez yani bir dediği bir dediğini pek tutmayan, sallaması bol, herşeye atlayan, zeki tiplerdi genelde. Arkadaş olarak anlaşırım fakat sevgili ya da eş olarak istemem sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…