- 17 Aralık 2015
- 4.045
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.622
- 208
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Çok mu çalışkanlar gerçekten çok tembeller ve çalışmak yerine gezip tozmak istiyolarçevremde 7 tane ikizler erkeği var, hepsi birbirinden çalışkan ve dürüst insanlar.
Katılıyorum aralarında değişiklik gösterebilir ama çoğunluğu tembelyanlış anlasılmasın fakat 10 tane ikizler erkeği tanıyorsam tembel ve para yiyicidir. net.
26 yaşındaydı artık sevgilim değilkaç yaşında peki sevgilin :)
noldu bugün mü ayrıldınız :) sanırım erkeklerin bu yaşlarda bi dengesizliği oluyo, benimki de dengesizdi ve burcu belli değildi nezaman doğduğu belli olmadığı için :) tüm burçları okudum koç burcunun özelliklerini taşıyorum dedi ama bence kesin ikizlerdi gelgitleri kararsızlıkları çoktu :) eski konularımı okuyabilirsin neler çektirdi bana26 yaşındaydı artık sevgilim değil
yok zaten bununla yeni tanışmıştık şimdi eski sevgilimle barıştım şükürnoldu bugün mü ayrıldınız :) sanırım erkeklerin bu yaşlarda bi dengesizliği oluyo, benimki de dengesizdi ve burcu belli değildi nezaman doğduğu belli olmadığı için :) tüm burçları okudum koç burcunun özelliklerini taşıyorum dedi ama bence kesin ikizlerdi gelgitleri kararsızlıkları çoktu :) eski konularımı okuyabilirsin neler çektirdi bana
eski sevgilin mi barışmak istedi :)yok zaten bununla yeni tanışmıştık şimdi eski sevgilimle barıştım şükür
Eski sevgilim yengeç burcuydu ruh hali bir insanın bu kadar çabuk mu değişir yaYengeç erkeğine yolunuz gonlunuz kalbiniz düşmesin madem
3 gün önce özledim ölüyorum geberdim diyen insan 3 gün sonra kafam karışık diyip bitirdi ahahahahaEski sevgilim yengeç burcuydu ruh hali bir insanın bu kadar çabuk mu değişir ya
benim dustu bi kereYengeç erkeğine yolunuz gonlunuz kalbiniz düşmesin madem
benim esim yengec o kadar zorluyorki beni cok degisken birden mutluyken birden dipte bende aslan onu cozucem diye geciyoo gunler ugrasma ben cozemedim kendimi diyo valla cok zorEski sevgilim yengeç burcuydu ruh hali bir insanın bu kadar çabuk mu değişir ya
Abim ikizler burcu ayıp dediğin on numara adamdır. Ayrıca ikizler bir sürü erkek tanıdım. Çok eğlenceli tipler. Genelleme yapma lütfen.Kızlar bu burç çok tehlikeli dikkat edin resmen sinirlerim bozuldu bu insan dışı burçtan tövbe estağfurullah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?