Ailesine karşı da böyle ama çok düşünür ama onlara da sevgisini gösteremez. İkizler burcu oluşunu başlık olarak yazdım.Sevgi gostermemenın sorumsuz davranısların burçlarla ılgısı yok, burcları rahat bırakın.
Bırı sıze sevgı gostermıyor modu daıma dusukse, sızı sevmiyordur bukadar basıt.
İkizlerde olsa bu, akrepte olsa bu.
Ailesine karsı gosterdıgı sevgı benı ilgilendirmez ılıskımde. Ben mutsuzsam yeterli degılse bana verilen kımı ne kadar sevdıgıne bakmam. Ben kendımden sorumluyum.Ailesine karşı da böyle ama çok düşünür ama onlara da sevgisini gösteremez. İkizler burcu oluşunu başlık olarak yazdım.
Bu adam yay Burcu da olsa tay Burcu da olsa aynı olurdu. Huy buMerhabalar herkese.
Nişanlım ikizler burcu aynı zamanda da sevgisini çok gösteremeyen birisi.
Bazen böyle ilişkim var mı yok mu hissedemiyorum . Sevdiğinden eminim. Tonla borcu varken benimle evlenmeye adım attı. Askerden bana supriz yapmak için tam doğumgünümde geldi hem de bir hafta önce gelebilecek iken görür beni supriz bozulur diye beklemiş. Hasta olsam deliye döner vs ama bazen hatta bazen değil çoğunlukla modu düşük. Yanına gidince dalaaar gider yanında miyim değil miyim anlamam.. ilk baslarda yine biraz daha iyiydi ama bana sevgisini göstermesi tamamen moduyla ilgili e bende sevgisini hissedemeyince tuaf hissediyorum arkadaşım gibi oluyor. 3 yıldır birlikteyiz bu arada. Kayınvalidem de hep A sevgisini gösteremez çok der ama ben hayatındaki bir kadin olarak hissetmek istiyorum . Ne yapmalıyım ? Hergun modu yükselsin de bende hissederim diye mi beklemeliyim ?
Bu burç değil de karakterle alakalı sanirim benim eşim de ağır abi dir sevdigini kolay söyleyemez oyle sürpriz falan yapamaz cidden beceremiyor uğraşırken elinde patlıyorMerhabalar herkese.
Nişanlım ikizler burcu aynı zamanda da sevgisini çok gösteremeyen birisi.
Bazen böyle ilişkim var mı yok mu hissedemiyorum . Sevdiğinden eminim. Tonla borcu varken benimle evlenmeye adım attı. Askerden bana supriz yapmak için tam doğumgünümde geldi hem de bir hafta önce gelebilecek iken görür beni supriz bozulur diye beklemiş. Hasta olsam deliye döner vs ama bazen hatta bazen değil çoğunlukla modu düşük. Yanına gidince dalaaar gider yanında miyim değil miyim anlamam.. ilk baslarda yine biraz daha iyiydi ama bana sevgisini göstermesi tamamen moduyla ilgili e bende sevgisini hissedemeyince tuaf hissediyorum arkadaşım gibi oluyor. 3 yıldır birlikteyiz bu arada. Kayınvalidem de hep A sevgisini gösteremez çok der ama ben hayatındaki bir kadin olarak hissetmek istiyorum . Ne yapmalıyım ? Hergun modu yükselsin de bende hissederim diye mi beklemeliyim ?
Yahu beni seviyor mu diye sormadım burada. Adamın özelliği bu yapabileceğim bir şey var mı diye sordum. Sevdiğinden eminimAilesine karsı gosterdıgı sevgı benı ilgilendirmez ılıskımde. Ben mutsuzsam yeterli degılse bana verilen kımı ne kadar sevdıgıne bakmam. Ben kendımden sorumluyum.
Aılesıne karsı saygısı var mı ona bakarım.
Sevmek baska bisey.
Kendını kandırma sende.
Bu sevgi göstergesi değil..Sevdiğinden eminim. Tonla borcu varken benimle evlenmeye adım attı.
Sevmeyen ınsana bisey yapamazsın dıyorum.Yahu beni seviyor mu diye sormadım burada. Adamın özelliği bu yapabileceğim bir şey var mı diye sordum. Sevdiğinden eminim
Malesef insanlar her evliliğe adımı yada zorda yapılan her işi bir sevgi bi aşk belirtisi sanıyorBu sevgi göstergesi değil..
İkizler burcu hep boyle cok severler ama gosteremezlerı duymakPeki bunun ikizler burcu olmasıyla ne alakası var?
Yooo gayet gösteriyoruz.İkizler burcu hep boyle cok severler ama gosteremezlerı duymak
İkizler burcu hep boyle cok severler ama gosteremezlerı duymak
Anlayan biri teşekkürler öncelikle.Bu burç değil de karakterle alakalı sanirim benim eşim de ağır abi dir sevdigini kolay söyleyemez oyle sürpriz falan yapamaz cidden beceremiyor uğraşırken elinde patlıyor
Ama hasta olsam ne yapacağını şaşırır kızsam mesela beni cok kızarırsa hemen konuşmaya çalışır ta da ne biliyim benim cildim sorunlu almadığı takviye krem bakım ürünü kalmadi.
Para hesabı yapmaz mesela çocuklara karşı bana karşı olsun şefkat merhametlidir ha bunlar benim için yeterki beni sevdiğinden eminim ama bur başkası için anlamsız olabilir siz kendinizi düşünün bence mutku olabilir miyim bu adamla diye.
Ve uzun oldu ama lütfen nişanlinizi ben oni nasilsa değiştirtiririm diye düşünüp.evlenmeyin ya olduğu gibi sevin çünkü fıtratı bu ailesine de böyleyse ya da bırakın herkes yoluna gitsin.
Burçla ilgisi yok. Kişinin değer verip vermemesi ile ilgisi var. Eğer başlık olarak burç yazmayı tercih ettiyseniz demek ki burçla ilgisi olduğunu düşünüyorsunuz. O yüzden şunu söyleyeyim de karşı tarafın ne kadar ilgisiz olduğunu anlayın; ben de İkizler burcuyum ve sevgilimi çok düşünürüm, el üstünde tutarım, onun kalbini azıcık da olsa kırmak istemem. Eğer onun kalbi benim yüzünden kırılırsa benim kalbim paramparça olur. Çoğu zaman ona güzel mesajlar yazarım. " İyi ki varsın" derim. Bu böyle uzaar, gideer.Ailesine karşı da böyle ama çok düşünür ama onlara da sevgisini gösteremez. İkizler burcu oluşunu başlık olarak yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?