- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.086
- 548
Burçla ilgisi yok. Kişinin değer verip vermemesi ile ilgisi var. Eğer başlık olarak burç yazmayı tercih ettiyseniz demek ki burçla ilgisi olduğunu düşünüyorsunuz. O yüzden şunu söyleyeyim de karşı tarafın ne kadar ilgisiz olduğunu anlayın; ben de İkizler burcuyum ve sevgilimi çok düşünürüm, el üstünde tutarım, onun kalbini azıcık da olsa kırmak istemem. Eğer onun kalbi benim yüzünden kırılırsa benim kalbim paramparça olur. Çoğu zaman ona güzel mesajlar yazarım. " İyi ki varsın" derim. Bu böyle uzaar, gideer.
Bunu bır ıkızler burcundan duymak ne guzel, konu ıcın en yararlı cevap oldu bu bana goreYooo gayet gösteriyoruz.
Hayır.aa baristiniz mi? gozunuz aydin ❤
İkizler burcu hep boyle cok severler ama gosteremezlerı duymak
Demek kı modu dusuk durmasının ıkızler olmasıyla alakası yok.Ben de ikizlerim ama boyle degilim.
Her duyguyu cok uclarda yasar tanidim butun ikizler burclular.
Severse sevgiye bogar. Küserse illallah ettirir.
Kimin yok ki gitgelleri, bozulan moralleri...Bir duzeltme yapayım. Konu başlığını burçla açmanın nedeni gitgellerinin olduğunu anlayabilmek için. Hiç göstermiyor demiyorum zaten sevgisini ama genel olarak modu düşük bu da bize yansıyor yapabileceğim bir şey var mı diye soruyorum
Ya onu degistirmeye calisacaksiniz yada kabul edeceksiniz. Baska yorum yapanlar var evlenince dört kati oluyor diye. Bencede öyle yani böyle yasayabilirmiyim diye dusunun bence. Evlenincede hayat daha monoton oluncada insan gercekten sevgi hissetmek istiyor esinin duygulari hakkinda emin olsada.Merhabalar herkese.
Nişanlım ikizler burcu aynı zamanda da sevgisini çok gösteremeyen birisi.
Bazen böyle ilişkim var mı yok mu hissedemiyorum . Sevdiğinden eminim. Tonla borcu varken benimle evlenmeye adım attı. Askerden bana supriz yapmak için tam doğumgünümde geldi hem de bir hafta önce gelebilecek iken görür beni supriz bozulur diye beklemiş. Hasta olsam deliye döner vs ama bazen hatta bazen değil çoğunlukla modu düşük. Yanına gidince dalaaar gider yanında miyim değil miyim anlamam.. ilk baslarda yine biraz daha iyiydi ama bana sevgisini göstermesi tamamen moduyla ilgili e bende sevgisini hissedemeyince tuaf hissediyorum arkadaşım gibi oluyor. 3 yıldır birlikteyiz bu arada. Kayınvalidem de hep A sevgisini gösteremez çok der ama ben hayatındaki bir kadin olarak hissetmek istiyorum . Ne yapmalıyım ? Hergun modu yükselsin de bende hissederim diye mi beklemeliyim ?
Sevgi gostermemenın sorumsuz davranısların burçlarla ılgısı yok, burcları rahat bırakın.
Bırı sıze sevgı gostermıyor modu daıma dusukse, sızı sevmiyordur bukadar basıt.
İkizlerde olsa bu, akrepte olsa bu.
Ya bu burç olaylarını aşırı sacma bulurdum insanlar niye takılıyor derdim ama cevremde ne kadar ikizler var hepsi aşırı dengesiz diğer burçları bilmem haklarında bi bilgim yok ama ikizleri gozlemledim gerçekten tüm özellikleri fazlasıyla taşıyor hepsi gelecek aya doğumum var umarım ikizler olmaz doktorla da görüşeceğim uygunsa 20 mayısta olması içinMerhabalar herkese.
Bazen böyle ilişkim var mı yok mu hissedemiyorum . Sevdiğinden eminim. Tonla borcu varken benimle evlenmeye adım attı. Askerden bana supriz yapmak için tam doğumgünümde geldi hem de bir hafta önce gelebilecek iken görür beni supriz bozulur diye beklemiş. Hasta olsam deliye döner vs ama bazen hatta bazen değil çoğunlukla modu düşük. Yanına gidince dalaaar gider yanında miyim değil miyim anlamam.. ilk baslarda yine biraz daha iyiydi ama bana sevgisini göstermesi tamamen moduyla ilgili e bende sevgisini hissedemeyince tuaf hissediyorum arkadaşım gibi oluyor. 3 yıldır birlikteyiz bu arada. Kayınvalidem de hep A sevgisini gösteremez çok der ama ben hayatındaki bir kadin olarak hissetmek istiyorum . Ne yapmalıyım ? Hergun modu yükselsin de bende hissederim diye mi beklemeliyim ?
Erkeğiyle kadını aynı mıdır bilmiyorum ama kızkardeşim ikizler. Kardeşim de anlattığınız gibi. İyiyken çok ilgili, çok sevecen ama modu düşününce de hiç çekilmiyor. Ben hep burcuna bağlıyorum bu durumunuMerhabalar herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?