İkizler burcu nişanlım ..

Böyle bi adamla 6 yıl evli kadım.
Sevgimi gösteremiyorum deyip sıyrılıyordu işin içinden.
İlk zamanlar yine bi nebze daha iyiydi, evlilikle birlikte her geçen gün daha da uzaklaştı.
Ayrıldığım gün "bu adam benden nefret ediyor" diye düşünüyordum, o kadar hissetmiyordum sevgisini, gösteremiyordu.
Boşandım, üzerinden 4 yıl geçti, yeniden evlendim ve şimdi hem gayet güzel sevgisini gösteriyor, hem de söylüyor.
Her defasında tersleyip, telefonu yüzüne kapatmama rağmen hemde.

Ee noldu? hani gösteremiyordu sevgisini?

İkizler burcu ne kadar tanıdığım varsa çok neşelidirler ve daha önce ikizler sevgilim oldu onun kadar romantik sevgisini belli eden birini görmemiştim daha önce burçla alakası yok bunun

Tamam, bu durumun ikizler burcuyla doğrudan alakası yok ama, ben ikizler burcundan biraz korkuyorum.
Bir an çok iyiyken beş dakika sonra çok kötü olabiliyor '' bazıları ''. Özellikle bazıları diyorum, çükü hepsinin öyle olduğunu düşünmüyorum. Ama bana hep o bazıları denk geldi ne yazık ki..

Oh ne sonunda anlattığımı anlamış biri. Sevdiğinden eminim bende zaten demek böyle kabul edeceğim degismiyorlarsa
Ben tonla borcu varken sizinle evlenmeye adım atmasına şaşırdım.
Evlenince tonla borcu nasıl ödeyeceksiniz önce bunu düşünün bence
Tonla borcunu benimle evlenebilmek için gece gündüz çalışıp ödedi. Şuanda da borçsuz gibi evleneceğiz gibi bir sey.
Evet kendi de öyle diyor zaten ben çok düşünüyorum diyor.
İkizler burcu yazmamdaki sebep buydu çok teşekkür ederim :) Aynı kisiyle mi evlendiniz ? Eee nasıl degisti ???

Aynı kisiyle mi evlendiniz ? Eee nasıl degisti ???

Yok hayır aynı kişiyle evlenmedim, ihtimalim bile olamazdı onunla bir daha, neden kendime işkence edeyim ve değersiz hissettiğim birinin yanında ömrümü tüketeyim?
Şu yazdığımı bi gün mutlaka anımsayacaksın; yapma arkadaşım, başka birini bul, mahvetme hayatını, katlanılmıyor sevgisizliğe, çocuklar olduktan sonra falan bi güleryüz bi sıcak dokunuş istiyorsun vermiyorlar, yalnızlıktan ölüyorsun, yapma! Pişman olursun!

İyi yapmışsınız o zaman. Hiç hiç mi hissetmiyordunuz sevdiğini yoksa arada hissettirecek şeyler yapıyordu ama yeterli mi gelmiyordu

Evliiğin ilk iki yılı peşimde pervaneydi, terliklerimi ayağıma getirirdi, yemekler yapardı, kavga edemezdi mesela üzülücem diye ama seviyorumu zor derdi, ya da çok sarılıp sırnaşan bi tip değildi, yorgun görünürdü en fazla o kadar ama ben bunu sorun etmiyordum yetiyordu çünkü.

Sonra çocukla beraber uzaklaşmalar başladı, hiç yatak ayırmadım ama o çocuktan uyuyamıyorum deyip ayrı odaya gitmeye başladı, bütün işi üzerime yıktı, akşama kadar çocukla yalnız olduğum evde akşam gelince iki kelam etmeyi bana çok gördü, sorun ne dediğimde, ne sorunu sorun mu var ben seni çok seviyorum, seninle çok mutluyum ama bunu bazen gösteremiyorum biliyorsunlar başladı. Çok uyardım, çok çabaladım düzelmedi. Bende bastım tekmeyi.

Boşandıktan sonra yine o ilk günlerdeki romantik olmaya çalıştıı, başkasıyla nişanlandım bana nispet yapıyorsun benden bu kadar kolay vazgeçemezsin dedi, evlendim evlendiğim adama mailler attı, telefon açtı beni kötüledi ayrılmamız için herşeyi yaptı ama şuan muhteşem bi eşim var(ikizler burcu ), tabii ki ona zerre pirim vermedi.

Şimdi kuduruyor, sürekli sevdiğini, unutamadığını, özlediğini söylüyor. Tabii ki bu durumdan çok rahatsız oluyorum ve kavga ediyoruz, suratına kapatıyorum yada engelliyorum ama çocuklarla görüşme günü gelince mecbur kaldırıyorum engeli. Mümkün olduğunca az cümleyle az iletişim kurmaya çalışıyorum ama taktı aklısıra yazdıklarını falan eşim görsün sorun yaşayayım istiyor. Böyle değişik bi döngü işte, bak ben sıyrılamıyorum sen kurtarabiliyorsan kurtar paçanı.

Burçlarla ne alakası varki bende ikizlerim ama aşırı gösteririm sevgimi

Öyle bir anlattıniz ki burda içimin yağları eridi

Sizi sevmesi yeterli mi?
Sevgisini hissetmediginiz, sürekli modu düşük biriyle ömür geçer mi?
Nişanlıyken böyle olan adam evlenince işin içine çoluk çocuk girince nasıl olur düşünmesi bile kötü..
Böyle hissiz biriyle evlenip ömür boyu gösterilecek ilgi ve sevgiye muhtaç kalmak ve beraberinde mutsuz olmak tercihiniz olmamalı.
Duygusal olarak tatmin olacağınız bir evlilik mi istediğiniz?.
Burcla da alakası yok bunun.

Son düzenleme:
Bacım ,deli gibi aşık değilsin
Adamın huyunda iş yok
Romantik değil (1 hafta erken gelip sana sarilmak varken saçma sapan işlere girişmiş,sana supriz diye kakalmis)
Sevgisini belli etmeyi bilmiyor
Mızmız
Modu düşük,enerji emiyor
Yanındayken seninle ilgilenmiyor
Bir kuruş birikim yapmamış.
Yetmemiş tonla borca girmiş.
Hem de ikizler burcu (ömür törpüsü. Çok zor bir burç. Annem de ikizler)
Yani akıl var mantık var. Bu adamla nasıl evlilik düşünürsün???
Evlenirsin yani ama laf olsun diye.
Maaşın adamın borcuna gidecek. Tonlaa borcu kapatmak için hep fedakarlık yapacaksın.
Bir haftasonu sahilde piknik için bile ay boyu dırdır yapman gerekicek. Aynı evin içinde sen yemektir temizliktir gençliğini çürütürken o bir köşede kendini senden,evden soyutlayip elinde telefon öôôyle oturacak.
Görünen köy...
Hayalindeki evlilik buysa koş atla boynuna

Ekleme: 3 yıldir hayatindasin, evlenmeyi düşünüyor. O zaman ne f.şki yemeye öyle büyük borcun altına girdi?? Borcu yapıp evlenme teklifi etmesi romantiklik değil. Evlenmeyi düşünen boyunu aşan borca girmeyecekti. Bence amacı sen ya da aşkın değil. Maaşları birleştirip ekonomik olarak rahatlamak. Düğün altınlarinla borcunu kapatmayı düşünüyor bile olabilir.

Ha bir de modu düşük insanla ömür geçer mi ya.
Ben mümkün olduğunca arkadaşlık bile etmemeye çalışıyorum. Zaten hayat yeterince zor, bir de çevremde modu düşük, negatif enerjili kişiler oldu mu boğulacak gibi oluyorum. Ne bileyim bir de böyle biriyle evlenip ömür geçirmek baya riskli karar.

Eşim ikizler kardeşim ikizler, ikisi de gayet sevgisini gösterir ve zor insanlar değiller öyle yaka silkmelik...

Seven insan gösterircilere çok takılmayın. Doğum gününüz için sürpriz hazırlayıp uzaklardan askerden gelen adam, hastayken sizin için endişelenen, maddi olarak zor durumdayken sizinle evlenmek isteyen birisi sizi seviyordur.
Herkes illa sevgisini vıcık vıcık gösterecek değil.
Ne yerlere göklere sığdırayamayan, romeoya bağlayan tiplerin sevgileri yalan çıkıyor.
Sevgi ilgiyle ölçülmez. Sevgiyi belli etmek, ilgi göstermek vs bunlar mizaçla alakalıdır.

Anlattığınız örneklere bakarsak, nişanlınız sizi hayatının bir parçası yapmış. Ve sevgisinden şüphe bile edilmez.

İkizler burcuna gelirsek, hayatı yolunda değilse modları düşük oluyor. Enerjisi yüksek olursa havalara uçurur ama sorunları olup da enerjisi düşükse de bitki gibi takılır.
Kafasını dağıtın kısa süreli de olsa işe yarar.

Ayrıca eşim ve yeğenim(ki beraber büyük kardeşim desem yeridir) ikizler burcu. İşleri ya da hayatlarında bir şey yolunda gitmedikleri dönem tam olarak dediğiniz gibi birisi oluyorlar. İçine kapanıyor, sürekli karamsara bağlayıp kurup kurup duruyorlar. Sessizleşiyorlar.

Öyle durumlarda kendi haline bırakın. Zaten sessizlikten sıkılıp içini dökmeye gelir:)

Ayrıca kadınıyla erkeği farklı, annem de ikizlerdir ama mutluyken de mutsuzken de dışında yaşar ama erkeğinde mutsuzken içe kapanma eğilimi çok fazla.

benim de burcum ikizler.ruh hali değişimi,dengesizlik var bende de ama sevdiğim insana sevgimi esirgememe göstermeme halini hissetmedim de yaşatmadım da.aksine ikizler burcu çok enerjiktir,pozitiftir.bence nişanlınızın yapısıyla alakalı.ve böyle uğraşacaksanız çok yorulursunuz.ilgiyi,sevgiyi seviyorsanız bi süre sonra da sizinle fazlaca ilgilenen birisi çıkarsa gönlünüz ona kayabilir istemsizce.valla ben olsam bir uyarırım baktım olmuyo yeni aşklara yelken açarım :) ilgilenmeyecekse,sevgisini hissettirmeyecekse napayım sevgiliyi.

Su "sevdiğinden eminim" cümlesi beni boğuyor. Nasıl siz olmayan birinin hislerinden bu kadar emin olabiliyorsunuz yav. Koşulsuz güven insana hayal kırıklığı yaşatır. Sen yine inan, güven ama bir zerre de olsa "acaba mi?"de ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…