L Lotus28 Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2021 74 74 18 31 16 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Lotus28 #1 Merhaba öncelikle ikizlere gebe olduğumu öğrendik elhamdulillah hep erken doğuyor diyorlar… çok korkmaya başladım ikiz annelerden tecrübelerini dinlemek istiyorum. Gebeliğiniz nasıldı, kaçıncı haftada doğum yaptınız, kuvözde kaldı mı bebişleriniz?
Merhaba öncelikle ikizlere gebe olduğumu öğrendik elhamdulillah hep erken doğuyor diyorlar… çok korkmaya başladım ikiz annelerden tecrübelerini dinlemek istiyorum. Gebeliğiniz nasıldı, kaçıncı haftada doğum yaptınız, kuvözde kaldı mı bebişleriniz?
Unnkurabiyesii Belki bir gün... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Ocak 2019 327 290 103 21 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Lotus28 #41 Lotus28 .!.: Bence geçmesini beklemeyin acilde kadın doğum acilleri var orada doktorlar oluyor gece bile olsa gidin korkmanız için demiyorum tedbiri elden bırakmamak lazım Genişletmek için tıkla... Dogru soyluyorsunuz aslinda baska doktorlarada görünmek lazım teşekürler Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Lotus28 .!.: Bence geçmesini beklemeyin acilde kadın doğum acilleri var orada doktorlar oluyor gece bile olsa gidin korkmanız için demiyorum tedbiri elden bırakmamak lazım Genişletmek için tıkla... Dogru soyluyorsunuz aslinda baska doktorlarada görünmek lazım teşekürler