İkizlerime içirdiğim Süt!!!

NuRuM_29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
399
3
96
İstanbul
Her sabah olduğu gibi bu Sabah'ta OgLusLarima süt içirdim. Sonra bir bardakta ben iceyim dedim derken birde TADI tuaf gelmesin mı!!!!
Hemen diğer paketi actım ama o bozuk degildi. İki paketinde stt aynı yani geçmemiş.
Peki biz PINAR SUTde güvenmeyeceksek başka hangi süte guvenebiliriz?
Firmayı aradım sütlerini gelip alacaklar inceleyeceklermismis...

valla canım ben özellikle pınarınkini almıyorum banada ayranlarında bozukluk var gibi gelmişti. genelde carrefourn sütünü alıyoruz oda çok güzel yalnız ondan öncede sütaşın dışında süt almazdım hiç. şimdide sütaşın dışında yoğurt almam. diğer sütler açtığın gün ekşiyorlar nedense 1 saat sonra tadları değişiyor.

kızlar pınar balıkesirden süt topladığında köylülere bıraktığı kaplar çok pis dibi yosunluymuş arkadaş söylemişti bana o nedenle en iyisi sütaşmış onlarda mesela oradan topluyorlarmış ama temizmiş tabi ben gözümle görmedim sadece duyduğumu iletiyorum

Bende büyük oğlumda benzer bisey yasamıştım marka ya pınar ya da sutasti tam hatırlamıyorum ama başka marka almadığım için ikisinden baskası olamaz eminim neyse ogun bugundur sise suyun bile ilk tadına ben bakıp öyle onun eline veriyorum, aklıma başka çözümde gelmiyor...benim abilerimden biri gıda mühendisi onun anlattıklarını duysanız kesinlikle dışarıdan bisey alıp yiyemezsiniz, en büyüğünden en küçüğüne hepsi aynı markaların, yasanan şey tek kelimeyle rezalet!!

nurum bim in markası dost çocuk sütü çok beğeniyorum tadı falan dene istersen pınar ın zaten etlerindede karışıklık varmış o markayı almıyoruz....

Back
X