İkizlerimin kaybettim :'( bana stres yaşatanlar yüzünden!

Doktor ilac verir icmezsin. Sonra gorumcesi kalk yuru demiste bebegi dusmus. Ya ya evet kesin gorumce kv yuzunden. Biraz bilinc ya. 5aylik evlilikte 2 aylik hamileligi de anlayan beri gelsin.

Neyse artik igne verir bidahaki hamilelikte doktor da insallah onu vurdurursun.

tamam iste prensesler gibide bakilsan annenin evindede olsan sorun varmis ,maalesef aci bi kayipla ogrenmisin bunu
yasayanlar daha iyi anlatir tabide yanlis bilmiyorsam bi dahaki hamileliginde surekli igne yapman lazim kendine,kan pihtilasmasi sorunu için , hatta hamile kalmadan onc ebile baslaniyor tedaviyle oluyorsa dr takibi isteyin bi daha ayni seyleri yasamamak için iyi bi dr bulun
iki aylik hamilelikle nefes nefese kalinmaz bunun içinde ayri bi dr a gidin belliki baska bi durum var
uç hamilelik aysadim 75 kg ya kar çikdim son aylarda insan biraz yorulur oda kilodan faman normal derzaten dr lar
ama karnin bile bhelli olmadan bunu hussetmisi sen onun için dahiliyeye falan gitmen gerekiyor galiba
kv ve gorumce hakkindaki dusuncelerinide baskalrina soyleme , insanlar acisindan konusuyor fln demez lilletin agzina sakiz olursun , Allah hayuirliisyla saglikli evlatlar nasip etsin sana ve esine insallah ..

Kayıplarınız için başınız sağolsun. Görümceniz çok da haksız değil açıkçası alınacak birşey göremedim. Ayrıca Jan degerlerim düşük kansızlık var diyorsunuz ama Dr un verdiği kan ilaçlarını neden kullanmadınız? Bulantı sorununuzda yokmuş. Kan değerleri normal olan gebelere bile doğumdan sonra ki 3 aya kadar kan ilacı veriliyor. Kan pıhtılaşması sorununuz varsa tedavi olmadan kesinlikle tekrar hamile kalmayın.

cocuk sevmeyen nerdeyse yok gibidir cocuk seviyoruz diye plansiz hamilelik mantikli mi? sen bizi iyi anladin mi? doktora gitmelisin eger dediklerin dogruysa baska sorunlarin var ayrica neden bebeklere otopsi yapilmadi
Kız 9 haftalık bebeğe ne otopsisi , genetik inceleme yapılır çok çok. Onu da zaten ilk düşüklerde yapmıyorlar tekrarlayan düşük olursa ancak öyle. Ki benim ikincide bile maalesef yapılmamıştı. 9 haftalık bebek dediğinin şekli belli değil daha. Bebek bile değil 12 haftadan öncesi.

Konu sahibi geçmiş olsun sana ama ne kendini ne başkasını suçlama boş yere. Nasip değilmiş , bu kadar. Madem olan oldu artık önce tetkiklerini yaptır baştan aşağı. Ne duydum ne gördüm 9 haftalık hamile kadının nefes nefese kaldığını yürüyemediğini. Biz kadınız bize garip geliyor , eşin de naz yaptığını düşünmüştür..

ikinci olarak da madem evin yaşanılır bir yer değil o evden ayrılmadan neden hamilelik düşünüyorsun? Eşin de bildiğin odun adamın teki. Yok tek evde kalmanı istemiyorum , yok annene gitmeni istemiyorum. Sanki önce biraz evliliğini toparlasan daha mı iyi olur?

Hastanede iken eşimin arkadaşının düğünü olsa ben kendim git derim zaten. Bunda da hiçbir sorun göremedim. Düğün benim hamileliğimden daha mı önemli demişsin de önem sıralaması yapmak değil ki bu. O zaman eşin işe de gitmesin senin hamileliğinden daha önemli değil ne de olsa.

İlk kaybın olduğu için üzüntünü anlıyorum ama suç onda bunda şunda değil , bunu kabul et. Nasip değilmiş de , yok yere kimseye kinlenme..

bak canim bebeklerinin kaybi ne kv gorumce ne de senin suçun
onlar saglikli deilmis , yasamalarina engel olan saglik problemi varmis
saglik problemi olunmasi bi hata deildir
erken te$his i$ini bilmiyorum varmi oyle bisey, ama ozel hastanede olsa genelde insanlar bi kayiptan sonra ogreniyoalr kan pihtilsmasi sorununu
senin sanssizligin mi desem kaderinmi desem iki bebek kaybetmek olmus ayni anda
ama yanlis okumadiysam çabuk hamile kalmisin bu senin için bi arti
gerekli ilaçlarini alip dr un dediklerini yaparak saglikli çocuklarin olabilir diger tum bu sorunu olan insanlar gibi

kansizlikla kan pihtilasmasi ayni sorun deil galiba
ama yorgunlugun kansizlikdan dir kesin , insanlar bu sebepten hastanede yatiyor kansizlikdan kan takviyesi aliyolar
basit konu deil maalesef kansizlik zamanin varken ilaçalrini kullan, hamile deilsende kullan o ilaci
maaleseef kadinlar bu konuda 1-0 yenik hep adet lerde her ay kan kaybediyoruz vucudda hiç dollamiyor bu yuzden besmlenme yeterli gelmiyor takviye sart

İnş

İnşallah .. çok saolun Daha 9 haftalıktı ama okadar alışmıştım ki onlara
Canım bu aylarda gelişim sağlanmayabiliyo bencede görümcen iyiliğin için doğru demiş bak ben 1 aylık gebeyim tüp bebek yaptırdık. konduğu günden beri Dr. bana yürüceksin dedi. Yatarak kan dolaşımı dururmuş bebek beslenemez tutunmaz dedi dr dediğini yaptım hergün ayaktayım yürürüm ve dikkat de ederim. hamilelikte dikkat şart oldugu kadar yürüyüş ve harekette şart. Başınsağolsun gençsin yine olur ama kimseyi yanlış düşünüp canını sıkma.

KAn pıhtılaşması sorununu duymuştum zaten hep aklımda inşallah bidahaki hamileligmde araştıricam eğer gerek olursa yaptircam kan sulandirici iğne yapılmıştı yengeme 9 ay boyunca ordan biliyorum bu durumu ama okadar vucut ağrıları nefes nefes kalma durumu simdi bende panik yaptı keşke doktoruma sorsaydım

A
ynen öyle bide kürtaj olduktan sonra kanamam okadar yoğun ve kırmızı ki kan geldikçe psikolojim bozuluyo ağlıyorum resmen zaten çok kanım yok birde bukadar kan kaybetmem beni daha çok üzüyo bunun icin doktora gittim icimde parça falan kalmışmı diye ufak bir kistin var dedi oyuzden çok kanama goruyosun o düşünce biraz daha azalır dedi

Yasin kucuk herhalde.Bence normalde de hayatin duzenli degil.gerekli sartlarin olusmamis.cocuk sevilir ama cocuk olunca dertler tasalar bitmez.sen esinin ailesi tarafindan de ulvi bir deger kazanmazsin.ins ortamin esin duzelir sana karsi...
Senin gibi dusunmelerini bekleme...birlikte buyumediniz.esinizle karar vermelsin
O evde kalirsan dediklerine maruz kalirsin.zaten ilk seneler birbirlerine alisiyorlar
Siz erken katilmissiniz gercek hayata....hakkinizda hayirlisi olsun...saglikla bebeginizi kucaginiza alin ins

Tekrar hamile kalmayı planlamadan önce düzgün bir şekilde kadın doğum Dr una muayene olun. Kan pıhtılaşması sorununuz varsa ikinci gebeliginizde aynı şekilde son bulabilir. Kan pıhtılaşması sorunu olan tanıdıklarım var bir tanesi 2 senede 4 düşük yaptı aynı nedenden dolayı.
Nefes güçlüğü çekmek için en az 25. Haftalarda olmanız lazım hadi ikiz diye 20 hafta olsun çok erken başlamış nefes darlığı. Vücut ağrıları 7. Aydan sonra genellikle başlar doğuma kadar sürekli artar. Sizin çok erken başlamış.

Cok saol canım rabbim İNŞALLAH sağlıklı hayırlı bir şekilde kucagina almayi nasip eder evet hamilelikte hareket ve bol bol su içmek kanın yavaşlamasını engelliyo ben çok su içerdim bu yuzden ama çok hareket edemiyodum malesef yetmişlik nene giydim etrafta bide okadar çok dalgınlık vardı ki bende eşimin arkadaşına misafirlige gitmiştik kadının mutfaginda yerde kücük bir pasta duruyodu ona farketmeden basıp geçmiştim o derece kötüydüm

Devlet hastaneleride araştırıyomu kan pıhtılaşması sorunum varsa cunku ozele gitmdme izin vermiyo eşim para tuzağıymış onun dusuncesine gore ve bende en son özele gittigimde kanım çok geldiginden dolayı bana bir ilaç verdi resmen reçede adet söktürücü ilaç yazıyodu ve adet gormeyen kadinlarda düzenleyici olarak kullaniliyomuş eşimde kendini haklı çikardı tabi bak ben sana demiştim ozel hastaneler birşey anlamiyo diye

Bebek sahibi olmadan evvel şunu sor kendine ben bu hayatta tek başıma kalsam dahi çocuguöa bakabilir miyim cvbın evet ise hamile kal bak şimdi kimseye suc bulup daha cok strese girme allah verio allah alıo benim ilk bebeğim doguma 2 3 gün kala karnımda oldu gebelik pıhtılaşması cıktı bende bir anne düşün ki elleriyle bebeğinin koyafetlerini hazırlayıp hastaneye gidio sezeryana girio ve kucagı boş kalıo bir baba düşün ki elleriyle oglunu gömüyo allah daha büyük dert vermesin gene olucak ama dogru ve hayırlı zamanda en iyisini allah bilir gönlünü ferah tut ve pekmez ye kan degerlerin de yükselsin vücut toplansın

Kendi evin varsa niye kendine eziyet edip Kaynanan da kalıyorsun ki. Bence huzur sağlığı da getirir.
Başın sağ olsun inşallah Bidahaki hamileliğin sorunsuz geçer canim

Tıp fakültesi ya da eğitim araştırma hastaneleri kan pohtılaşmasını incelio ben eğitim araştırma hastanesinde genetik birime gittim öğrendim kısura bakmasın da eşin hamgi dr ii ise oraya gitcen tabi devlet ya da özel saglık bu sonucta bizde bayılmıoz para vermeye

Primolut N miydi ilacın ismi

Amin inşallah evet yaşım kücük olabilir bazılarına gore 20 yaşındayım iyikide eşimle evlenmişim ama gerçekten bazen hissediyorum kaynanmların daha beni kendi ailelerinden biri olarak gormedigini zamanla herşey yolunda olucak inşalah birde keşke ikizlerimi kaybetmeseydim canlarımdı benim hep hayalimdi ikizlerimin olmasını cok istiyordum ve rabbim bana nasip etmisti okadar sevinmiştimki zaten benim ailemde ikiz yoktu sadece eşimin amcasında vardı ama kaybettim ikizlerimi yoklar artık rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın ikiz hayallerim gitti artık benim;(((

Nerde yaşadığını bilmiyorum şayet büyük şehirde yaşıyorsanız eğitim yada tıp fakültesi Hastanesi'ne git. Özel hastane takintiniz olmasın ben ilk doğumu özelde ikinci doğumumu mecburiyetten devlette yaptım kesinlikle devlet derim. Aşırı ilgiden gına geldi.
Sorununuzla ilgili uzman bir Dr ada gidebilirsiniz. Her Dr un uzmanlık alanı tecrübeside farklı olabiliyor.

Bence sen onları bahane ediyosun. Görünen nasıl hangi tavırla söyledi bilemem ama dedikleri doğru şeyler. Hiç şu saatten sonra onları suçlu çıkarma . Ömürleri yokmuş yavrularin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…