- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi Orhanhulya
-
Doktor ilac verir icmezsin. Sonra gorumcesi kalk yuru demiste bebegi dusmus. Ya ya evet kesin gorumce kv yuzunden. Biraz bilinc ya. 5aylik evlilikte 2 aylik hamileligi de anlayan beri gelsin.B
Bu halsizliğimi hep kansızlıgıma bağlıyodum kan değerlerim çok düşük çıkıyodu çunkü bu yuzden değilmidir doktorum bana kan ilacı vermişti ama içmemiştim hiç keşke içseydim şimdi çok pişmanım
tamam iste prensesler gibide bakilsan annenin evindede olsan sorun varmis ,maalesef aci bi kayipla ogrenmisin bunuPek bişey demedi sanırsam zaten ben kalplerinin durduğunu öğrenince hüngür hüngür ağlamaya başladım doktoru dinleyemdim bile ama eşim de yanımdaydı onun söylediğine göre doktor eşinizle aranızda akrabalık varmı diye sormuş eşim hayır deyince ozaman buyuk bi ihtimal kan pıhtılaşması yani bebeklerin kalbine kan gitmemiştir demiş
Kız 9 haftalık bebeğe ne otopsisi , genetik inceleme yapılır çok çok. Onu da zaten ilk düşüklerde yapmıyorlar tekrarlayan düşük olursa ancak öyle. Ki benim ikincide bile maalesef yapılmamıştı. 9 haftalık bebek dediğinin şekli belli değil daha. Bebek bile değil 12 haftadan öncesi.cocuk sevmeyen nerdeyse yok gibidir cocuk seviyoruz diye plansiz hamilelik mantikli mi? sen bizi iyi anladin mi? doktora gitmelisin eger dediklerin dogruysa baska sorunlarin var ayrica neden bebeklere otopsi yapilmadi
bak canim bebeklerinin kaybi ne kv gorumce ne de senin suçunHayır aksine çok zayıfım belkide oyuzden kaybettim bebeklerimi ben iyi bakamadım onlara yaşatamadım içimde allahımda bebeklerimde affetsin beni boyle olsun istemezdim cok üzdüm içimde onları cok agladim stres yaptım hep benim suçum diyorum sonrada beni affedin diye tekrar ağlıyorum bebeklerim için
Canım bu aylarda gelişim sağlanmayabiliyo bencede görümcen iyiliğin için doğru demiş bak ben 1 aylık gebeyim tüp bebek yaptırdık. konduğu günden beri Dr. bana yürüceksin dedi. Yatarak kan dolaşımı dururmuş bebek beslenemez tutunmaz dedi dr dediğini yaptım hergün ayaktayım yürürüm ve dikkat de ederim. hamilelikte dikkat şart oldugu kadar yürüyüş ve harekette şart. Başınsağolsun gençsin yine olur ama kimseyi yanlış düşünüp canını sıkma.İnş
İnşallah .. çok saolun Daha 9 haftalıktı ama okadar alışmıştım ki onlara
KAn pıhtılaşması sorununu duymuştum zaten hep aklımda inşallah bidahaki hamileligmde araştıricam eğer gerek olursa yaptircam kan sulandirici iğne yapılmıştı yengeme 9 ay boyunca ordan biliyorum bu durumu ama okadar vucut ağrıları nefes nefes kalma durumu simdi bende panik yaptı keşke doktoruma sorsaydımKayıplarınız için başınız sağolsun. Görümceniz çok da haksız değil açıkçası alınacak birşey göremedim. Ayrıca Jan degerlerim düşük kansızlık var diyorsunuz ama Dr un verdiği kan ilaçlarını neden kullanmadınız? Bulantı sorununuzda yokmuş. Kan değerleri normal olan gebelere bile doğumdan sonra ki 3 aya kadar kan ilacı veriliyor. Kan pıhtılaşması sorununuz varsa tedavi olmadan kesinlikle tekrar hamile kalmayın.
ynen öyle bide kürtaj olduktan sonra kanamam okadar yoğun ve kırmızı ki kan geldikçe psikolojim bozuluyo ağlıyorum resmen zaten çok kanım yok birde bukadar kan kaybetmem beni daha çok üzüyo bunun icin doktora gittim icimde parça falan kalmışmı diye ufak bir kistin var dedi oyuzden çok kanama goruyosun o düşünce biraz daha azalır dedibak canim bebeklerinin kaybi ne kv gorumce ne de senin suçun
onlar saglikli deilmis , yasamalrina engel olan saglik problemi varmis
saglik problemi olunmasi bi hata deidlir
erken te$his i$ini bilmiyorum varmi oyle bisey, ama ozel hastanede olsa genelde insanlar bi kayiptan sonra ogreniyoalr kan pihtilsmasi sorununu
senin sanssizligin mi desem kaderinmi desem iki bebek kaybetmek olmsu ayni anda
ama yanlis okumadiysam çabuk hamile kalmisin bu senin için bi arti
gerekli ilaçlarini alip dr un dediklerini yaparak saglikli çocuklarin olabilir diger tum bu sorunu olan insanlar gibi
kansizlikla kan pihtilasmasi ayni sorun deil haliba
ama yorgunlugun kansizlikdan dir kesin , insanlar bu sebpten hastanede yatiyor kansizlikdan kan taksbiyeis aliyolar
basit konu deil maalesef kansizlik zamanin varken ilaçalrini kullan, hamile deilsende kullan o ilaci
maaleseef kadinlar bu konusa 1-0 yenik hep adet lerde her ay kan kaybeiyoruz vucudda hiç dolmaiyor bu yuzden besmlenme yeterli gelmiyor takviye sart
Tekrar hamile kalmayı planlamadan önce düzgün bir şekilde kadın doğum Dr una muayene olun. Kan pıhtılaşması sorununuz varsa ikinci gebeliginizde aynı şekilde son bulabilir. Kan pıhtılaşması sorunu olan tanıdıklarım var bir tanesi 2 senede 4 düşük yaptı aynı nedenden dolayı.KAn pıhtılaşması sorununu duymuştum zaten hep aklımda inşallah bidahaki hamileligmde araştıricam eğer gerek olursa yaptircam kan sulandirici iğne yapılmıştı yengeme 9 ay boyunca ordan biliyorum bu durumu ama okadar vucut ağrıları nefes nefes kalma durumu simdi bende panik yaptı keşke doktoruma sorsaydım
Cok saol canım rabbim İNŞALLAH sağlıklı hayırlı bir şekilde kucagina almayi nasip eder evet hamilelikte hareket ve bol bol su içmek kanın yavaşlamasını engelliyo ben çok su içerdim bu yuzden ama çok hareket edemiyodum malesef yetmişlik nene giydim etrafta bide okadar çok dalgınlık vardı ki bende eşimin arkadaşına misafirlige gitmiştik kadının mutfaginda yerde kücük bir pasta duruyodu ona farketmeden basıp geçmiştim o derece kötüydümCanım bu aylarda gelişim sağlanmayabiliyo bencede görümcen iyiliğin için doğru demiş bak ben 1 aylık gebeyim tüp bebek yaptırdık. konduğu günden beri Dr. bana yürüceksin dedi. Yatarak kan dolaşımı dururmuş bebek beslenemez tutunmaz dedi dr dediğini yaptım hergün ayaktayım yürürüm ve dikkat de ederim. hamilelikte dikkat şart oldugu kadar yürüyüş ve harekette şart. Başınsağolsun gençsin yine olur ama kimseyi yanlış düşünüp canını sıkma.
Devlet hastaneleride araştırıyomu kan pıhtılaşması sorunum varsa cunku ozele gitmdme izin vermiyo eşim para tuzağıymış onun dusuncesine gore ve bende en son özele gittigimde kanım çok geldiginden dolayı bana bir ilaç verdi resmen reçede adet söktürücü ilaç yazıyodu ve adet gormeyen kadinlarda düzenleyici olarak kullaniliyomuş eşimde kendini haklı çikardı tabi bak ben sana demiştim ozel hastaneler birşey anlamiyo diyeTekrar hamile kalmayı planlamadan önce düzgün bir şekilde kadın doğum Dr una muayene olun. Kan pıhtılaşması sorununuz varsa ikinci gebeliginizde aynı şekilde son bulabilir. Kan pıhtılaşması sorunu olan tanıdıklarım var bir tanesi 2 senede 4 düşük yaptı aynı nedenden dolayı.
Nefes güçlüğü çekmek için en az 25. Haftalarda olmanız lazım hadi ikiz diye 20 hafta olsun çok erken başlamış nefes darlığı. Vücut ağrıları 7. Aydan sonra genellikle başlar doğuma kadar sürekli artar. Sizin çok erken başlamış.
Tıp fakültesi ya da eğitim araştırma hastaneleri kan pohtılaşmasını incelio ben eğitim araştırma hastanesinde genetik birime gittim öğrendim kısura bakmasın da eşin hamgi dr ii ise oraya gitcen tabi devlet ya da özel saglık bu sonucta bizde bayılmıoz para vermeyeDevlet hastaneleride araştırıyomu kan pıhtılaşması sorunum varsa cunku ozele gitmdme izin vermiyo eşim para tuzağıymış onun dusuncesine gore ve bende en son özele gittigimde kanım çok geldiginden dolayı bana bir ilaç verdi resmen reçede adet söktürücü ilaç yazıyodu ve adet gormeyen kadinlarda düzenleyici olarak kullaniliyomuş eşimde kendini haklı çikardı tabi bak ben sana demiştim ozel hastaneler birşey anlamiyo diye
Devlet hastaneleride araştırıyomu kan pıhtılaşması sorunum varsa cunku ozele gitmdme izin vermiyo eşim para tuzağıymış onun dusuncesine gore ve bende en son özele gittigimde kanım çok geldiginden dolayı bana bir ilaç verdi resmen reçede adet söktürücü ilaç yazıyodu ve adet gormeyen kadinlarda düzenleyici olarak kullaniliyomuş eşimde kendini haklı çikardı tabi bak ben sana demiştim ozel hastaneler birşey anlamiyo diye
Amin inşallah evet yaşım kücük olabilir bazılarına gore 20 yaşındayım iyikide eşimle evlenmişim ama gerçekten bazen hissediyorum kaynanmların daha beni kendi ailelerinden biri olarak gormedigini zamanla herşey yolunda olucak inşalah birde keşke ikizlerimi kaybetmeseydim canlarımdı benim hep hayalimdi ikizlerimin olmasını cok istiyordum ve rabbim bana nasip etmisti okadar sevinmiştimki zaten benim ailemde ikiz yoktu sadece eşimin amcasında vardı ama kaybettim ikizlerimi yoklar artık rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın ikiz hayallerim gitti artık benim;(((Yasin kucuk herhalde.Bence normalde de hayatin duzenli degil.gerekli sartlarin olusmamis.cocuk sevilir ama cocuk olunca dertler tasalar bitmez.sen esinin ailesi tarafindan de ulvi bir deger kazanmazsin.ins ortamin esin duzelir sana karsi...
Senin gibi dusunmelerini bekleme...birlikte buyumediniz.esinizle karar vermelsin
O evde kalirsan dediklerine maruz kalirsin.zaten ilk seneler birbirlerine alisiyorlar
Siz erken katilmissiniz gercek hayata....hakkinizda hayirlisi olsun...saglikla bebeginizi kucaginiza alin ins
Evet o ilaç dan ve içinde bir tarafta beyaz diğer tarafta açık kahverengi renkli olan ilaçlar verdiPrimolut N miydi ilacın ismi
Nerde yaşadığını bilmiyorum şayet büyük şehirde yaşıyorsanız eğitim yada tıp fakültesi Hastanesi'ne git. Özel hastane takintiniz olmasın ben ilk doğumu özelde ikinci doğumumu mecburiyetten devlette yaptım kesinlikle devlet derim. Aşırı ilgiden gına geldi.Devlet hastaneleride araştırıyomu kan pıhtılaşması sorunum varsa cunku ozele gitmdme izin vermiyo eşim para tuzağıymış onun dusuncesine gore ve bende en son özele gittigimde kanım çok geldiginden dolayı bana bir ilaç verdi resmen reçede adet söktürücü ilaç yazıyodu ve adet gormeyen kadinlarda düzenleyici olarak kullaniliyomuş eşimde kendini haklı çikardı tabi bak ben sana demiştim ozel hastaneler birşey anlamiyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?