- 3 Eylül 2015
- 106
- 43
- 13
- 44
tükürük salgıları artar ve ellerini tanımaya başlar diyor internette ama bu tükürük değil bildiğin sular seller aç gibi saldırıyorlar ellerine ama ama açta değiller anlam veremedimbizde olmadı daha çok küçükler sizinkiler bizimkiler 5 bitti hala salya falan yok
büyük ihtimalle evet diş ama benimkiler daha çok küçük doktorlarına sorayım bakalım ne diyecekB8zim salya demek hafif kalır tshirt leri sırılsıklam oluyor iç body leri de aksama kadar kıyafet dayanmiyor dış çıkacaklar due tahmin ediyorum
Bizim de 2 3 aylık tan itibaren bu şekilde artık heralde diş diorum ama görünürde bişe yok 6. Ay kontrolde sorcam ama doktorlar da hersey e normal. Dış olabilir fln der sormaya bile gerek yok.tükürük salgıları artar ve ellerini tanımaya başlar diyor internette ama bu tükürük değil bildiğin sular seller aç gibi saldırıyorlar ellerine ama ama açta değiller anlam veremedim
büyük ihtimalle evet diş ama benimkiler daha çok küçük doktorlarına sorayım bakalım ne diyecek
Bizimde aynı sekilde :) önlük takiyorum islandikca değiştiriyorum. Haftaya 4. Ayımız olacak salya durumu 15 gündür filan var . Buyuk oğlumda da olmuştu ben normal karşıladım o nedenle :) ilk disi 7. Ayda filan çıkmıştı sanırım. Bizimkilerinde eller agizdan çıkmıyor. Bugun meme emerken aradan başparmağını ağzına soktu birisi :) Emzik alıyor mu seninkiler? Ben alıştıramadım emziğe malesef.Kızlar benim afacanlar sürekli salya akıtıyorlar önlük takıyorum ayrıca eller hep ağızlarında 2. Aylarındalar sizde yaşadınız mı bu durumu?
Benimkiler de aynen biberonla b8rlikte emiyorlar parmaklariniBizimde aynı sekilde :) önlük takiyorum islandikca değiştiriyorum. Haftaya 4. Ayımız olacak salya durumu 15 gündür filan var . Buyuk oğlumda da olmuştu ben normal karşıladım o nedenle :) ilk disi 7. Ayda filan çıkmıştı sanırım. Bizimkilerinde eller agizdan çıkmıyor. Bugun meme emerken aradan başparmağını ağzına soktu birisi :) Emzik alıyor mu seninkiler? Ben alıştıramadım emziğe malesef.
Gece üzerlerini değiştirince uykuları açılabiliyor. Onun için altınıda açmıyorum.gündüz yarım kollu altta pijama patikli yada pijama çorap,gece yarım kolluları değiştirip uzun kollu giydiroyurm sabaha karşı serin oluyor ben çok üşüyorum onlarda üşür diye düşünüyorum kolları buz gibi oluyor çünkü
bu ay kilo kontrolü için gittik 5 ayı doldurdular bu ay ikiside 700 gr almış azmı sizce ama çok hareketliler yere koyduğumuz an hemen yüz üstü dönüp kafayı kaldırıp bakınıyorlar biz çeviriyoruz daha arkamıza dönmeden yine dönüyorlar birde oğlumun biri 1 haftadır yüzüstü yatıp uyuyor bütün gece çevirip duruyorum
bizimkiler biri 7100 diğeri 6700 olmuş biraz az gibi geldi ama dr iyi dedi 5 gün önce 5. ayı doldurduk
Hafif Popodan kaldırıp teşvik etmen lazım. Yüzüstü egzersizi yapıyormusun? Yüzüstü kollarının üstünde dururlarsa kendilerine güvenleri gelir.Ben
B8zde 800 gr almisiz 5. Ayda. Bana az geldi ama hareket ettikleri için çok almadılar yemeleri ii ydi çünkü. Yüzüstü dönme gayretleri yok Bizimkilerin.rahatlarina duskunler.
Bizde 1,5 aydır yaşıyoruz suduk olayını. Eller sürekli ağızda. Midelerini kaldırıyorlar sürekli. Suduklar akınca üst baş batıyor tabi.Kızlar benim afacanlar sürekli salya akıtıyorlar önlük takıyorum ayrıca eller hep ağızlarında 2. Aylarındalar sizde yaşadınız mı bu durumu?
Kizlar benim bebeklere bir turlu emzik tutturamadim. Ya tutmuyolar ya da hemn birakiyolr. Wee baby nin damak emzigini kullaniyorim. Onerebileceginiz emzik tutturma yontemi ve markasi var mi????
Merhaba,
Conformil'i sürekli kullanmak istememe nedeniniz nedir?
Saygılarımla
İlk1000adım Beslenme Uzmanı
Zeynep Yılmaz
Yüzüstü duruyor lar oyun halisi nda ama ben bişe yapmıyorum ne yapmam gerekir egzersiz nasıl oluyor duymamistim bunu.Hafif Popodan kaldırıp teşvik etmen lazım. Yüzüstü egzersizi yapıyormusun? Yüzüstü kollarının üstünde dururlarsa kendilerine güvenleri gelir.
Yüzüstü kollarının üzerinde dururken oyuncaklarını takip ettirebilirsiniz. Boyun kasları açısından önemli bu egzersiz.Yüzüstü duruyor lar oyun halisi nda ama ben bişe yapmıyorum ne yapmam gerekir egzersiz nasıl oluyor duymamistim bunu.
100-120ml arası. Şuanda öyle. Fazla arttıramıyorum çıkarıyorlar çünkü.Kızlar bebişleriniz 2,5 3.ncü ayda kaç ml mama yiyordu yada yiyor?
Ben götürmedim hastaneden sana tahsis ediyorlar. Ama her hastane için geçerli mi bilmiyorum. Arayıp sorabilirsin bence.Yine bir doğum çantası sorusu :) hastaneye süt pompanızı götürdünüz mü? İhtiyaç olur mu?
Yine bir doğum çantası sorusu :) hastaneye süt pompanızı götürdünüz mü? İhtiyaç olur mu?
Çok geçmiş olsun canım,inşallah biran önce atlatır minik meleğin,benim bir önerim yok maalesef zaten çoğu söyleyebileceğim şeyleri yapmışsın, ama iyi düşünmüşsün sen bol vitaminli şeyler ye iç anne sütünden geçer bebişine...Arkadaslar bebisimin birisi ateslendi dün gece acildeydik boğazı kirmiziymis, carpol ve ya fitilden başka birsey yapamıyoruz. 4 saatta bir ilac veriyorum ancak 1saate azalıyor ateşi sonra tekrar yükselmeye başlıyor bu sefer ılık su ile duş ve alnına ensesine nemli bez ile düşürüyoruz . Canım cok sıkıldı ilk 6 ay hasta olmalarından korkuyordum basımızı geldinerden oldu onuda anlamadım.serum fizyolojiler burnunu temizliyoruz birde bol su veriyoruz . mamasini kestim yerine hep anne sutu verdim bugun bağışıklık artdın diye. Birde aklıma geldi simdi zencefilli ballı su ictim anne sütüyle bebeğe geçer belki fayda eder. Sizin tavsiye edebileceğiniz birsey var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?