bizde olmadı daha çok küçükler sizinkiler bizimkiler 5 bitti hala salya falan yok
tükürük salgıları artar ve ellerini tanımaya başlar diyor internette ama bu tükürük değil bildiğin sular seller aç gibi saldırıyorlar ellerine ama ama açta değiller anlam veremedim
B8zim salya demek hafif kalır tshirt leri sırılsıklam oluyor iç body leri de aksama kadar kıyafet dayanmiyor dış çıkacaklar due tahmin ediyorum
büyük ihtimalle evet diş ama benimkiler daha çok küçük doktorlarına sorayım bakalım ne diyecek

Bizim de 2 3 aylık tan itibaren bu şekilde artık heralde diş diorum ama görünürde bişe yok 6. Ay kontrolde sorcam ama doktorlar da hersey e normal. Dış olabilir fln der sormaya bile gerek yok.

Kızlar benim afacanlar sürekli salya akıtıyorlar önlük takıyorum ayrıca eller hep ağızlarında 2. Aylarındalar sizde yaşadınız mı bu durumu?
Bizimde aynı sekilde :) önlük takiyorum islandikca değiştiriyorum. Haftaya 4. Ayımız olacak salya durumu 15 gündür filan var . Buyuk oğlumda da olmuştu ben normal karşıladım o nedenle :) ilk disi 7. Ayda filan çıkmıştı sanırım. Bizimkilerinde eller agizdan çıkmıyor. Bugun meme emerken aradan başparmağını ağzına soktu birisi :) Emzik alıyor mu seninkiler? Ben alıştıramadım emziğe malesef.

Benimkiler de aynen biberonla b8rlikte emiyorlar parmaklarini

Gece üzerlerini değiştirince uykuları açılabiliyor. Onun için altınıda açmıyorum.

Seninkiler erken doğdukları için düzeltilmiş YAŞ kilosunu takip etmen lazım. Kiloları gayet iyi duruyor. Maşallah onlara.

bizimkiler biri 7100 diğeri 6700 olmuş biraz az gibi geldi ama dr iyi dedi 5 gün önce 5. ayı doldurduk

Ben

B8zde 800 gr almisiz 5. Ayda. Bana az geldi ama hareket ettikleri için çok almadılar yemeleri ii ydi çünkü. Yüzüstü dönme gayretleri yok Bizimkilerin.rahatlarina duskunler.
Hafif Popodan kaldırıp teşvik etmen lazım. Yüzüstü egzersizi yapıyormusun? Yüzüstü kollarının üstünde dururlarsa kendilerine güvenleri gelir.

Kızlar benim afacanlar sürekli salya akıtıyorlar önlük takıyorum ayrıca eller hep ağızlarında 2. Aylarındalar sizde yaşadınız mı bu durumu?
Bizde 1,5 aydır yaşıyoruz suduk olayını. Eller sürekli ağızda. Midelerini kaldırıyorlar sürekli. Suduklar akınca üst baş batıyor tabi.

Kizlar benim bebeklere bir turlu emzik tutturamadim. Ya tutmuyolar ya da hemn birakiyolr. Wee baby nin damak emzigini kullaniyorim. Onerebileceginiz emzik tutturma yontemi ve markasi var mi????

bence emzik kullanma ilerde diş sağlığı için madem istemiyo hiç zorlama

Merhaba,

Conformil'i sürekli kullanmak istememe nedeniniz nedir?

Saygılarımla
İlk1000adım Beslenme Uzmanı
Zeynep Yılmaz

Smilac ve evolvia da 100 gr a düşen calsiyum demir vb daha yüksek onlar daha mantıklı geliyor ama conformil de kullanılmaz değil tabii.tercih meselesi.
Sizin bu konuda tavsiyeleriniz var mi

Hafif Popodan kaldırıp teşvik etmen lazım. Yüzüstü egzersizi yapıyormusun? Yüzüstü kollarının üstünde dururlarsa kendilerine güvenleri gelir.
Yüzüstü duruyor lar oyun halisi nda ama ben bişe yapmıyorum ne yapmam gerekir egzersiz nasıl oluyor duymamistim bunu.

Benimkilerin de eller hep ağızda kusacak gibi oluyolar,ama bazen çok tatlı oluyolar şapur şupur emiyolar ellerini

Yine bir doğum çantası sorusu :) hastaneye süt pompanızı götürdünüz mü? İhtiyaç olur mu?

Ben götürmüştüm ama isime yaramadı. Sezeryan oldugundan süt gelmedi makineye sadece 1 damla geldi moralimi boşnaktan başka ise yaramadı. Dr ilk basta süt az gelir oda makinenin aksamlarinda kalır yazık olur bebeklerin çeksin onu deyince bıraktım uğraşmayı. Ama hakkını yemiyim simdi makine cok isime yaraıyor su an süt sağıyorum mesela:))
Yine bir doğum çantası sorusu :) hastaneye süt pompanızı götürdünüz mü? İhtiyaç olur mu?

Arkadaslar bebisimin birisi ateslendi dün gece acildeydik boğazı kirmiziymis, carpol ve ya fitilden başka birsey yapamıyoruz. 4 saatta bir ilac veriyorum ancak 1saate azalıyor ateşi sonra tekrar yükselmeye başlıyor bu sefer ılık su ile duş ve alnına ensesine nemli bez ile düşürüyoruz . Canım cok sıkıldı ilk 6 ay hasta olmalarından korkuyordum basımızı geldi nerden oldu onuda anlamadım.serum fizyolojiler burnunu temizliyoruz birde bol su veriyoruz . mamasini kestim yerine hep anne sutu verdim bugun bağışıklık artdın diye. Birde aklıma geldi simdi zencefilli ballı su ictim anne sütüyle bebeğe geçer belki fayda eder. Sizin tavsiye edebileceğiniz birsey var mı acaba

Çok geçmiş olsun canım,inşallah biran önce atlatır minik meleğin,benim bir önerim yok maalesef zaten çoğu söyleyebileceğim şeyleri yapmışsın, ama iyi düşünmüşsün sen bol vitaminli şeyler ye iç anne sütünden geçer bebişine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…