Tecrubeli anneler ev tipi anakucagi alaniniz var mi?ne tavsiye edersiniz?
Hemen uhtiyac duyulur mu ikiz olunca yoksa sonra mi alsak?
Bu arada bebek arabasi peg prego aldim.aranuzda alip kullanan var mu?
Ins .pisman olmayiz
Babymall dan aldim .carsamba siparis verdim cuma geldu.ama bitti orada da indirimdeydi cunku.784 filandi sanirim.esim gormus te oyle yakaladim gibi bisey.ikiz arabasını mı aldın cnm peg pregonun bende onu dusunuyorum nasıl sence bırde nerden aldın ben henüz görüp incelmedım inceleyıp öyle alıcam..
Babymall dan aldim .carsamba siparis verdim cuma geldu.ama bitti orada da indirimdeydi cunku.784 filandi sanirim.esim gormus te oyle yakaladim gibi bisey.
Burada gorerek alma sansim yok cunku hicbi magaza getirmiyor ikiz araba.tek tuk goruyosun.mecbur internetten aldik.
krafti gordum bi yakindan.ona gore daha guzel bir araba.cok hafif.asansore sigabilecek bunu buldu esim.o incelemisti netten
imkanin vsrsa kendin gorup incele tabi oylesi daha iyi olur.
Evt senin daha vaktin varmis canim denk gelir daha.kullaninca yazarim tabi tesekkkurlersende kullanınca yorumlarını yaparsın o zaman daha zamanım var benım bakıcam bulmazsam tabıkı netten alıcam bende bi şekilde indirim yakalarız yine bakalım netten videolarına baktıgım kadarıyla kullanışlı bi araba güle güle kolaylıkla kullanın inşallah :)
Gule gule kullanin bende onu dusunuyorum cokta iyi bir fiyata yakalamissin.peg perego aria twin degil mi?Babymall dan aldim .carsamba siparis verdim cuma geldu.ama bitti orada da indirimdeydi cunku.784 filandi sanirim.esim gormus te oyle yakaladim gibi bisey.
Burada gorerek alma sansim yok cunku hicbi magaza getirmiyor ikiz araba.tek tuk goruyosun.mecbur internetten aldik.
krafti gordum bi yakindan.ona gore daha guzel bir araba.cok hafif.asansore sigabilecek bunu buldu esim.o incelemisti netten
imkanin vsrsa kendin gorup incele tabi oylesi daha iyi olur.
Sagol canimGule gule kullanin bende onu dusunuyorum cokta iyi bir fiyata yakalamissin.peg perego aria twin degil mi?
Peg pregoyu ben de forumlarda gorunce incelemistim.hafif oldukca.Peg peregoya baktimda simdi bende begendim aslinda kararszdm ikiz arabasi alsam ayri ayri mi alsam diye ama galiba ikiz alicam ev tipi ana kucagi da almayi dusunuyorm varmi acaba kullanan gereklimi
Tiny love cok guzel yaa bayildim ona ama 2 tane okunca pahaliya geliyo onu alamam heralde daha uygun biseyler bakiyorm onun,icinPeg pregoyu ben de forumlarda gorunce incelemistim.hafif oldukca.
ev tipi anakucagini da daha yeni incelemeye basladim.kullananlarin tavsiyeleri ilsa fsydali olacak.sonucta kisa sureli kullanicaz.
ama 18 kg a kadar kullanilanlari da var.oturak filan oluyor ama fiyati pahali.
fisher price ve tiny love var.bilemiyorum bu kadar pahali urun de alamam sanirim.
ama bebisler mecbur birakirsa aliriz:))
canım zaten ilk doğup da belirli bir büyüklüğe gelinceye kadar ikisini bir park yatakta ya da tek beşikte yatırsan olur. sonra büyüdükçe başka çözümler bulursunuz...Bir sürü soru var kafamda. Basta yer konusu. İki bebek iki gayri yatak diyorlar. Offf. Alamamki
Kizin ranzada yatiyo. Bi bebisipark yatağa diğerini, ranzanin alt katina yatirsam olur mu. Bide evim 2+1 mecbur çocuk odasindaki cekyatlarda kalicaz esimle. Gece agladiklarinda kizimi uyandircaklar ama başka carem ve secenegim yok.. allah yardimcimiz olsun.
Yeterlilik korkusu hepimizde var sanırım. Hem maddi yönden hem manevi yönden ikizlerimize yeteriz inşallah. Allah dağına göre kar yapdırırmış. Bizler güçlü olacağızki bebişlerimizde güçlü olsunlar...Günaydın güzel anneler bu konu çok iyi oldu tecrübeli anneler paylasimlatiniz için çok sağolun bize de fikir oluyor BiDe ikiz olunca insan hem maddi hem manevi bakıma korkuyor açıkçası insallh Rabbim hepimize kolayliklarindan versin
Valla ben daha kendime bulamadım desem yeri var:) şimdilik doğum yaptığımz doktora gidiyoruz ama çok tatmin etmiyor açıkcası. İlerleyen günlerde bakacağım o meseleye de.Masraflar tavan yapacak desene:)) her şey çarpı 2 zaten:) çocuk doktoruda bulmak lazım şimdi. Senin önerebileceğin bir doktor var mı?
+%20 ödeme aşamasında mı çıkıyor canım?Arkadaşlar şuan hepsiburada da bezlerde artı &20 indirim var. Biz tekrr aldık yalnız 12ye kadr geçerli bilginiz olsun
Devlet hastanesinde durum nasıl? İyi doktor varmı acaba. Yoksa yine özel hastanelere kalacağız. Birde bir aşı sırası var mı? 1. Hafta şu aşı 1. Ay şu aşı gibi?Valla ben daha kendime bulamadım desem yeri var:) şimdilik doğum yaptığımz doktora gidiyoruz ama çok tatmin etmiyor açıkcası. İlerleyen günlerde bakacağım o meseleye de.
Canım ne kadar oldu senin ikizlerin? Dikkat etmemiz gereken hususlar varsa bizimle paylaşabilir misin?Bu gaz sorunu ne zormus yaa. Bebisler aglamaktan, biz kucakta tutmaktan bihal olduk.
Canım ne kadar oldu senin ikizlerin? Dikkat etmemiz gereken hususlar varsa bizimle paylaşabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?