• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iklimle cokmasum 2i kez buluştu :))

vay vay vayyy
kuzulura bak yavv
nispet yapar gibin bana 1000 km oteden:gitme:
süpersiniz kızlar yaa
inşallah hep görüşürsünüz

senin dedikodunu bilem yaptık kız keşke olsaydın sende inşaalh birgün senide görürüzolumunekankayizsmile

ya canım sende olsan keşke valla olsa keşke dedik andık seni ama ben inanıyom senlede yanyana gelicez opuyorumnanaktan

senin dedikodunu bilem yaptık kız keşke olsaydın sende inşaalh birgün senide görürüzolumunekankayizsmile

inşallah topraamın guzel kızları
ben oyle kolay kolay kendımı göstertmemm
bayanssulusmile

oğlum daha once konustuk ya beyaa
benim sülalem istanbulun dortbir yanına daalmış
ben napayım biliyom işteee
:mymeka:

hee tamam ben bilmiyorum o kadar beaa -tatlicadiarzu-
hemen bilmişlik et sen :roflol:

Canlarım benim ne iyi etmişiniz o kadar mutlu oldum anlatamam... Ne tatlı şeysiniz yaaaa Keeeeşke bende olsaydım çok özendim heeee... Öpüyorum canlarım ... Devam ettirin mutlaka ama.......

Canlarım benim ne iyi etmişiniz o kadar mutlu oldum anlatamam... Ne tatlı şeysiniz yaaaa Keeeeşke bende olsaydım çok özendim heeee... Öpüyorum canlarım ... Devam ettirin mutlaka ama.......

çok saol canım keşke yakın olsak hepberaber muhabbet oh ne güzel olurdu valla ama olsun sizlerlede bir gün buluşuruz inşallah canım teşekkür ederim çok Şeniz
yakında eşlerlede düşünüyoruz tadını aldık kolay kolay vazgeççmeyiz birbirimizden :nazar:

Back
X