- 29 Haziran 2017
- 392
- 1.094
- 28
- Konu Sahibi Pinkpumpkin
İyi akşamlar kızlar. Daha önce ki konumda bahsettiğim gibi, 6 yaşında ki kızım, malesef izlediği bi oyunda ki karakterden korkmuş ve bu korkusu günlük hayatını ve davranışlarını etkileyecek hale gelmişti. Psikologa götüreceğimi yazmıştım. Çok da tavsiye edilen psikolog buldum. Ama eşim, gitmeme sıcak bakmıyor ve gerek yok kafasında.. Çocuktur geçer diyor. Ücreti biraz yüksek ama gözüm görmüyor tabiki. Ayarladım parayı falan. Nasıl ikna edeceğim ben bu adamı? Söylemeden gitsem, kızım söyler. Rest çekip çıksam gitsem sonrası kötü olacak. Kızın için o ne derse desin çıkıp gitmen lazım diyeceksiniz biliyorum farkındayım, yaparım da ama bu şekilde olsun istemiyorum. Kesin gideceğim ama nasıl gideceğim bilmiyorum. Güzellikle olsun istiyorum. Ya belki inanmazsınız bu yazdığımdan sonra ama bu adam,çocuklarına düşkün bi adam. İlgili bi adam. Bilmiyorum. Kendisi de ailesi de psikologmuş, danışmanmış, terapistmiş gereksiz olduğunu düşünürler. Komik gelir onlara. Gitmeye ikna etsem bile, ücretini düşük söyleyeceğim. Ona da bi kulp bulur, konuşur durur çünkü. O kadar para verilir mi der eminim. Çünkü gereksiz görüyor. Napıyım? Böyle bir durumun iknası için, bu kadar çaba sarfediyor olmam, çok acı evet...