Vala aileye bu kadar düşkünsen ve 3 saat bile sana uzak geliyorsa bence hiç evlenme.Kızlar Merhaba,
Bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.
28 yaşındayım, İstanbul'da özel bir şirkette çalışıyorum.
Sorunuma gelecek olursak; 3-4 yıldır çok iyi arkadaşlığımızın olduğu kişi ile artık sevgili olarak yola devam etmemizi söylüyor.
Birbirimizi uzun süredir tanıdığımız için ve fikir olarak çok iyi anlaştığımızdan dolayı, ikimiz içinde evlilik en doğrusu gibi geliyor.
Fakat kendisi devlet memuru bu sebeple Bursa'da çalışıyor.
Bende İstanbul'da büyüyüp, yaşadığımdan dolayı, farklı il olayına pek sıcak bakmıyorum.
Bursa'da yapamayacağımı düşünüyorum.
İstanbul'daki bu yaşamımı seviyorum ve özellikle asıl sebebi ise aileme olan düşkünlüğüm.
Onlardan ayrı bir hayatı pek düşünmedim.
Hele ki farklı bir ilde yaşama devam etme düşüncem hiç olmadı diyebiliriz.
Anneme de aşırı düşkün birisiyim, sanki arkadaş gibiyiz.
Ondan ayrı kalmayı hiç düşünmedim.
Konuştuğum kişi ise Bursa ile İstanbul arası 3 saat istediğin zaman araba ile gidip gelirsin diye söylüyor.
Bahsettiğin kadar bi uzaklık olmadığını bunu sorun olarak dile getirmemden şikayetçi diyebiliriz.
Çünkü aramızdaki tek sorun il problemi.
Sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.
üç saatin uzak gelip gelmemesinden çok, zaten iş hayatı şusu busu derken öyle devamlı İstanbul'a gelmeye vakit bulabileceğinizi sanmıyorum, gerçekten burada çok kolay diyenlere bakmayın. Ayrıca Bursa da büyükşehir diyenlere de bakmayın çünkü İstanbul'a alışan birisi için Bursa öyle çok kolay olmuyor maalesef. Benzer ilişkileri çok gördüm ve buradan bursaya gidenler o kadar da mutlu olmadı, yani olay büyükşehir olup olmaması değil.
Diğer yandan, iyi arkadaşız hadi evlenelim bari olayı da çok mantıklı değil. Evet eşinizle iyi arkadaş da olmanız gerekir ama öylesine bir evliliğe benziyor bu.
DiyorsunAilenizden ayrılmayı göze alamıyorsanız evlenmek için yeterli olgunluğa erişememişsinizdir demek ki. Bu şekilde evlenmeye kalkarsanız hayatı hem eşinize hem kendinize zindan edersiniz
Ay öyle değil mi şekerim.Diyorsun
Bende diyorum cicim ayniniAy öyle değil mi şekerim.
Bu arada yeni 1 konu açacam bi kac gune tskipte kal bebiskoAy öyle değil mi şekerim.
Bak ben de uzağa gittim annemden kırdım dizimi oturdumBende diyorum cicim aynini
Ailene bu kadar duskunsen kir dizi annenin dizinin dibinde otur evlenme diye
Sizin mevzuya sadece "3 saat" olarak bakmanız garip :) Sorun 3 saatten ziyade yaşam değişikliğinden bahsetmiştim.Ailenizden 3 saat bile uzaklaşamayacak bir psikolojideyseniz evlenmeyin bence.
Farkli ilde yasamak icin bile ailesinden ayrilamayanlar evlenmesin zaten. Topkumun sağlıksız kurulmuş evliliklere hic ihtiyaci yok
Kocasi ailesi artik cunku???Bende sırf evlilik için ailesini yok sayan insandan korkarım. Hayatının merkezine koca kişisine adayan biri olmak istemem.
Cok iyi anlasiyoruz o zaman evlenelim diye bir sey olmaz. Ustelik bugun bursa, yarin adana, sonra van, eskisehir vs olacak, siz ne yapacaksinizKızlar Merhaba,
Bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.
28 yaşındayım, İstanbul'da özel bir şirkette çalışıyorum.
Sorunuma gelecek olursak; 3-4 yıldır çok iyi arkadaşlığımızın olduğu kişi ile artık sevgili olarak yola devam etmemizi söylüyor.
Birbirimizi uzun süredir tanıdığımız için ve fikir olarak çok iyi anlaştığımızdan dolayı, ikimiz içinde evlilik en doğrusu gibi geliyor.
Fakat kendisi devlet memuru bu sebeple Bursa'da çalışıyor.
Bende İstanbul'da büyüyüp, yaşadığımdan dolayı, farklı il olayına pek sıcak bakmıyorum.
Bursa'da yapamayacağımı düşünüyorum.
İstanbul'daki bu yaşamımı seviyorum ve özellikle asıl sebebi ise aileme olan düşkünlüğüm.
Onlardan ayrı bir hayatı pek düşünmedim.
Hele ki farklı bir ilde yaşama devam etme düşüncem hiç olmadı diyebiliriz.
Anneme de aşırı düşkün birisiyim, sanki arkadaş gibiyiz.
Ondan ayrı kalmayı hiç düşünmedim.
Konuştuğum kişi ise Bursa ile İstanbul arası 3 saat istediğin zaman araba ile gidip gelirsin diye söylüyor.
Bahsettiğin kadar bi uzaklık olmadığını bunu sorun olarak dile getirmemden şikayetçi diyebiliriz.
Çünkü aramızdaki tek sorun il problemi.
Sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.
Evlenince zaten hayatınız, düzeniniz, sorumluluklarınız yani her bir şeyiniz değişiyor neredeyse. Siz değişimin kendisinden korkuyorsunuz.Sizin mevzuya sadece "3 saat" olarak bakmanız garip :) Sorun 3 saatten ziyade yaşam değişikliğinden bahsetmiştim.
Ailenizin alt katına da evlenip gelseniz hayatınız değişecek zaten. Çünkü iki kişilik bir hayat yaşayacaksınız. Sanırım siz buna hazır değilsinizSizin mevzuya sadece "3 saat" olarak bakmanız garip :) Sorun 3 saatten ziyade yaşam değişikliğinden bahsetmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?