İl sorunu??

Vala aileye bu kadar düşkünsen ve 3 saat bile sana uzak geliyorsa bence hiç evlenme.

üç saatin uzak gelip gelmemesinden çok, zaten iş hayatı şusu busu derken öyle devamlı İstanbul'a gelmeye vakit bulabileceğinizi sanmıyorum, gerçekten burada çok kolay diyenlere bakmayın. Ayrıca Bursa da büyükşehir diyenlere de bakmayın çünkü İstanbul'a alışan birisi için Bursa öyle çok kolay olmuyor maalesef. Benzer ilişkileri çok gördüm ve buradan bursaya gidenler o kadar da mutlu olmadı, yani olay büyükşehir olup olmaması değil.
Diğer yandan, iyi arkadaşız hadi evlenelim bari olayı da çok mantıklı değil. Evet eşinizle iyi arkadaş da olmanız gerekir ama öylesine bir evliliğe benziyor bu.

Büyük ihtimalle adamı sevmiyorsun o yüzden yol yakınken yoluna git

%1000000000000000

Anadolu yakasından Bursa otogara otobüsle 2 saatte gidiyorum. 3 saat arabayla nerden nereye anlamadım?
İstemiyorsanız farklı şehir hiç başlamayın bile.

Ailenizden 3 saat bile uzaklaşamayacak bir psikolojideyseniz evlenmeyin bence.
Sizin mevzuya sadece "3 saat" olarak bakmanız garip :) Sorun 3 saatten ziyade yaşam değişikliğinden bahsetmiştim.

Farkli ilde yasamak icin bile ailesinden ayrilamayanlar evlenmesin zaten. Topkumun sağlıksız kurulmuş evliliklere hic ihtiyaci yok

Bende sırf evlilik için ailesini yok sayan insandan korkarım. Hayatının merkezine koca kişisine adayan biri olmak istemem.

Cok iyi anlasiyoruz o zaman evlenelim diye bir sey olmaz. Ustelik bugun bursa, yarin adana, sonra van, eskisehir vs olacak, siz ne yapacaksiniz

Sizin mevzuya sadece "3 saat" olarak bakmanız garip :) Sorun 3 saatten ziyade yaşam değişikliğinden bahsetmiştim.
Evlenince zaten hayatınız, düzeniniz, sorumluluklarınız yani her bir şeyiniz değişiyor neredeyse. Siz değişimin kendisinden korkuyorsunuz.

Ailenizin alt katına da evlenip gelseniz hayatınız değişecek zaten. Çünkü iki kişilik bir hayat yaşayacaksınız. Sanırım siz buna hazır değilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…