- 27 Temmuz 2020
- 3
- -2
- 6
- 31
Kızlar Merhaba,
Bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.
28 yaşındayım, İstanbul'da özel bir şirkette çalışıyorum.
Sorunuma gelecek olursak; 3-4 yıldır çok iyi arkadaşlığımızın olduğu kişi ile artık sevgili olarak yola devam etmemizi söylüyor.
Birbirimizi uzun süredir tanıdığımız için ve fikir olarak çok iyi anlaştığımızdan dolayı, ikimiz içinde evlilik en doğrusu gibi geliyor.
Fakat kendisi devlet memuru bu sebeple Bursa'da çalışıyor.
Bende İstanbul'da büyüyüp, yaşadığımdan dolayı, farklı il olayına pek sıcak bakmıyorum.
Bursa'da yapamayacağımı düşünüyorum.
İstanbul'daki bu yaşamımı seviyorum ve özellikle asıl sebebi ise aileme olan düşkünlüğüm.
Onlardan ayrı bir hayatı pek düşünmedim.
Hele ki farklı bir ilde yaşama devam etme düşüncem hiç olmadı diyebiliriz.
Anneme de aşırı düşkün birisiyim, sanki arkadaş gibiyiz.
Ondan ayrı kalmayı hiç düşünmedim.
Konuştuğum kişi ise Bursa ile İstanbul arası 3 saat istediğin zaman araba ile gidip gelirsin diye söylüyor.
Bahsettiğin kadar bi uzaklık olmadığını bunu sorun olarak dile getirmemden şikayetçi diyebiliriz.
Çünkü aramızdaki tek sorun il problemi.
Sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.
Bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.
28 yaşındayım, İstanbul'da özel bir şirkette çalışıyorum.
Sorunuma gelecek olursak; 3-4 yıldır çok iyi arkadaşlığımızın olduğu kişi ile artık sevgili olarak yola devam etmemizi söylüyor.
Birbirimizi uzun süredir tanıdığımız için ve fikir olarak çok iyi anlaştığımızdan dolayı, ikimiz içinde evlilik en doğrusu gibi geliyor.
Fakat kendisi devlet memuru bu sebeple Bursa'da çalışıyor.
Bende İstanbul'da büyüyüp, yaşadığımdan dolayı, farklı il olayına pek sıcak bakmıyorum.
Bursa'da yapamayacağımı düşünüyorum.
İstanbul'daki bu yaşamımı seviyorum ve özellikle asıl sebebi ise aileme olan düşkünlüğüm.
Onlardan ayrı bir hayatı pek düşünmedim.
Hele ki farklı bir ilde yaşama devam etme düşüncem hiç olmadı diyebiliriz.
Anneme de aşırı düşkün birisiyim, sanki arkadaş gibiyiz.
Ondan ayrı kalmayı hiç düşünmedim.
Konuştuğum kişi ise Bursa ile İstanbul arası 3 saat istediğin zaman araba ile gidip gelirsin diye söylüyor.
Bahsettiğin kadar bi uzaklık olmadığını bunu sorun olarak dile getirmemden şikayetçi diyebiliriz.
Çünkü aramızdaki tek sorun il problemi.
Sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.