İlaç içme fobisi (hassas olabilir)

annetavuk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
137
188
18
27
Lisedeyken bir doktorun önerisi üzerine kullandığım iki antidepresanın birbiriyle etkileşmesi sonucu ölümden döndüm o gün resmen hayatım değişti 12 yıldır bu paniklerle cebelleşiyorum. İlaç kullanamıyorum, ufak bir ağrı kesici antibiyotik kullansam bile hele 2 ilacı aynı zamanda kullanıyorsam sıkıntıdan uyuyamıyorum. Bir ara yemek yemeye bile takıntılıydım her an zehirleneceğimi düşünüyordum dışardan hiçbir şey yiyemiyordum. Panik atak bende her zaman olan bir durum değil. Aşırı hastalık ve ilaç kullanımı dönemlerinde pik yapıyor. Hamileyken bebeğim düşmesin diye çok fazla ilaç kullandım sadece o dönem panik yapmadım. Tiroid için her gün ilaç kullanmak zorundayım ona da alıştım. Gel gelelim şu an dişimde apse var ve bir dişim de çekildi, 2 antibiyotik ve bir ağrı kesici kullanmak durumundayım. İlaçları dünden beri kullanıyorum ama yerde miyim yerin dibinde miyim bilmiyorum sürekli bir panik halindeyim. Eskiden bu ambulansı arayacak, bayılacak, kriz geçirecek düzeydeydi bu arada 5 yıldır falan biraz kontrol edebiliyorum ama artık çok yoruldum. Uyuyamıyorum şu an sabah 7’de kalkıp çocuklarıma bakmak zorundayım acınacak halde hissediyorum kendimi, zavallı gibi hissediyorum. O antidepresanları da peşpeşe kullanmış, gece kalkıp içmiştim sabaha bambaşka biri olarak uyandım bu yüzden uyuyamıyorum sanırım.

Çok geçmiş olsun, ılık Bir duş alıp zihninizi meşgül edecek kitap okuyun, film açın vs. O sırada uyuya kalırsınız.

Çok geçmiş olsun, ılık Bir duş alıp zihninizi meşgül edecek kitap okuyun, film açın vs. O sırada uyuya kalırsınız.
Kalkınca düşecekmişim ya da bayılacakmışım gibi geliyor ne bileyim tuhaf bir durumdayım şu an

Allah yardımcın olsun ben ilaç kullandığım halde ataklar geçiriyorum ve çok yoruyor beni benim de bakmam gereken çocuklarım var bazen ilgilenemiyorum bile bu arada Bendede aşırı ilaç hastane fobisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…