• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilahi adalet bir tek bana işliyor neden?

artik umrumda degil dedigin ve bosverdigin gun onlarda aynisini yasayacak ve sen onlarin bunlari yasamasini istedigin icin uzulecek ve pisman olacaksin

malesef bu boyle, bu halen senin imtihanin sanirim
Hayır hiç pişman olmam.Benden her şeyimi almış,hala ve hala kötü sözleriyle kalbimi Kıran bir adamın ve bana bir ton küfür etmiş yeni sevgilisinin üzülmesine mi üzüleceğim? Imkansız.

ama puzzle gibi cozmeyemi calisalim nerden bilelim sen anlatmadan neyin ne oldugunu
tam konuyu soylemeden saglikli yorumlar bekleme kimse zihin okumuyor
Ilişkimin olduğu kişi ve benimle konuştuğu süre içinde hayatına aldığını sonradan öğrendiğim,bana bir ton laf eden ve bir olup benimle alay ettiği 3. Bayan

Üzdüğüm biri oldu diye şimdi ben ilahi adaletin yerini bulması için çok çok fazla üzüldüğümü düşünüyorum uzun zamandır.Fakat suç ortağım ve aynı suça karışmış bir başka kişi daha var onlar hep mutlu.Her şeyin acısını hep tek başıma çekiyorum.Bana yapılanların hesabını neden vermiyorlar? Ben uzun zamandır ağlıyorum ama bana yaşatılanlar kimsenin ağlamasına sebep olmadı.Bile bile yaşatıldığı halde.Niye ??
Ya yuru git Allah askina. Evli bi adamla 8 ay beraber olmussun. Ayni adam senide aldatinca ben bunlari haketmedim diye gezmissin. Bide karisini aramissin adamin. Sonra bu adam sana geri donunce kabul edip devam etmissin. Ilahi adalet cok guzel isliyo aslinda senin icin. Yasattiklarini yasarsin insallah. Tek suclu olan sen degilsin ama masumda degilsin.

Ilişkimin olduğu kişi ve benimle konuştuğu süre içinde hayatına aldığını sonradan öğrendiğim,bana bir ton laf eden ve bir olup benimle alay ettiği 3. Bayan
Sende evli bi kadinin kocasini ayartip sonra bide kadini arayip alay eder gibi konusmadin mi arkadasim ? Ne bu masum ayaklari !

A
Sende evli bi kadinin kocasini ayartip sonra bide kadini arayip alay eder gibi konusmadin mi arkadasim ? Ne bu masum ayaklari !
ayrıca ne alayı? Ne alakası var? Bilip bilmeden konuşuyorsunuz şuan.Neyse işin doğrusunu Allah biliyor detaylarda kaybolmaya gerek yok.Teşekkür ederim

A

ayrıca ne alayı? Ne alakası var? Bilip bilmeden konuşuyorsunuz şuan.Neyse işin doğrusunu Allah biliyor detaylarda kaybolmaya gerek yok.Teşekkür ederim

Detay vermeden milletin ne yazmasını bekliyorsun ayin mi yapalım o suç ortaklarına hani arkadaşın olmayan neyin ne olduğu belirsiz telepati mi kuralım ? Evli adamla takılın edin sonra vay adalet yok mu belki evli adamın karısının ahı tutmuştur ??

Ahaha burası Müge Anlıyı aratmıyor durumlar karışmış :KK53::KK59:

Detay vermeden milletin ne yazmasını bekliyorsun ayin mi yapalım o suç ortaklarına hani arkadaşın olmayan neyin ne olduğu belirsiz telepati mi kuralım ? Evli adamla takılın edin sonra vay adalet yok mu belki evli adamın karısının ahı tutmuştur ??
Ben neyi kastettim acaba sorumda? Bunu kastediyorum ve mutsuzluğumu normal buluyorum bu Yüzden dedim.

Birini üzdüm ve ahını aldım bu Yüzden mutsuzum ve hak ettim buna lafım yok demiştim ya..

İyi de ben size gezdiğiniz evli adamla bu konunun alakası var mı diye soruyorum siz hala aynı şeyi yazıyorsunuz.
Üzdüğün kişi kim. Ne dedin de üzdün. Açıkça söyle ki ona göre yazalım.

Allah ın adaletini sorgulayamayacağımıza Göre, belki seçimleriniz de Yanlışlık vardır. Her Başımıza gelen şey ilahi adalet olmuyor, bazıları kendi hatalarımızın bedeli oluyor.

herkes hata yapabiliyor, sen cok buyuk bir hata yapmissin ve sonuclarinida cekiyorsun zaten. Kimseyi yadirgamiyorum biz kullarina degil Yuce Rabbime duser o
Su an sordugun sorguladigin neden onlarda aci cekmiyor
onlar dedigin birlikte oldugun evli adam ve yeni sevgilisi.. 1.bunu istemeye hakkin yok;;; 2. emin ol kat be kat beterini yasayacaklar

adamin esine cok uzuldum su an, adam resmen se.e.siz

Bu hatayı birkaç kere daha yapmıştım. Ciddiye al uzun uzun yaz. E cevap? Yok. Çünkü konu sahibi arkadaşın daha mühim işleri var, tartışıp kendini aklamaya çalışmak gibi. Ben anlamıyorum bazen buraya konu açanların amacını. Sorunlarına çözüm bulmaya çalışmak değil midir konu açmaya sebep? :KK64:

Back
X