• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilahi adalet bir tek bana işliyor neden?

İyi de ben size gezdiğiniz evli adamla bu konunun alakası var mı diye soruyorum siz hala aynı şeyi yazıyorsunuz.
Üzdüğün kişi kim. Ne dedin de üzdün. Açıkça söyle ki ona göre yazalım.
Kişinin eşi üzdüğüm kişi ve ahını aldım onun bedelini ödüyorum uzun zamandır diyorum.Belki bir Ömür ödeyeceğim,bi kalbin kırılmasına sebep oldum belki bi Ömür ödemem bile yetmez diyorum

Bu hatayı birkaç kere daha yapmıştım. Ciddiye al uzun uzun yaz. E cevap? Yok. Çünkü konu sahibi arkadaşın daha mühim işleri var, tartışıp kendini aklamaya çalışmak gibi. Ben anlamıyorum bazen buraya konu açanların amacını. Sorunlarına çözüm bulmaya çalışmak değil midir konu açmaya sebep? :KK64:
Kaçıyor bazen özür dilerim.

Ilişkimin olduğu kişi ve benimle konuştuğu süre içinde hayatına aldığını sonradan öğrendiğim, bana bir ton laf eden ve bir olup benimle alay ettiği 3. Bayan

Boşuna beklemeyin, hiiiiç bir şey olmaz onlara ayaklarına taş bile değmez, başlarına bir şey gelirse de kendileri ederler kendiler bulurlar, çünkü hala onların sizi etkilemesine izin veren kişi sadece sizsiniz, gökyüzüne yükselmeye gerek yok bir adım geride durup baksanız, olayı çözersiniz zaten. Laf ediyormuş da, alay etmiş de geçin onları sizi aldatan birini o an terk edememişsiniz ve hayatınızdan silememişsiniz o kadar. Merak etmeyin ama sizin gibi bunları yapamayan çok insan var. Mutsuzluğunuz kendi hayatınıza gözünüzü çeviremediğiniz sürece kaderiniz olarak kalacak, bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok. Suç, suç ortağı bilmem ne diyince ben de bir olay var sandım.

Kişinin eşi üzdüğüm kişi ve ahını aldım onun bedelini ödüyorum uzun zamandır diyorum.Belki bir Ömür ödeyeceğim,bi kalbin kırılmasına sebep oldum belki bi Ömür ödemem bile yetmez diyorum

Suç ortağı ne oluyor burada ? Evli adamla takıl sonra ilahi adalet işlemez mi de mis gibi işliyor işte

Peki üzülmesini istediğiniz diğer kişiler kim ve olayla ne bağlantıları var bunların.

herkes hata yapabiliyor, sen cok buyuk bir hata yapmissin ve sonuclarinida cekiyorsun zaten. Kimseyi yadirgamiyorum biz kullarina degil Yuce Rabbime duser o
Su an sordugun sorguladigin neden onlarda aci cekmiyor
onlar dedigin birlikte oldugun evli adam ve yeni sevgilisi.. 1.bunu istemeye hakkin yok;;; 2. emin ol kat be kat beterini yasayacaklar

adamin esine cok uzuldum su an, adam resmen se.e.siz
Haklısınız teşekkür ederim

Boşuna beklemeyin, hiiiiç bir şey olmaz onlara ayaklarına taş bile değmez, başlarına bir şey gelirse de kendileri ederler kendiler bulurlar, çünkü hala onların sizi etkilemesine izin veren kişi sadece sizsiniz, gökyüzüne yükselmeye gerek yok bir adım geride durup baksanız, olayı çözersiniz zaten. Laf ediyormuş da, alay etmiş de geçin onları sizi aldatan birini o an terk edememişsiniz ve hayatınızdan silememişsiniz o kadar. Merak etmeyin ama sizin gibi bunları yapamayan çok insan var. Mutsuzluğunuz kendi hayatınıza gözünüzü çeviremediğiniz sürece kaderiniz olarak kalacak, bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok. Suç, suç ortağı bilmem ne diyince ben de bir olay var sandım.
Ben bu olayı Gündeme getirmek istemedim sadece.Üstü kapalı bahsetmek daha uygun olur diye düşünmüştüm ama patladı bi yerden.Evet silemedim malesef beni aldatan diyemesem bile verdiğin bütün sözlere,vaatlere bir başkası için ihanet etmiş ve benden aldığı her şeyle beraber hayatına Bambaşka birini almış bi adamı.Kendime de hayatıma da hiç saygım kalmamış onun uğrunda.İnşallah toparlayabilirim bu saatten sonra ve ödediğim bedeller umarım bir gün yüzümün gülmesine izin verir yinede

Herkesin anlayışı farklıda ondan, anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az! Misali

Kaçıyor bazen özür dilerim.
Hayır arkadaşım kaçamaz. Buraya konu açan herkes için geçerli, konuyu açan kişi hiçbir yorumu kaçırmamalı. Burada her mesaj karşındakine emek ve zaman harcaman demek o yüzden de konuyu açan kişi cin gibi olmalı ve en kısasından en uzununa hiçbir mesajı gözünden kaçırmamalı. Amacım tartışma çıkarmak asla değil sadece insan verdiği değeri karşısındakinden de görmek istiyor, anlatmaya çalıştığım şey bu.

Soru başlığında yazana dikkat etmediniz galiba

Dikkat ettim zaten onu diyorum bende senin gibiler için çok güzel işliyor evli adamla takılan sensin he bi de arkadaşların arkadaşının hesabından yazıyorsun ya her ne ise adamla bile isteye güle oynaya takılmışsın zorla bir şey yok. Senin gibi evli adamla takılan kadınla ciddi mi düşüncek hiç ama evlencekti deme yemezler bunu.

Eşine acıdım bayağo kocası şerefsiz bi metresden bi metrese geçiyor

Ben bu olayı Gündeme getirmek istemedim sadece.Üstü kapalı bahsetmek daha uygun olur diye düşünmüştüm ama patladı bi yerden.Evet silemedim malesef beni aldatan diyemesem bile verdiğin bütün sözlere,vaatlere bir başkası için ihanet etmiş ve benden aldığı her şeyle beraber hayatına Bambaşka birini almış bi adamı.Kendime de hayatıma da hiç saygım kalmamış onun uğrunda.İnşallah toparlayabilirim bu saatten sonra ve ödediğim bedeller umarım bir gün yüzümün gülmesine izin verir yinede

Ay ne bedeli, bir daha ilişkilerinize doğru düzgün başlamaya özen gösterin, karşınızdakinin saçma sapan vaatlerine inanmayın ve yalanı farkettiğiniz an kaçın yeter.

Kendi hatalarınızı tekrarlamayın bu kadar basit, adam akıllı ders alıp yuva kurarsanız da yıkılmaz. Olayı dramatik hale getirmeyin, bu arabesk laflar sizi baştan bu saçma sapan ilişki yumağına sokan şey zaten. Evliyim ama hayatımın sonuna kadar seni bırakmayacağım vs. şeylerine bir daha inanırsanız yine aynı şeyleri yaşarsınız.

Evli bir adamla birlikte olmuşsunuz, zorla değil kandırılarak değil. Bilerek ve isteyerek bir yuva yıkmaya kalkışmışsınız. Üstelik kendinize bağlamak için, sizden ayrılamasın diye birlikte olmuşsunuz. Ama plan tutmuş mu tutmamış tabi ki. Karısını sizinle aldatabilen adamın, karısına verdiği sadakat sözünü tutmayan adamın sizi aldatmayacağını ve size verdiği sözleri tutacağını mı sandınız?

İlahi adalete carta curta inanmam.. Ama eğer gerçekten varsa tecelli etmeye başlamış... Başkalarını düşünmeyi bırakın. Bu yaptıklarınızdan, yaşadıklarınız ve yaşattıklarınızdan sonra nasıl vicdanınızı rahatlatacaksınız onu düşünün.

Eski konunun buraya yansımasını istemiyorsunuz farkındayım ama ikisi malesef oldukça bağlantılı birbirine. O yüzden onu karıştırmadan yorum yapmak çok mümkün değil. İkisi aynı konu bile sayılabilir aslında.

Bu arada bir hesabı iki kişi kullanmak yasak. Ben kib'liyorum. Eğer gerçekten iki kişi kullanıyorsanız yönetim gerekeni yapar zaten.

benim anladigim
evli olan eski sevgilisi, ve bu evli eski sevgiliyin yeni sevgilisi

adamin esini dusunebiliyormusunuz

Yani bu istiyor ki ben üzülüyorum. Adam da üzülsün. :KK51:
Kadını düşünmek istemiyorum bile.:KK57:
Evet ilahi adalet çok güzel işliyormuş konu sahibi ben bunu anladım burdan.

Back
X