- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Parayi gectim ama soylenilenler o kadar rezilce ki hic utanmadan yemeyip icmeyip bu cumleleri kurabiliyor irda burdaNe kadar terbiyesiz bir insanmış. Para verdiğinize dair bir belge falan da yoktur tabii. Olsa kesinlikle şikayet edin diyecektim.
Ne rezil insanlar var ya. Çok sinirlendim. Pislikler.
Geçmiş olsun eşiniz için
Bende inaniyorum ki uzun cop kisa copten bir gun hakkini alacakBenim babam birkaç yıl önce çok sevdiği bir dostuna 15 bin gibi bir borç verdi. Kaç yıllık dostlar çünkü. Sonra babam bir sıkıntımızdan dolayı parayı az az vermesini isteyince adamdan ikinci gün ses alamadık. Telefon nosunu değiştirmiş:)) Ve babama yüz yüzeykende hakaretler etmiş gitmiş. İnsana en yakını bile böyle yapıyorsa kaldı ki diğerleri ne yapmasın. Maalesef böyle bir dünya.. Ama böylesi daha iyi olur sizin için. İnancınız var ise söylüyorum ahirette kat ve kat şekilde mükafatını alırsınız. Bu dünya bitecek. Orada lazım asıl karşılığı. Mühim olan orada hesaplaşmak. Allah yardımcınız olsun inşallah.
Para bulabilecegim yerler var.Insanin ailesi bile yeri geliyor kazik atiyor. Arkadasa hic guvenilmez o parada verilmez. En fazla yardim alabilecekleri yerleri arastirir, oluyorsa bagis toplanirdi. Hayatta arkadasa vs kut diye eline para saymam, saydirmam.
Oyle birine denk gelmissiniz ki utamaz rezil bi de yaygara koparabiliyor. Yanina kalmaz illa ki.
Dua edecegim sizin icin.
Derdimi tasami unuttum inaninÇok geçmişolsun eşiniz inşallah kısa sürede iyileşir.
Hayatta insanlar böyle bişeyler verdiğin sürece iyisin ama istediğin zaman senden kötüsü.olmaz. lütfen takılmayın zaten yeterince sıkıntılısınız kendini bilmezin biriymiş işte dediklerinden kendi utansın Allaha havale etmişsiniz zaten en güzeli. Siz.bişekilde bu günleri atlatırsınız o rezilliğiyle kalır pislik
Çok haklısınız ama dünya böyle biryer işte malesef. Bence eşinize ve kendi durumunuza odaklanın bu süreçte psikolojinizi daha fazla bozmayın. Rahata erdiğinizde o işi halledersinizDerdimi tasami unuttum inanin
Kafami oraya buraya verip dusunmemeye calistikca civi gibi cakiliyor kafama duyduklarim .
Esimin psikolojisini, moralini mi dusuneyim
Yasayacagim gecim sikintilarini mi
Yoksa bu insan musvettesini mi
Yutamiyorum iste
Zoruma gidiyor insanlik edip hayvanlik gormek
Allaha havale ettimÇok haklısınız ama dünya böyle biryer işte malesef. Bence eşinize ve kendi durumunuza odaklanın bu süreçte psikolojinizi daha fazla bozmayın. Rahata erdiğinizde o işi halledersiniz
Sizde sağolun dualarımda yer vericem size ve eşinizeAllaha havale ettim
Beddua etmek gibi bir gaflete dusmek istemiyorum
Gonlundekiyle karsilastirsin Rabbim onlari
Cok saolun , Allah razi olsun
Protez bacak takilmasi gerekiyor ayagi icinEşinizdeki kalıcı hasar ne peki
Protez bacak takilmasi gerekiyor ayagi icin
Koluda arabada sıkısik kaldigi icin kesilme ihtimali var
Esimi cok seviyorumRabbim yardımcınız olsun. Ben devtrafik kazası geçirdim. Doktor kalıcı hasar olabilir dedi ama olmadı eskisi gibi yürüyorum çok şükür. Dua edin umudunuzu kaybetmeyin ve eşiniz çok şanslı sizin gibi bir eşi olduğu için. Çünkü eşim bana başıma kaldın diyordu ben sansizdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?