Ilahi adalet..

Önceden borç verdiğini lafı taşıyanlar bilmiyormuşki.
Konu sahibi ondan borç istemiş gibi anlatıyormuş herkese..

Siz Tıkayın kulaklarınızı duymayın.
Çok geçmiş olsun, merak etmeyin. O da ne halt yediğini anlayacak. Başına gelen her kötü seyde de aklına geleceksiniz. Acaba mı? Diye. Bugün olmazsa yarın.
Eşinize durumu söylemediyseniz henüz paylaşmayın. Biraz toparlayınca söylersiniz

Benimde durumum cok mukemmel degildi
Yagimizda kavruluyorduk iste, ac degil acikta degildik
Ama sizinde dediginiz gibi karsimdaki insanin sikinti cektigini bildigim halde yastik altinda para tutamazdim. Esimede kizmiyorum verdigi icin. Banada sordu verirjen ver dedim.
Benim esim bile cocugumun karimin hakkida var bu parada diyerek benden verecegi paranin helalligini istedi
Ama karsidaki vasifsiz haysiyetsiz o paranin ustune yatmak icin olmadik seylere girisip insanliktan cikti.
Yakistiramadigimsa ustune yatmasida degil
Ben bir kadin olarak hakkimi istiyorum diye onun bir erkek olarak sanki onun parasina konmaya calisiyormusum gibi otede beride arkamdan konusmasi.
Kisin kapima dusecek ne demek.
Ben onun parasiyla doymadim bugune kadar
Aksine cocugu icin elimden geleni yaptim
Allah bana o gucu kuvveti verdigi icin
Allaha havale ediyorum ne diyim
Cok tesekkur ederim

Önceden borç verdiğini lafı taşıyanlar bilmiyormuşki.
Konu sahibi ondan borç istemiş gibi anlatıyormuş herkese..

.....
Bir şey diyemedim.
Kocasının canının derdine düşmüş kadın, ciğeri 5 para etmez adamla uğraşacak değil. Allah a havale etmekten başka yapacak bir şey yok.
Yada içiniz soğuyacaksa 1impossiblelove paradan vazgeçip, arayın adamı,
Haram zıkkım olsun, bugünümde beni bunlarla uğraştırdın ya, o para senden kat be kat çıksın diyin kapatın.
Bir daha da ne onunla, ne size laf getirenlerle muhatap olun.

Esime soylemedim henuz
Zaten su yaptiklarini, konustuklarini duysahasta hasta harap eder kendini, yediremez biliyorum .
3,4 kisiye konusmus.
Kendimi afedersiniz sanki adama dadanmis kadinlar gibi hissetmeme sebep oldu.
Beni bilmeyende konustugu laflara bakarak bu sekilde dusunur.
Susuyorum ama icim cehennem gibi
Seytan git kapi baca indir oyle olmaz boyke olur de diyor
Ona bile gucum yok

Kardeşim öncelikle büyük geçmiş olsun, inşallah tez vakitte eski halinden bile sağlıklı hale gelecektir eşiniz. Para mevzusuna gelince, insanlar bu kadar nankör işte, 40 yıl sırtında gezdir bir gün indir senden kötüsü olmaz diye boşa dememişler... ah alırım yavrularımdan sevdiklerimden çıkar diye de mi korkmuyorlar. Eminim bir yolunu bulacaksınız kendinizi bu hamile halinizle bu kadar üzmeyin. Karnınızdaki cennet meyvası hürmetine Rabbim size hiç ummadığınız kapılar açsın...

En korktugum insan tiplerinden.. 5 kurus birinin hakki kalsa uyuyamam nerdeyse.. gelen tabagi bile bos vermeyen bi toplumuz biz noldu bu insanlara? Gercekten nankorluk diyorum..birde borc almak ve borc vermek en sevmedigim sey benim. Sende varsa herkeste var sende yoksa kimsede yok..terbiyesizlik etmis ki.. ihtiyacin olmasa bile.. ona ne? Sanki sadaka istiyonuz.. bu adamin kafasini ezecen hayir mubarek gun demeden

Eşinizin bir erkek kardeşi, yada sizin, yok mu? Utanıyorum bunu yazarken kadın insan yerine konmadığı için ama onlar konuşsa anladığı dilden?

Eşinizin bir erkek kardeşi, yada sizin, yok mu? Utanıyorum bunu yazarken kadın insan yerine konmadığı için ama onlar konuşsa anladığı dilden?
Abisi var kendisi yurt disina cikti bir ay kadar once
Babasi var, konustuklarini suan duydugunu sanmiyorum kayinpederimin hastane vs hic cikmadi daha arkadas vs cevresine.
Illaki duyacak ettigi laflari
Kendimede kiziyorum esim bu durumdayken bu konulari dusunmeyi
Ama dedigim gibi yediremiyorum.
Kendimi o tur jadinlar gibi hissetmeme sebep oldu.
Ettigi laflari inanin yediremiyorum icim sogumuyor

Anlatim sekli sanki ona dadanmis parasini yemek istiyormusum gibi..
Paranin ustune yatmasindan ziyade benim boguldugum nokta bu.
Pislik erkek musvettesi

Şeytan böyleleriyle uğraşmaz işte. kendileri şeytan çünkü.
Hiç mi korkmazlar bu hak benden çocuğumdan kötü bir şekil çıkar diye acaba?
Allah uğraşsın onunla siz eşinizin tedavisine odaklanın..

Ya da birinden rica edin gidip konuşsun..

Merak etmeyin. O adamın yada ona inanmayı seçen insanların ne mal oldukları belli.
Bir kadın arkasından konuşan adamı utanmadan dinlemişler, meselenin iç yüzünü bilmek zorunda değiller.
Bir arkadaşı eşime kendi karısı hakkında bile bir şey söylese, eşim o adamı adam yerine koymaz. Kadının adını ağzına alıyor utanmaz der geçer.

Kimseyi umursamayın. Eşiniz zor dönemlerden geçecek. Ampütasyon çok büyük bir travmadır. Siz de hamilesiniz. Aileniz ile ilgilenin.

O adamın defterini biraz toparlansın, kayınpeder yada gelirse abi zaten dürer, merak etmeyin.

Bütün konuyu ve yorumları okudum.
Öncelikle çok geçmiş olsun 1impossiblelove ... Geçtiğimiz yıl benim de eşim geçirdiği bir hastalıkla ölümden döndü.
Şimdi çok şükür iyi, ancak bu mübarek günlerde hastane kapısında olmak çok zor...
Allah yardımcınız olsun.

O adamı Allah'a havale et... Yapabileceğin bir şey yok.
En azından bu dünyada yok...
Bak hayat inan çok garip, ne yazık ki sırtımızda taşıdıklarımız en ufak tökezlememizde bu şekilde davranıyor.
Allah bildiği gibi yapsın.
İmtahanın içinde imtihan vermiş Rabbim sana...
Bol bol dua et...
Allah seni de bebeğini de eşini de rızıksız bırakmaz, durumunuz iyiyken vermişsiniz.
Veren el, alan eldir. İnan beklemediğin yerlerden hayırlı rızık kapıları açılacak.

Dediğim gibi imtihan içinde imtihan, ne kadar için hırsla ve öfkeyle kaplansa da, Ya-Sabr çekip Allah'dan sabır dile.
Allah'a havale et, adaletin en büyüğü Allah'a ait...
Sabret, Seyret, Şükret...
İnan Allah seni kışın onun kapısına düşürmeyecek... o sözleri ona hatırlatacak ama...
Üzülme diyemem, üzüleceksin ama Allah'ın adaletine güvenip kinle doldurma kalbini, Allah'a sığın.

Allah eşine şifa, sana sabır, bebeğinize ve tüm ailenize hayırlı rızık versin.

Ben buna bile layik gormuyorum onu.
Uc gun konusacak , bes gun konusacak.
Devamini getirebikdigi kadar getirsin kendince.
Suan bulundugum durumun tazeliginden koseme cekildim ezik gibi davraniyorum kendi icimde halletmeye calisiyorum bunu.
Bir susarim iki susarim
Ucuncusu olmaz.
O yayik agzini kapatirim onun.
Ama suan esimin durumu
Yasayacagim gecim sikintisi
Bebegim, dogumum bunlar bende agirlik basiyor.
Sadece yapilan kopekligi sindiremiyorum

Sana cok tesekkur ediyorum
Allah razi olsun
Icimdeki ofkeye sahip cikamiyorum bunlari duymaya cok ihtiyacim vardi.
Guzel kalbiniz ve ettiginiz dualar icin binlerce kez Allah sizden razi olsun

Günaydın,çok geçmiş olsun.. Bende durumum iyi iken arkadasıma kredi cekmiştim. Simdi kendim biraz sıkısık dönemdeyim kredileri kapatmam lazım ki kredi cekebileyim. ama malesef kimse beni sallamıyor. En iyisi para verip bozusacağına vermeyip bozusmak daha mantıklı.. He bunu öğrenmemiz geç oldu ama öğrendik :/

Allah razi olsun
Saglik sihhat versin sizlere
Dualariniz icin cok tesekkur ederim

Güzel kardeşim öncelikle çok çok geçmiş olsun ...
O onurlu iyilik sever kocana CENABI HAK 'tan en evvel vakitte sıhhat.Ve kimseye muhtaç olmayacak kudreteskisinden daha faydalı ömür ...
Sana da bu mübarek günde,merhametliler merhametlisinden sabır,güç,irade,evladını büyütmek için azim,nereden geldiğini bilmediğiniz rahmet,bolluk bereket,kalbine ferahlık,ruhuna metanet,beynine sağlık ve soğuk kanlılık diliyorum..
AMİN ..AMİN..AMİN...

Sabah yazdıklarını ilk gördüğümde bana şükrü hatırlattın,sabrı hatırlattın ,ve her şeye rağmen çıkarsız merhameti hatırlattın.
Sen sanıyor musun ki,yaptığın iyilik silinip gidecek ?
Sanıyor musun ki ettiğin merhamet karşılığını bulmayacak?
Sen sanıyor musun ki Allah seni bu hamile halinle,sahipsiz çıkacak.
Siz hasta bir çocuğun ameliyatı için sahip çıkıp merhamet ettiğiniz gibi,sanıyor musun ki Yaradanın merhameti sizden düşük?
Sabret selametin yakındır.
Kalbinde gizlediklerini de ,aşikare ortaya döktüklerinide ALLAH bilir.Görür,işitir.Allah kalplerin özünü bilir.
Senin diline etmediğin ahın ve bedduanı Allah iliklerine inerek görecektir.
Ve asla zalimin zulmü,fırsatçının ve nankörün yaptığı bu dünyada veya ebedi alemde yanına kalmayacaktır.
Sen bugün büyük bir sınavdasın.
Allah kimselere yaşatmasın.
Sen karnında bebeğinle güç bulacaksın,doğacak çok mutlu olacaksınız inşaALLAH.
Allah sizi kimselere muhtaç etmeden,himayesine alsın,koruyup kollasın yoktan var edip size ikram etsin inşaALLAH.
Diyecek çok söz var da kelimeler yetersiz.
Sen ne mükemmel bir eş,ne mükemmel bir anne ve ne eşşiz bir kulsun.
Biliyorum ki Allah seninle gurur duyuyordur.
Dik dur,ayakta dur,hiç kimseye karşı omuzlarını düşürme !!!
Allah sana kafi gelecektir dost olarak.
Namerde muhtaç etmeyecek ,yandım demeden yettim diyecektir.

O adama gelince!
Kalbi zifiri kara olmuş. Ruhunu kaybetmiş.
Geleceğini mahvetmiş,şeytanla pazarlık etmiş.
Düşüne tekme atma moduna geçmiş fırsatçı alçak.
Aşağıların en aşağısını görecek,yaptıkları söyledikleri Allahın'da zoruna gidecek.
Bu hesap sadece senin değil,asıl hesap sahibine devr edilecek .

Kalbini ferah tut...
Her gecenin sabahı,her kışın baharı var...
Sana sonsuz mutluluklar diliyorum...
Tüm dualarım seninle

Sakin kalmanız en iyisi. Hamilesiniz Allah korusun erken doğum riski var. En doğrusunu yapıyorsunuz..

Daha çok yeni olaylar. Biraz sindirip yeni düzene adapte olmaya bakın.

Allah bildiği gibi yapsın o insan müsvettesini. Kalitesini göstermiş işte. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz.

Bir zaman sonra başkası gidip konuşsun bir kez daha insan yerine koyup..

Sana cok tesekkur ediyorum
Allah razi olsun
Icimdeki ofkeye sahip cikamiyorum bunlari duymaya cok ihtiyacim vardi.
Guzel kalbiniz ve ettiginiz dualar icin binlerce kez Allah sizden razi olsun
Ah birtanem, Allah senden de razı olsun.
Sen tertemiz yüreğini, kendinin ve bebeğinin masumiyetini koru...
Allah zaten sizi koruyacak.
Aklında olsun, sakın o adama cevap verme, çünkü biz sustuğumuzda Allah veriyor cevabını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…