- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Ben o adamın etrafında bu lafları dinleyip susan densizleri de anlamıyorum.
Ne alakası var canım? Buradan sana borç verdi. Kendi kaza yaptı, kendi parasının dilencisi neden olsun İnsanlar? Demek yerine size mi laf getirdiler? Rezil etselermiş ya...
Sadece birisi iclerinden o burada yok arkasindan degil yuzune konus demis.
Otekilerde direk arayip boyle boyle konusuyor dediler.
Kizmayi uzulmeyi hepsini bir arada yasiyorum
Ama erkek olan erkek zaten bir kadinin arkasindan ona buna gidip kapi kapi laf yapmaz.
Benimde durumum cok mukemmel degildiÇocuğu ameliyat olacakmış benim de kenarda param olsa ben de verirdim.
Böyle bir sebeple para isteyeni geri çevirirsem rahat uyku uyuyamam ben. Sırtımı dönüp gidemem benim de çocuğum var..
Siz 9 bin ve bir insan kaybettiniz ama onun neler kaybettiğini zaman gösterecek. Bekleyip görün.
Sizin derdiniz size yeter. Bir de bu insanlara laf anlatmaya uğraşmayın..
Önceden borç verdiğini lafı taşıyanlar bilmiyormuşki.
Konu sahibi ondan borç istemiş gibi anlatıyormuş herkese..
Esime soylemedim henuzSiz Tıkayın kulaklarınızı duymayın.
Çok geçmiş olsun, merak etmeyin. O da ne halt yediğini anlayacak. Başına gelen her kötü seyde de aklına geleceksiniz. Acaba mı? Diye. Bugün olmazsa yarın.
Eşinize durumu söylemediyseniz henüz paylaşmayın. Biraz toparlayınca söylersiniz
Anlatim sekli sanki ona dadanmis parasini yemek istiyormusum gibi..Önceden borç verdiğini lafı taşıyanlar bilmiyormuşki.
Konu sahibi ondan borç istemiş gibi anlatıyormuş herkese..
Esime soylemedim henuz
Zaten su yaptiklarini, konustuklarini duysahasta hasta harap eder kendini, yediremez biliyorum .
3,4 kisiye konusmus.
Kendimi afedersiniz sanki adama dadanmis kadinlar gibi hissetmeme sebep oldu.
Beni bilmeyende konustugu laflara bakarak bu sekilde dusunur.
Susuyorum ama icim cehennem gibi
Seytan git kapi baca indir oyle olmaz boyke olur de diyor
Ona bile gucum yok
Abisi var kendisi yurt disina cikti bir ay kadar onceEşinizin bir erkek kardeşi, yada sizin, yok mu? Utanıyorum bunu yazarken kadın insan yerine konmadığı için ama onlar konuşsa anladığı dilden?
Anlatim sekli sanki ona dadanmis parasini yemek istiyormusum gibi..
Paranin ustune yatmasindan ziyade benim boguldugum nokta bu.
Pislik erkek musvettesi
Abisi var kendisi yurt disina cikti bir ay kadar once
Babasi var, konustuklarini suan duydugunu sanmiyorum kayinpederimin hastane vs hic cikmadi daha arkadas vs cevresine.
Illaki duyacak ettigi laflari
Kendimede kiziyorum esim bu durumdayken bu konulari dusunmeyi
Ama dedigim gibi yediremiyorum.
Kendimi o tur jadinlar gibi hissetmeme sebep oldu.
Ettigi laflari inanin yediremiyorum icim sogumuyor
Ben buna bile layik gormuyorum onu.Şeytan böyleleriyle uğraşmaz işte. kendileri şeytan çünkü.
Hiç mi korkmazlar bu hak benden çocuğumdan kötü bir şekil çıkar diye acaba?
Allah uğraşsın onunla siz eşinizin tedavisine odaklanın..
Ya da birinden rica edin gidip konuşsun..
Sana cok tesekkur ediyorumBütün konuyu ve yorumları okudum.
Öncelikle çok geçmiş olsun1impossiblelove ... Geçtiğimiz yıl benim de eşim geçirdiği bir hastalıkla ölümden döndü.
Şimdi çok şükür iyi, ancak bu mübarek günlerde hastane kapısında olmak çok zor...
Allah yardımcınız olsun.
O adamı Allah'a havale et... Yapabileceğin bir şey yok.
En azından bu dünyada yok...
Bak hayat inan çok garip, ne yazık ki sırtımızda taşıdıklarımız en ufak tökezlememizde bu şekilde davranıyor.
Allah bildiği gibi yapsın.
İmtahanın içinde imtihan vermiş Rabbim sana...
Bol bol dua et...
Allah seni de bebeğini de eşini de rızıksız bırakmaz, durumunuz iyiyken vermişsiniz.
Veren el, alan eldir. İnan beklemediğin yerlerden hayırlı rızık kapıları açılacak.
Dediğim gibi imtihan içinde imtihan, ne kadar için hırsla ve öfkeyle kaplansa da, Ya-Sabr çekip Allah'dan sabır dile.
Allah'a havale et, adaletin en büyüğü Allah'a ait...
Sabret, Seyret, Şükret...
İnan Allah seni kışın onun kapısına düşürmeyecek... o sözleri ona hatırlatacak ama...
Üzülme diyemem, üzüleceksin ama Allah'ın adaletine güvenip kinle doldurma kalbini, Allah'a sığın.
Allah eşine şifa, sana sabır, bebeğinize ve tüm ailenize hayırlı rızık versin.
Allah razi olsunMerak etmeyin. O adamın yada ona inanmayı seçen insanların ne mal oldukları belli.
Bir kadın arkasından konuşan adamı utanmadan dinlemişler, meselenin iç yüzünü bilmek zorunda değiller.
Bir arkadaşı eşime kendi karısı hakkında bile bir şey söylese, eşim o adamı adam yerine koymaz. Kadının adını ağzına alıyor utanmaz der geçer.
Kimseyi umursamayın. Eşiniz zor dönemlerden geçecek. Ampütasyon çok büyük bir travmadır. Siz de hamilesiniz. Aileniz ile ilgilenin.
O adamın defterini biraz toparlansın, kayınpeder yada gelirse abi zaten dürer, merak etmeyin.
Ben buna bile layik gormuyorum onu.
Uc gun konusacak , bes gun konusacak.
Devamini getirebikdigi kadar getirsin kendince.
Suan bulundugum durumun tazeliginden koseme cekildim ezik gibi davraniyorum kendi icimde halletmeye calisiyorum bunu.
Bir susarim iki susarim
Ucuncusu olmaz.
O yayik agzini kapatirim onun.
Ama suan esimin durumu
Yasayacagim gecim sikintisi
Bebegim, dogumum bunlar bende agirlik basiyor.
Sadece yapilan kopekligi sindiremiyorum
Ah birtanem, Allah senden de razı olsun.Sana cok tesekkur ediyorum
Allah razi olsun
Icimdeki ofkeye sahip cikamiyorum bunlari duymaya cok ihtiyacim vardi.
Guzel kalbiniz ve ettiginiz dualar icin binlerce kez Allah sizden razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?