Ilahi adalet..

Cok saolun kizlar
Allah razi olsun.
Su an son derdim belki hakkim olani alamamak ama insanin ici sogumuyor
Ben Allah'a havale ettim
Inaniyorum ki tecelli edecek.
Rabbim herkese saglik sihhat versin
Dunya mali gecici
Insanligimizdan , sagligimizdan etmesin bizi yeter

Valla bu devirde elin herifine niye 9 bin verirsiniz ki? Siz kızılay mısınız yardım kurumu musunuz kimse böyle kahramanlıklara soyunmamalı bence yoksa sonu böyle oluyor

Açikçasi haksiz yere böyle alavere dalavere çevirenlerin bi şekilde kendisinden sagligindan veya basina gelen ters olaylardan hep gördük yaşadik
Beddua edip günah kazanma allah görüyor eşinize de çok gecmis olsun

Valla bu devirde elin herifine niye 9 bin verirsiniz ki? Siz kızılay mısınız yardım kurumu musunuz kimse böyle kahramanlıklara soyunmamalı bence yoksa sonu böyle oluyor
Kahramanlik mi?
Sizce bunu mu dudunduk verirken?
Cocugu hastaydi, para pulamasilar
Biz yerimizde dort donduk varken niye yardimci olmayalim diye.
Siz bunu kahramanlik olarak nitelendirebilirsiniz.
Bizim oyle bir dusuncemiz olmadi.
Yorumlarimdada belirttim paradan ziyade yapilan pislik benim moralimi bozan.

Beddua etmek istemiyorum
Dilimin ucuna ucuna geliyor dusme gaflete diyorum.
Allah buyuk yaptigi pislik ve o pis diliyle benden bulmasa bir digerinden bulacak
Cok tesekkur ederim

Ben Türkiyede birsey anladim: Hic kimseye para konusunda güvenmiceksin ve birinin eline para versen bunun muhakkak belgesini alman ve imzalatman lazim. Yoksa böyle seyler yasarsin. Bizde sizin gibi seyler yasadik hatta fazlasini. Esinize cok gecmis olsun. Insallah en kiza zamanda tekrar sagligina kavusur

merak etmeyin o lafı konuşanın o lafları size getirip aktaranın yanına kalmayacaktır.
yazık nasılda acımasızca ortalıgı ateşe vermek adına canınız yansın diye o laflar belkide abartılarak anlatılmış.
hem hamile hem sıkıntıların üstüne tuz ekmişler.
merak etmeyin Rabbim sizi zor durumda bırakmaz

Allah şifa ve kolaylıklar versin size..
Çok zor şeyler yaşıyorsunuz..

İşte hayat böyle bir şey. Hiç beklenmedik anda hayatın değişiyor..
Allah bizim için en doğrusunu bilir. Sizin sınavınız da buymuş demekki.
Allah güç kuvvet versin size..

O insan için de diyecek laf bulamıyorum. Bazıları hiç ölmeyecekmiş gibi yaşar..

Bir kac kisiye soylemis benden para istedi diye
Sanki ben borc istedim
Ben kndi parami istedim kendisinden halbu ki.
Oyle agzi bozuk insan ki soyleyenlerde eminim daha azini anlatmislardir
Hic duymasaydim blki yine gidip isteyecektim hakkimi bilmiyorum

Ne kadar talihsiz bir yorum. Üslub farkına en iyi örneksiniz..
Bugun su yuzunu gormesem belki yine verirdik.
Bilmiyorum vardir ya komsusu ac yatarken tok yatan bizden degildir hesabi .
Verirken borc diyerek verdik biliyorum ama bir yil hic dile getirmedik biz bu parayi.
Ihtiyacim oldugu an istedim hemde bir miktarini en azindan diye belirterek.
Yani esim bana zor durumdalar verelim mi derken kahramanlik diye asla dusunmedim

usluba bak hizaya gel. Cok acimasiz yorum yapiyorsunuz. Karsinizdaki hem acili bir es hemde hamile bir kadin ...

allah ondan fitil fitil cikarir insallah. Esine sifalar diliyorum ...

Ben o adamın etrafında bu lafları dinleyip susan densizleri de anlamıyorum.
Ne alakası var canım? Buradan sana borç verdi. Kendi kaza yaptı, kendi parasının dilencisi neden olsun İnsanlar? Demek yerine size mi laf getirdiler? Rezil etselermiş ya...

Cok gecmis olsun. İnsallah Allah hayirli kapilar acar. İnsirah suresinde dedigi gibi her zorlukla birlikte kolaylik vardir. Rabbim bunaltmasin sizi. Esiniz de insallah sagligina kavusur. Ummadiginiz yerlerden feraha cikarsiniz. Dua etmekten baska elden bir sey gelmiyor bizim icin.

O alacakli oldugunuz kisi insan olsaydi, evvela esinizin durumu icin uzuntunuzu paylasirdi. Sonra da zaten aldigi borcu 1 yil boyunca size azar azar da olsa taksitle de olsa oduyor olurdu.

Para konularindan nefret ediyorum, ihtiyacin varsa gidip kredini çekeceksin, tabi bankaya geri odemek zorunda dimi, pardon... Bankaya diyemez hergun milyonluk faiz vs islemi yapiyorsun, bana verdigini de geri almayiver!!!

Çocuğu ameliyat olacakmış benim de kenarda param olsa ben de verirdim.
Böyle bir sebeple para isteyeni geri çevirirsem rahat uyku uyuyamam ben. Sırtımı dönüp gidemem benim de çocuğum var..

Siz 9 bin ve bir insan kaybettiniz ama onun neler kaybettiğini zaman gösterecek. Bekleyip görün.
Sizin derdiniz size yeter. Bir de bu insanlara laf anlatmaya uğraşmayın..

Sadece birisi iclerinden o burada yok arkasindan degil yuzune konus demis.
Otekilerde direk arayip boyle boyle konusuyor dediler.

Kizmayi uzulmeyi hepsini bir arada yasiyorum
Ama erkek olan erkek zaten bir kadinin arkasindan ona buna gidip kapi kapi laf yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…