- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Kahramanlik mi?Valla bu devirde elin herifine niye 9 bin verirsiniz ki? Siz kızılay mısınız yardım kurumu musunuz kimse böyle kahramanlıklara soyunmamalı bence yoksa sonu böyle oluyor
Beddua etmek istemiyorumAçikçasi haksiz yere böyle alavere dalavere çevirenlerin bi şekilde kendisinden sagligindan veya basina gelen ters olaylardan hep gördük yaşadik
Beddua edip günah kazanma allah görüyor eşinize de çok gecmis olsun
merak etmeyin o lafı konuşanın o lafları size getirip aktaranın yanına kalmayacaktır.Iyi geceler kizlar
Hayirli ramazanlar.
Icim doldu tasti kabardi. Aglasam aglayamiyorum , sussam susamiyorum..
Esim trafik kazasi gecirdi yaklasik bes alti gun once. Kritik durumu atlattik evimize geldik. Fiziksel olarak calismasi guc artik kolunda ve bir bacaginda ciddi sayilir hasar var. Cok sukur diyorum rabbim onu bana bagisladi.
Durumumuz iyi sayilir yani sayilirdi
Iyi gunumde ihtiyaci olandan elimi etegimi hicbir zaman cekmedim Allah biliyor, bir cogunu da karsiliksiz yaptim.
Esim bir arkadasina yaklasik 9 bin tl verdi bir yil kadar once cocugu hasta ameliyat olacak diye borc olarak .
Ve bu bir yilda bir kez olsun kapisina gitmedi kendisi.
Hastane vs. Derken gittim durumu anlattim ve benimle sanki ihtiyacin var diyerek konustu.
Olmasa gelmem , durumun musaitse bir kismini ayarla dedim.
Bugun cevreden duyduklarim sinirlerimi o derece bozdu ki durup durup goz yasi dokuyorum.
Beni o zengin etmis..
Parami vermeyecek ve beni surundurecekmis.
Medine dilencisi gibi hic etmesinide bilirmis o o parayi
Ve kisin kapisina dusecekmisim.. Gibi gibi
Parayi pulu gectim.
Dunya boyle bir yer mi gercekten? Bu kadar kotu, bu kadar pervasiz bu kadar alcak insanlarin dununu unutup buyuklendigi bir yer mi?
Ben sana insanlik ettim
Cocugun hastaydi buldum bulusturdum gun ve sart kosmaksizin o parayi eline saydim.
Kotuluk neresinde?
Gelip istememde mi? Ihtiyacim olmasinda mi?
Allaha havale ediyorum.
Beddua etmiyorum ilahi adalete inancim sonsuz
Fakat icimde oyle bir kin nefret gibi duygular yeserdi ki..
Yapan yaptigiyla kalmaz degil mi?
Lutfen bize dua edin bu sureci atlatmamiz icin
Valla bu devirde elin herifine niye 9 bin verirsiniz ki? Siz kızılay mısınız yardım kurumu musunuz kimse böyle kahramanlıklara soyunmamalı bence yoksa sonu böyle oluyor
Bir kac kisiye soylemis benden para istedi diyemerak etmeyin o lafı konuşanın o lafları size getirip aktaranın yanına kalmayacaktır.
yazık nasılda acımasızca ortalıgı ateşe vermek adına canınız yansın diye o laflar belkide abartılarak anlatılmış.
hem hamile hem sıkıntıların üstüne tuz ekmişler.
merak etmeyin Rabbim sizi zor durumda bırakmaz
Bugun su yuzunu gormesem belki yine verirdik.Ne kadar talihsiz bir yorum. Üslub farkına en iyi örneksiniz..
usluba bak hizaya gel. Cok acimasiz yorum yapiyorsunuz. Karsinizdaki hem acili bir es hemde hamile bir kadin ...Valla bu devirde elin herifine niye 9 bin verirsiniz ki? Siz kızılay mısınız yardım kurumu musunuz kimse böyle kahramanlıklara soyunmamalı bence yoksa sonu böyle oluyor
allah ondan fitil fitil cikarir insallah. Esine sifalar diliyorum ...Bugun su yuzunu gormesem belki yine verirdik.
Bilmiyorum vardir ya komsusu ac yatarken tok yatan bizden degildir hesabi .
Verirken borc diyerek verdik biliyorum ama bir yil hic dile getirmedik biz bu parayi.
Ihtiyacim oldugu an istedim hemde bir miktarini en azindan diye belirterek.
Yani esim bana zor durumdalar verelim mi derken kahramanlik diye asla dusunmedim
Bugun su yuzunu gormesem belki yine verirdik.
Bilmiyorum vardir ya komsusu ac yatarken tok yatan bizden degildir hesabi .
Verirken borc diyerek verdik biliyorum ama bir yil hic dile getirmedik biz bu parayi.
Ihtiyacim oldugu an istedim hemde bir miktarini en azindan diye belirterek.
Yani esim bana zor durumdalar verelim mi derken kahramanlik diye asla dusunmedim
Sadece birisi iclerinden o burada yok arkasindan degil yuzune konus demis.Ben o adamın etrafında bu lafları dinleyip susan densizleri de anlamıyorum.
Ne alakası var canım? Buradan sana borç verdi. Kendi kaza yaptı, kendi parasının dilencisi neden olsun İnsanlar? Demek yerine size mi laf getirdiler? Rezil etselermiş ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?