eksik kalmışım dakikalardır....hemen geldim ben de....
ilarzumun 1 numaralı hayranı olarak konuya okey diyorum..gerçi ben evliyim ama olsun...salonuna gider hergün makyaj yaptırırım....bu kadar güzel makyaj yapan biri eminim ki saç yapımından da anlıyordur...bayılıyorum vallahi çiçeğime....Şeniza.s.:asigim:
Canım olur mu ya keşke izmirde açsan hergün sende alırdım soluğu. Süpersin gerçekten ve her nerde açarsan aç randevu sistemi ile çalışmak zorunda kalacağına eminimopuyorumnanaktan.
ilarzucum espiri olsun diye açmadım bu konuyu cidden çok güzel yapıosun...ayrıca sen bu datlı dilinlen ii müsteri yaparsın.kuaförler güzellik salonları senin kadar güzel yapamıyo yivrum datlı gaymağamm haakaydirigubbakcemile5 sen açta hele bi hergün sendeyikk gadasını aldığımm hihoyyytcokacimcoook
datlum gaymaklum keşke keşke diyorum ya....emekli ne güzel yazmış kalbimizden geçenlere tecuman olmuş resmen bende aydınlıyım koşa koşa gelirim valla inş açarsında bizde gelinliklerimizle aydının en güzel gelinleri oluruz hem bire bir dersde alırız senden offfffffff offfffffffff
valla İzmir ede bayılıyorum be anacım o ne güzel bir memelekttir öyle be çiçem yaaa:)))
randevu sistemi gül reçelim güzel iş gerçekten fekat bu randevu işi sadece makyajla olmaz dimi saç olayına da girmek lazım bence
il il dolaşacaz çünkü dimi?
bi de bunun üzerine yoğunlaşmak gerek sadece düz makyaj değil de porselen makyaj işte kalıcı makyaj falan filan hepsini öğrenmek gerek yapacaksak bi işi diğerlerinden farklı olması lazım ki tutturalım dimi sevgi pıtırcıkları
sizin bildiğiniz bi kurs gibi sertifik veren bi yer var mı acaba?