kızlar aynı şey bende de oldu yıldız olayı neden acaba??
Aç kız İlarzu ben gelirim ..Aynı şehirdeyiz nasıl olsa ,başka şehirdekiler düşünsün kikikki:)
Makyaj salonu yerine makyaj kursu açsın yahu.:roflol:
En azından hergün hergün bizi soyup soğana çevirmesindense çok lüks olur şimdi bu hatunun yeri en azından kurs olursa bir kere bayılırız paracıkları ondan sonra sen sağ ben selamet.hihoyyyt
Hani bir laf vardıydı "balık vereceğine, balık tutmayı öğret" diye öyle bir şey işte şimdi toplayamadım cümleyi...
Velhasıl kıssadan hisse İlarzum, guzummm bize balık tutmayı öğret pardon makyaj yapmayı öğret salon aç ama beleş olsun tamam mı?:roflol:
( Gerçi forumda öğretiyon biliyoruz şimdi allahınızdan belanızı istemeyin diyon biliyorum ama:kedi:)
Şaka bir yana makyaj salonu açmayı düşünürse işini en hasından da yapar diye düşünüyorum. Yakışırrrr...
Canım benİm gerÇeklerİ sÖylÜyorum bence hakİkaten bu kabİlİyetİnİ deĞerlendİrmelİsİn.ayrıca bİzlerle paylaŞtıĞın İÇİnde Çok teŞekkÜrler.sen bİrtanesİn.hayranlarına bİr yenİsİnİ daha ekledİn haberİn olsun.ÖptÜm balım:)))
bencede kesin açmalı
kesin bir numara olur canım
ilk müşterilerinden biride ben olurum vereliniortak
makyaj salonu açarsa o zaman maniküre pediküre ve ağdayada gelirler kaydirigubbakcemile3
Heee balım bİrde son bİŞİ daha evet bencede sen sadece makyaj Üzerİne yoĞunlaŞ makyaj salonu olsun baŞka bİŞey olmasın.mesela bak daĞ yolu Üzerİnde bİr yer varmıŞ oda sırf kaŞ alıyormuŞ Çok meŞhur sırf kaŞ Üzerİne yoĞunlaŞıp İsİm yapmıŞ Çok metnİnİ duyuyorum.İnŞallah bursamızın bİr numaralı makyÖzÜde sen olucaksın.dedİmya ÜnlÜler bİle sana gelecek gÖrÜrsÜn.yaz bunu bİr kenara İÇİme Öyle doĞuyor tatlıŞım.
Benim bir arkadaş vareve geliyor salonu yak ama uzay aracı gibi makyaj çantası varsadece makyaj ve gelin başı yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?