ilerde evlenirsem düğün istemiyorum diyip...

Bu yaşadıklarını inan hepimiz yaşadık.Aman evliliğe inanmıyorumlar,bana göre değiller havada uçuşur. En son dayanamaz ayrılırsın 3 ay sonra öğrenirsin ki haftasonu düğünü varmış.
Kısa yoldan kaç. Sana layıksa peşinden gelir zaten.
Kaybedeceğin hiç birşey yok yani.

Bas tekmeyi acıma sakın. Başıma geldi benim de konuyu açınca değiştirip şakaya vuruyodu sonra ciddi ciddi konuştuk istemiyorum düşünmüyorum senle alakası yok senelerce birlikte olabiliriz ama ipotek altına alınır gibi söz isteme benden dedi. Gerçekten seven biri birlikte bi ömür geçirmeye ipotek altına alınma demezdi siz de gerçekten seviliyosanız kaybetmekten korkuyodur korkmuyo belli ki bence fazla kaptırmayın kendinizi sizin iyiliğiniz için

ne kadar iyi niyetlerle yardımcı olmaya çalışıyorsunuz Allah razı olsun sizden buraya yazan diğer arkadaşlardan inanın kötü hissediyorum kendimi çaresiz ne bileyim aslında bu duruma neden düşüyrum tekrar tekrar bilmiyorum bende mi bir sorun var bilmiyorum.Allah yardımcımız olsun hepimizin.

İnsan kendini kötü hissediyo tabi ya evlenmeye layık görülmüyo gibi yada yeterince sevilmiyo gibi ama sorun sizde bende değil bu adamlar böyle ne istediklerini kendileri de bilmiyolar kaşınıyolar.. iyi ki diyorum şimdi inanın ara ara yoklamaya çalışıyo evlendim mi biri var mı diye ama gözümde o kadar ezik ki bi insan karşısındaki insan kendini sıkıştırmadan hedefini istediği ilişkiyi anlatmaktan aciz olmamalı yoksa kim nasıl istiyosa öyle yaşasın.. Siz de daha iyisini hakediyosunuz emin olun o yüzden ondan gelene razı olmayın. Kendi değerinizi kıymetinizi bilin, ben böyleyim deyip resti çekin o düşünsün.. istediğiniz ayıp bişey değil ki ben bu şartlarda bu ilişkide gelecek göremiyorum demek ayıp değil:)

sevmiyor musun dedim biraz önce bilmiyorum senin anlayışına göre belki sevmiyorum diyor.mecnun gibi bişey bekliyorsan bekleme dedi.

Şu laftan sonra hele ki hiç kaptırmayın kendinizi bu ilişkiden ve bu adamdan hayır gelmez. Iyi ki buraya yazdınız açıp açıp okuyun bu laflarını, insan sevdiği insana böyle konuşabilir mi ? Içinde gram kaybetme korkusu yok... benim de başıma geldi ama ben de çok sevdiğim için ayrılmadım ama bitiyor bir gün belki başka bir nedenle.. olan seven tarafa oluyor en sonunda yine , vakit kaybetmeyin bence. Hayatı birilerinin değişmesini beklemekle geçirmek ne kadar büyük zaman kaybı umarım farkına varırsınız.

En yakın arkadasimda bu durumdan sikayetciydi. Hatta benim birak artik bu kişiyi boşuna zamanini harciyorsun demekten dilimde tuy bitmisti. Tam 5 senenin uzerine artik kafasina tas mi dustu ne oldu bilemem ama pat diye evlenme teklifi etti ve suan nişanlılar. 8 ay sonrada evlenecekler insallah.
O yuzden bu gibi durumlarda burdan bir yorum yaomak zor. Belki suan kendini hazir hissetmiyordur ama yârin ne olacağını bilemeyiz. En azindan durust davraniyor yani kozlarini acik oynuyor.
Umarim hersey gonlunce olur

Bnm eşimde sevgiliyken evlemek istemiyordu hatta hic hic istemiyordu bnde ayrildim bir ay gecmeden evlilik teklifi etti bn ayrilinca sevdigini bnsz yasamicegni anlamis tabi sonra bn istemedim uc kez evlilik teklifi etti sonrada evlendik inşallah sizinkide duzelir

Düğün istememek başka bir şey evlenmek istememek başka bir şey.
Ben evlenmeyeceğim diyen erkeği tanımlıyorum;
"Canım ben seni sevmiyorum ya da aşık değilim. Yalnız şu an boştayım. Sadece gecelik ilişkiler de bana yetmiyor. İlgi,alaka vs de istiyorum. Çünkü ben bencil bir erkeğim. Senin duyguların çokta fifi." Diyen dengesiz bir erkektir.
Yarın başka birine aşık olunca ilk tekmeyi yiyecek olan da sensindir.
O yüzden o tekmeyi ilk sen at.

Tabi ki bu duruma kendimiz düşüyoruz.
Adama ben değerliyim, şu dünyada benden bir tane var, hem özgürüm, hem güçlüyüm diyemiyoruz da ondan
Böyle hissedip bunu gösterdiğinizde sevgiliniz de vazgeçilmez görecektir sizi

Ayrıl gitsin adam mı yok. Sevgiliyken düğün hayalleri kurulur. Düğün günü de mutluluktan ölünür. Bir çiftin başına gelen en güzelll şeylerin başında bu varken siz neden bundan mahrum kalacaksınız ?

kızlar geçer mi bu acı da hafifler mi dersiniz? düzelir mi iyi olur mu her şey kendimi çekersem geri belki sever ister beni?

kızlar geçer mi bu acı da hafifler mi dersiniz? düzelir mi iyi olur mu her şey kendimi çekersem geri belki sever ister beni?
E şimdiden bu beklentiye girme.
Onsuz da yaşayabileceğini kendine ispat et.
Hayırlısı ne ise o olsun herkes için.
Hep hayırlı bir eş dile
şu benim eşim olsun değil hayırlısı kimse o benim eşim olsun demek gerek

6 ay cok fazla erken karar ıcın.bende dugun ıstemedım ılk evlılıgımde sımdı ıkıncıde yıne dugun ıstemem dedım.nıkah yemek after party daha cazıp bence.
ıs o boyuta gelınce ortak karar verılırde sız suan flortun keyfını cıkarıp tanısanız ve kendınızı tantıtsanız daha mutlu olmaz mısınız

5 kez ayrildim belki iliskim basladigindan beri ayrilip duruyorum bu en sonuncu haric hep kendisi geri döndü bana ...sevmese dönmezdi...
sence bu döner mi ayılsam? ona defalarca beni bırakmazsın değil mi dedim defalarca sana aşığım seni çok seviyorum sensiz yaşayamam dedim defalarca.o ise bana böyle söylüyor.ne yapmam gerek.kendimi çok kötü, değersiz hissediyorum.

canım inan gözyaşları içinde yazıyorum bunları.güzel güzel konuşuyoruz.ama konu açıldı adam ben ilerde düğün yapmam dedi zaten de evlenmeyi düşünmüyorum o sorumluluğun altına giremem dedi.bilmiyorum zoruma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…