- 12 Ekim 2016
- 223
- 353
- 103
- Konu Sahibi cimenyesili1
-
ne kadar iyi niyetlerle yardımcı olmaya çalışıyorsunuz Allah razı olsun sizden buraya yazan diğer arkadaşlardan inanın kötü hissediyorum kendimi çaresiz ne bileyim aslında bu duruma neden düşüyrum tekrar tekrar bilmiyorum bende mi bir sorun var bilmiyorum.Allah yardımcımız olsun hepimizin.Bas tekmeyi acıma sakın. Başıma geldi benim de konuyu açınca değiştirip şakaya vuruyodu sonra ciddi ciddi konuştuk istemiyorum düşünmüyorum senle alakası yok senelerce birlikte olabiliriz ama ipotek altına alınır gibi söz isteme benden dedi. Gerçekten seven biri birlikte bi ömür geçirmeye ipotek altına alınma demezdi siz de gerçekten seviliyosanız kaybetmekten korkuyodur korkmuyo belli ki bence fazla kaptırmayın kendinizi sizin iyiliğiniz için
ne kadar iyi niyetlerle yardımcı olmaya çalışıyorsunuz Allah razı olsun sizden buraya yazan diğer arkadaşlardan inanın kötü hissediyorum kendimi çaresiz ne bileyim aslında bu duruma neden düşüyrum tekrar tekrar bilmiyorum bende mi bir sorun var bilmiyorum.Allah yardımcımız olsun hepimizin.
sevmiyor musun dedim biraz önce bilmiyorum senin anlayışına göre belki sevmiyorum diyor.mecnun gibi bişey bekliyorsan bekleme dedi.
Bnm eşimde sevgiliyken evlemek istemiyordu hatta hic hic istemiyordu bnde ayrildim bir ay gecmeden evlilik teklifi etti bn ayrilinca sevdigini bnsz yasamicegni anlamis tabi sonra bn istemedim uc kez evlilik teklifi etti sonrada evlendik inşallah sizinkide duzelirzaten ben evliliği de düşünmüyorum o sorumluluğun altına giremem diyen bir ekek.6 aydır çıkıyorsunuz ve yaş kemale ermiş maddi durumlar da karşılıklı müsait.
bu erkek ilerde evlilik düşünür mü evlenmeyi düşünmüyorum dediği kızla? ayrılmak da istemiyor Allah aşkına yardım edin
DÜZELTME
istek üzerine düzenliyorum kusura bakmayın çok canım sıkıldı biriyle çıkıyorum ikiizin de yaşları ve maddi durumu müsait fazlasıyla.
bu adam bana ben evlenirsem düğün falan yapmam diyor zaten de evlilik düşünmüyorum dedi bana biraz önce.
Tabi ki bu duruma kendimiz düşüyoruz.ne kadar iyi niyetlerle yardımcı olmaya çalışıyorsunuz Allah razı olsun sizden buraya yazan diğer arkadaşlardan inanın kötü hissediyorum kendimi çaresiz ne bileyim aslında bu duruma neden düşüyrum tekrar tekrar bilmiyorum bende mi bir sorun var bilmiyorum.Allah yardımcımız olsun hepimizin.
Takip etmedim. Ayrıldınız mı?kızlar geçer mi bu acı da hafifler mi dersiniz? düzelir mi iyi olur mu her şeykendimi çekersem geri belki sever ister beni?
yok canım henüz ayrıldık demedik ama sence görünen o değil mi?Takip etmedim. Ayrıldınız mı?
E şimdiden bu beklentiye girme.kızlar geçer mi bu acı da hafifler mi dersiniz? düzelir mi iyi olur mu her şeykendimi çekersem geri belki sever ister beni?
sence bu döner mi ayılsam? ona defalarca beni bırakmazsın değil mi dedim defalarca sana aşığım seni çok seviyorum sensiz yaşayamam dedim defalarca.o ise bana böyle söylüyor.ne yapmam gerek.kendimi çok kötü, değersiz hissediyorum.5 kez ayrildim belki iliskim basladigindan beri ayrilip duruyorum bu en sonuncu haric hep kendisi geri döndü bana ...sevmese dönmezdi...
canım inan gözyaşları içinde yazıyorum bunları.güzel güzel konuşuyoruz.ama konu açıldı adam ben ilerde düğün yapmam dedi zaten de evlenmeyi düşünmüyorum o sorumluluğun altına giremem dedi.bilmiyorum zoruma gitti.6 ay cok fazla erken karar ıcın.bende dugun ıstemedım ılk evlılıgımde sımdı ıkıncıde yıne dugun ıstemem dedım.nıkah yemek after party daha cazıp bence.
ıs o boyuta gelınce ortak karar verılırde sız suan flortun keyfını cıkarıp tanısanız ve kendınızı tantıtsanız daha mutlu olmaz mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?