Ilerde evlilik olursa..

Evlenip ayrılmaktansa şimdiden ayrılın. Söylediklerine göre senin onlara uyum sağlaman mümkün değil. Onlarda sana uyum sağlamayacağına göre bu evlilik yürümez.

Zaten herkes yazmis oluru yok diye de ben sunu da cok merak ediyorum bu kadar farkli insana nasil bu kadar asik olabiliyorsunuz ? Ben mi cok mantikliyim bilemedim ama bana evlendikten sonra calisamazsin diyecek kafadaki bi insana birak asik olmayi ayni masada cay bilr icmem , uzak durun boyle tiplerden cidden kimil zararlisi hepsi

gene bir muhafazakar aileli erkeğin modern kız peşinde koşması vakası.. genç kızlarımız niye böyle saf onu da anlamıyorum. biriyle ilerleyecekseniz önce ailesine bakacaksınız. bu ülkede muhafazakar şımarıklığı diye bir şey var çünkü biz de kızın aile yapısına saygı duyalım, uyum sağlayalım yok ille herkes kendileri gibi fanusta yaşayacak..
kızın mis gibi işi var ama beyzademiz ailem istemez diyor. sen kimsin lan derler öyle herife?
bak sinirlendim şimdi.
ben onca zaman çalışıp didineceğim önemli bir kariyerim olacak ama ailesi dini yanlış anlamış bir herif benim kariyerimi engellemeye kalkacak..
yazık çok yazık..

+++++++
Muhafazakarlık adı altında kadına baskı kuran zihniyet mide bulandırıcı
Böyle bir erkekten 1 mg hoşlanmam mümkün değil. Böyle tipleri çok itici buluyorum iki çift laf da edilmiyor zaten

Bence hiç kafa kafa karıştıracak bir şey yok. Bu evliliğin geleceği yok. Yol yakınken dönün.
Evlilikte sevgi 1. şart ama her şey değil. Zamanla baskılarla önce saygı gider sonra sevgi.
Sizin yaşantınız ve hayat felsefenizle öyle bir aileyle olmaz, yürümez. Ya boyun eğeceksiniz ya da boşanacaksınız ilerde.

+++++++
Muhafazakarlık adı altında kadına baskı kuran zihniyet mide bulandırıcı
Böyle bir erkekten 1 mg hoşlanmam mümkün değil. Böyle tipleri çok itici buluyorum iki çift laf da edilmiyor zaten
Zaten diyorum ya ayni masada cay bile icmem , normal bir kadinin ne isi olur ki anlamak mumkun degil
Midemi bulandiriyorlar resmen keske azala azala soylari tukense

İleride çok sorunlar olur sürekli tartışırsınız ailesi yüzünden.Ailesine her hareketin ters gelir sürekli eleştirilirsin huzurun olmaz. Bir de iç içe yaşıyorlar kalabalık aile demişsin.Çok düşünmen lazım evleneceksen.

Sevgilinizi en iyi siz tanırsınız o da aynı zihniyetteyse mutsuzluğunuz garanti. Yıl olmuş 2017 hala baskıyla bir şeyler yaptırılmaya çalışılıyor. Tavizleri verdiğiniz taktirde zorla kapatmaya da kalkarlar haberiniz olsun.

Eş adayınız, ailenize uymanız gerektiği yönünde fikir beyan ettiği için evliliğinizin huzurlu ve mutlu geçmesi imkansız görünüyor.

Böyle evlilikler var ama erkekler kadınları ailelerinin içine girmesini çok istemiyor. Ancak sevgiliniz daha şimdiden rengini belli ettiğinden, istemediğiniz bir hayat yaşayacağınız, aksi takdirde eşinizin problem çıkaracağı kesin olarak görünüyor. Evlilik bambaşka bir dünya. Seçim sizin..

hepsi bir yana sizi eve kapatıp çalışma hakkınızı elinizden alacak insandan uzak durun derim. ben olsam arkama bakmam kaçarım..

Evlenirseniz ortak zevkleriniz varsa bile size mutluluk verecegini sanmiyorum.

Siz ailesinin istedigi gibi biri degilseniz veya sizi istedikleri gibi ellerinde oynatamazlarsa sevgilinize baski kuracaklar, sevgiliniz de size. Evli degilim 22 yasindayim ama KK deneyimi sagolsun gelecek senaryolar cok acik ve net gozler onunde.

Hele ki bu yapida bir ailede buyumediysen buyuk sıkıntı. Sizi siz yapan degeleriniz, istekleriniz, zevkleriniz elinizden tek tek alinir. Istedikleri gibi birine donusturulmeye calisilirsiniz.

Birbirinizi bitireceginize iliskiyi bitirmek daha mantikli gozukuyor. Mutsuz olacaginizi bile bile yapmayin bunu. "Ama seviyorum" laflari evlenene kadar burada hep okuduk.

Sizi surekli ailesinin istedigi kaliplara sokmak isteyen bir adamla bir omur yasamak ister misiniz?

Ailesinin istedigi gibi biri olmazsaniz ailesi sevgilinize sirt cevirse bir sure sonra ailemi senin yuzunden kaybettim olur,

Kucucuk birsey istediler senden benim icin yapamadin olur,

Altin gunune gitmezsiniz beni begenmiyor olur,

Kendin olmak istersin ay bu ne hal olur,

Demem o ki buyuk yanlislar olmadan dön gel bacım. Daha iyilerine layiksin.

Uygun degilsiniz birbirinize. Ilerde istekleri daha cok artacak seni degistirmeye kalkacaklar.
1 bucuk yil az degil fakat bu isin oluru yok gibi

Durumlarımız kısmen benziyor. Benim eşiminde ailesi muhafazakar bizde dedğiniz gibi daha rahat bir aileyiz. Evlilik aşamasında bende çok teraddüttw kaldım hata mı yapıyorum diye çok düşündüm. Ama benim eşim ailesine ayak uydurmamı beklemedi. Evlenirken aileleri çok karıştırmadı herşeyi kendi istediğimiz gibi yaptık birbirimize gidip gelmemiz bile sayılıdır. Her zaman arada bi resmiyet oldu benimle ailesi arasında ama karşınızdaki insanın düşünceleri çok önemli İyice ölçüp tartın erkek arkadaşınızın tavırlarını. Birbirinizden beklentilerinizi iyice öğrenin. Anlattığınızdan yola çıkarak bende pek olacak bir şeymiş gibi görmüyorum. Ve kesinlikle ideallerinizin peşinden gidin kimsenin sizi engellemesine izin vermeyin.

of of of saçmalama öyle sevgi olmaz, saygısız insanlar bunlar seni değiştirmek için uğraşırlar

Hiç sorun olmaz siyahla beyaz olan çiftler var evli diyenler olacak ama
En kesinlikle denklik önemli diyorum mesela sen üniversite mezunu sevgilim liseyse bile sorun oluyor denklik çok önemli bence.

Bu farkliliklar zamanla aranizda bir ucurum olacak. Ask baki kalmıyor evlilikte ne yazik ki.. Evlenip hem kendine huzursuz bir hayat kuracaksin hemde o ailenin kendine ozgu olan geleneklerini ve duzenlerini alt ust edeceksin ve sevdigin adam hep arada kalip mutsuz olacak.. ilerisini dusun ve kendine daha uygun birini bul bence.

Mesajlariniz ve.yorumlariniz icin cok tesekkur ederim bu sabah sevgilime biraz citlattim bu dusunduklerimi. Zamani gelince oturur herseyi ortak bi noktada bulustururuz oyle karar veririz.dedi yani cozum yerine askiya alindi

Daha ne kadar açık olabilir insanlar, meal mi istiyosun evlenince kendin olmayacaksın bana göre hiçbir erkek kendin olmamaya değmez sen değer diyosan gayet altın günü de yapacaksın

Mesajlariniz ve.yorumlariniz icin cok tesekkur ederim bu sabah sevgilime biraz citlattim bu dusunduklerimi. Zamani gelince oturur herseyi ortak bi noktada bulustururuz oyle karar veririz.dedi yani cozum yerine askiya alindi

Zamanı gelince de adı beni oyaladın olur, zamanı gelene kadar yıllar geçer hepten bağlanırsın yılların gider gerek var mı

Onun ailesinin istedigi gelin sen değilsin. Ailem sunu ister bunu ister o sekil olmalisin bu sekil olmalisin diyen adamda zaten adam olamamistir.
Ailem bu sekilde fakat benim ideal es adayim sevdigim kadin sensin her turlu istegine ve yasam tarzina saygi duyarim demedikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…