Erkek İnfertilitesi İleri hareketli yüzdesi %0 olanlar hangi tedaviyle bebek sahibi oldunuz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

banusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2009
407
155
103
Tekirdağ
Arkadaşlar bizim sorunumuz sadece sperm hareketsizliği aşılama ile sonuç alınır mı bilmiyorum yoksa direk tüp bebeğe mi geçilmeli fikirlerinizi almak istedim.

slm banusu sorunu okudum benimde aynen seninki gibi,sendemi sadece spermiogram yaptırdın canım?diğer ayrıntılı genel testler falan yapıldımı?bu arada benim gittiğim dr.direk tüp dedi bana çünkü aşılama ile zaman kaybı olur diye..

kızlar bizimde hareketlimiz %2 diger tahliler yapılmadı...bu ay sonu hormon testi yaptırmayı düşünüyoruz...daha sonrada ist.da iyi bir doktora görünmek istiyoruz...proxeed duydunuzmu kızlar??

Arkadaslar ben 1.5 sene gebe kalamadım sonra doktora gıttık bende bısey cıkmadı esımde 12 mılyon sperm ılerı hareket 0 doktorlar dırek tup dedıler ama baska bı doktora gıttım asılama yapalım neden olmasın yüzde 5 sansın var dedı ben denemeye deger dedım tedavıye basladık esıme 4 aydır kecıboynızu kuru verdım 2 ay sonra kecıboynuzu pekmezı bal verdım esım asılama ıcın sperm verdı ve asılama olcam gun yüzde 5 sansım varken bı ogrendık yüzde 15 20 sansınız var asılamayla olur normal bıle olur dıyo doktorum suan asılamam oldu 2 gunumdeyım cok umutluyum ıns bebegım gelır bı mucıze daha olur ılerı hareketlı 0 ken yuzde 20 ılerı yavas yüzde 25yerınde hareket yuzde 25 sperm 12 mılyon ıken 50 mılyon arkadaslar ben umıdımı yıtırmedım sızde yıtırmeyın hala soktayım sonuclara ıns herkes bebegıne kavusur amın

tedavin hayırlı olsun canım. sadece keçi boynuzu kürü ve keçi boynuzu pekmezi mi uyguladın eşine. bi de morfoloji sorununuz var mıydı...

slm canım bizdede sorun erkek infertilitesi
ileri hareketlimiz ne yazıkki %0 dr direk tüp bebek dedi
hatta bi kaç dr aşılamaya hiç şans vermediler

bence arkadaslar 1 doktora guvenmeyın esınız degısık yerlerde sperm testı yaptırsın bız degısık yerlerde yaptırdık suan cok ıyı spermler bal ve kecıboynuzu pekmezı sabah aksam 2ser kasık yedı hala yedırıyorum asılama ve dogal sansınız nerdeyse hıc yok dırek tüp bebek dedıler ama bız asılama yapcamız gun spermlerın ıyı oldunu asılamayla dogal yolla bıle hamıle kalcamı soyledı doktorum

Arkadaşlar cevaplar için sağolun biz iki kere spermiyogram çektirdik.ilkinde % 5 çıkmıştı üroloji doktoru vitamin,toz şeklinde ilaç falan verdi bunları kullandık.ikinciyi yaptırdığımızda sonuç%0 çıktı banada bu hareketle aşılama olmaz gibi geldide sizin fikirlerinizide almak istedim.Keçi boynuzu pekmezi falanda yedi ama yükselmedi.Bakalım bu ayın 12 sinde randevum var doktor ne diyecek.

inşallah yükselir değerleriniz arkadaşım
bizim hiç yükselmedi 2 senedir nerdeyse hep aynı
tüp bebek denedik 1 sefer ama oda tutmadı ne yazıkki
2. ciye başlamayı düşünüyorum
inşallah bu sefer yüzümüzü güldürür Rabbim:Saruboceq:

ıns tutar canım bıdakıne bebegın gelır bendede buyuk mucıze yasadım ılerı hareket 0 dı ınanamadım sımdı yuzde 20 cıktı nasıl yanılabılıyo doktorlar ozelde yaptırdık yuzde 20 hava hastanesınde 0 cıktı asılamayı yapan doktorum cok sasırdı bızde tabı hayırlısı hersey allahtan ıns bızde bırgun anne oluruz allahım ıster anne olmamızı cok zor bebek ozlemı herkesın var bır senın olmayınca bıde cevre baskısı nıye olmuyo dıye soranlar meraklılar allah yardımcımız olsun bızı bırtek bırbırımız anlar arkdaslar kımse anlayamaz

aynen öyle canım bizi sadece bizim gibi evlat hasreti çekenler anlar ben o çevre baskısından o kadar bıkmış durumdayımki anlatamam sanki onlara dert sizene bu kadar senedir olmuyosa vardır bi sebebi ama nerde illaki kurcalıyıp canımı yakıcaklar

bizimde büyük ihtimal tüp bebek olacak doktorla görüştükten sonra bütün merakım gidecek yani nasıl bir yol izlenecek.İnşallah senin ikincisi tutar arkadaşım üzme kendini çevreye kulaklarımızı tıkayalım bu işin iyi sonuç vermesi morele de bağlı biliyorsunuz.öncelikle hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

merhaba,
eskişehirde hangi doktora gidiyorsunuz acaba?
erkek infertilitesi için tavsiye edebileceğiniz doktor var mı? teşekkür ederim

bizim ileri hızlı hareketlimiz %2 malesef..varikosel ameliyatı olduk 3 ay önce..her türlü değerimiz arttı...ama ileri hareketli değerimiz hala aynı..sayı %100 arttı..canlılık yüzdesi % 300 arttı..ama ileri hareketli aynı..inşallah daha sonra artar..ileri hareketlinin artması için havuç kürü faydalı diyolar ama bilemiyorum deneyip sonuç alan varmı?

merhaba benim eşimde de ileri hareket sıfırdı varikosel teshisi konuldu 3 farklı doktordan ameliyat olduk rabbimin izniyle inş gelicekler meleklerimiz biraz daha sabır

inşallah severcim..umudumuzu yitirmiyoruz biz de ama bakalım nereye kadar gidecek böyle..inşallah çok aratmaz rabbim..rüyalarımda bir gün erkek bebek veriyolar kucağıma,ertesi gün kız...artık bilinçaltımda sıkıntı yapıyorum demekki..herşeyin hayırlısı ama..ne yapalım olmazsa da Allah'tan..biz elimizden geleni yapalım ama..

inşallah severcim..umudumuzu yitirmiyoruz biz de ama bakalım nereye kadar gidecek böyle..inşallah çok aratmaz rabbim..rüyalarımda bir gün erkek bebek veriyolar kucağıma,ertesi gün kız...artık bilinçaltımda sıkıntı yapıyorum demekki..herşeyin hayırlısı ama..ne yapalım olmazsa da Allah'tan..biz elimizden geleni yapalım ama..

Kızlar merhaba benimde eşimin ileri hareketlisi %0 çıkmıştı mayıs ayında öğrenmiştik doktor hafif varikosel var üç ay ilaç iç olmazsa ameliyat demişti.Eşim dzenli olarak klomen evicap ve l arginin içti.Arada br keçi boynuzu suyu içti ama pek düzenli çmedi bunu.Neyse 3 ay uğraştık baktık olmuyor napalım dedim ramazan geçsin doktorlarla bir görüşelim olmadı tüp bebek deneriz dedim.Fakat ağustosta adetim 4 gün geçti nasıl olsa olmaz diye hiç üzerime kondurmadım bende de prolaktin yüksekliği vardı 2 aydır ilacıda bırakmıştım.Uzun oldu ama kızlar sonuçta dayanamayıp test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.Rabbim hiç ummadığız bir zamanda gönderdi bebeğimizi umudunuzu yitirmeyin elbet olacaktır bebeğiniz.Rabbim kimseye aratmasın inşallah hepiniz tez zamanda iyi haberler alırsınız

allah kucağına almayı nasip etsin canım. Bebişi de sorunu da veren Allah. umarım aynı mucizesini bizlere de gösterir.

değerleriniz inşallah yükselir canım
,sayı morfoloji falan normalmi sadece ileri hareketmi 0 yavaş ileri falan kaç
bence şansınız daha çok,dr lar ne diyo
bizim ileri hareketimiz %0 morfoloji ise %1 di
çok şükür rabbime normal yoldan hamileyim
darısı sağlıcakla sizlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…