Olur olur canm Allah yardımcınız olsun emilyattan önce gah yüksekmiydi peki yoksa ameliyattan sonra mi olduEndokrin uzmanına gideceğiz bu ay inşallah çare olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur olur canm Allah yardımcınız olsun emilyattan önce gah yüksekmiydi peki yoksa ameliyattan sonra mi olduEndokrin uzmanına gideceğiz bu ay inşallah çare olur
Yüksekti canım değişmediOlur olur canm Allah yardımcınız olsun emilyattan önce gah yüksekmiydi peki yoksa ameliyattan sonra mi oldu
Neden ilk önce fsh düzeltmedi doktor da ameliyat ettiYüksekti canım değişmedi
Valla canım ben anlamış değilim ameliyat bile edesi yoktu biz zorla olduk resmenNeden ilk önce fsh düzeltmedi doktor da ameliyat etti
Canm keşke araştırsaydınız nerde oldunuz emaliyati ilk önce değerlere bakılır eğer gah yuksekse ilk önce o düşürülür ondan sonra spermlerde artış olur çünkü illa varikosel var diye ameliyata gerek yok çünkü sizin fsh yükselmiş cnm ilk önce onu düşürüp ondan sonra yükselmediyse ameliyat yapılır canm ilk önce değerler ı düzeltmek lazım çünkü belli ki emeliyat yaramamış fsh ya kesin baktirin canm ameliyat sizin için sonra ki durum olmalıydı benceValla canım ben anlamış değilim ameliyat bile edesi yoktu biz zorla olduk resmen
Canım araştırdık 3 dr a gittik en son gittiğimizle 4 oldu hepsi fsh düşmez dedi direk tüp bebek dedilerCanm keşke araştırsaydınız nerde oldunuz emaliyati ilk önce değerlere bakılır eğer gah yuksekse ilk önce o düşürülür ondan sonra spermlerde artış olur çünkü illa varikosel var diye ameliyata gerek yok çünkü sizin fsh yükselmiş cnm ilk önce onu düşürüp ondan sonra yükselmediyse ameliyat yapılır canm ilk önce değerler ı düzeltmek lazım çünkü belli ki emeliyat yaramamış fsh ya kesin baktirin canm ameliyat sizin için sonra ki durum olmalıydı bence
Düşmezmiymis canm yani doktor daha iyi bilir ama düzelir biz doktora gititgimizde fsh bakalım dedi yuksekse duzenleyelim dedi ondan diyorum bide netten bak istersen araştır ınslalh herşey iyi olur canmCanım araştırdık 3 dr a gittik en son gittiğimizle 4 oldu hepsi fsh düşmez dedi direk tüp bebek dediler
Sağol canım benim.. siz hangi şehirdesiniz hangi dr a gittinizDüşmezmiymis canm yani doktor daha iyi bilir ama düzelir biz doktora gititgimizde fsh bakalım dedi yuksekse duzenleyelim dedi ondan diyorum bide netten bak istersen araştır ınslalh herşey iyi olur canm
Sağol
Biz ankarada özel lokman hekimde amiyat oldu canm edirnedeyim cnm normaldeSağol canım benim.. siz hangi şehirdesiniz hangi dr a gittiniz
Allah razı olsun ınslalh sağol güzel duaların için ve rabbim ınslalh hepimize nasip eder hepiniz duamdasiniz ınslalh Güzel sonuçlar alırsınız canm rabbim yardımcınız olsun ınslalhAnladım canım inşallah daha da iyi olur değerleriniz bebeğine kavuşursun
İnşallah canımAllah razı olsun ınslalh sağol güzel duaların için ve rabbim ınslalh hepimize nasip eder hepiniz duamdasiniz ınslalh Güzel sonuçlar alırsınız canm rabbim yardımcınız olsun ınslalh
Ne güzel Allah bağışlasınBen tup bebek ile cocuk sahibi oldum 4. Transferimiz tuttu cok sukur memorialda