- 30 Ocak 2016
- 783
- 589
- 53
- 42
değerleriniz inşallah yükselir canım
,sayı morfoloji falan normalmi sadece ileri hareketmi 0 yavaş ileri falan kaç
bence şansınız daha çok,dr lar ne diyo
bizim ileri hareketimiz %0 morfoloji ise %1 di
çok şükür rabbime normal yoldan hamileyim
darısı sağlıcakla sizlere inşallah
değerleriniz inşallah yükselir canım
Merhaba benimde esimde sperm saysnda ve hareketliliginde dusukluk vardi dr.tavsiyesiyle argi men takviye aldi ve sonuca bakmadan asilama yaptrdk sonuc esmn sperm saysi 1ml 18milyondan 116milyona ckmsti cok sasrdk cok sukur suan hamleym tavsye ederm szede
Merhaba benimde esimde sperm saysnda ve hareketliliginde dusukluk vardi dr.tavsiyesiyle argi men takviye aldi ve sonuca bakmadan asilama yaptrdk sonuc esmn sperm saysi 1ml 18milyondan 116milyona ckmsti cok sasrdk cok sukur suan hamleym tavsye ederm szede
Morfolojiyi bilmiyorum inanki canm yada yazyodr ben anlamyormssağlıkla gelsin bebeğiniz...sadece sayı ve hareketlilk mi azdı.morfoloji nasıldı?
Sayi ve hareketi skntlydi cnm takviyenn bu denli ise yarcagni tahmn etmemstm sonucu gorunce sok oldkssağlıkla gelsin bebeğiniz...sadece sayı ve hareketlilk mi azdı.morfoloji nasıldı?
canim nasil.hamile.kaldin? takviye derken esin ne kullandi. benim.esimin de ileri hareketi 0Sayi ve hareketi skntlydi cnm takviyenn bu denli ise yarcagni tahmn etmemstm sonucu gorunce sok oldk
Argi men diye bi takvye canm eczanelerde bulablrsncanim nasil.hamile.kaldin? takviye derken esin ne kullandi. benim.esimin de ileri hareketi 0
naptn cnm ğebe kalabıldınmı acaba?asilama yapti tutmadi. ben de artik gitmedim doktora. esime caksir suyu iciriyom her sabah. artik bakalim
Yazıyorum ama çok olmuş inşallah buralardasinizdir bende 3 yıllık evliyim hiç korunmadk doktora gittik ileri hareket 0 ilaç vermiyorlar siz nasıl hamile kaldınız sizdede sorun ileri hareketmis Yardımcı olursanız sevinirimdeğerleriniz inşallah yükselir canım
Merhaba canım neler yaptınız şubattan bu yana? Bir ilerleme oldumu değerlerinizde?Yazıyorum ama çok olmuş inşallah buralardasinizdir bende 3 yıllık evliyim hiç korunmadk doktora gittik ileri hareket 0 ilaç vermiyorlar siz nasıl hamile kaldınız sizdede sorun ileri hareketmis Yardımcı olursanız sevinirim
Evet canm.varikosel ameliyati sonrası 3 milyon sperm vardı ameliyat olmadan önce şimdi 15 milyon baya artış var doktor 5 ay daha bekleyin dedi 1 sene içind e anca yanıt verir dediMerhaba canım neler yaptınız şubattan bu yana? Bir ilerleme oldumu değerlerinizde?
Bu arada sizde problem ne acaba canmMerhaba arkadaşlar eşinin ileri hızlısı 0 olup aşışama deneyen oldu mu?
Demiştim sana demi cnm cok sevindimhareket icin havuc suyu kullanin kizlar bizde %15ten %45e cikti hareketlilik 3ay hergun 1bardak icmisti
Bende hafif pco eşimde ileri hareket 0 morfoloji yüzde 2 malesef bu durumda aşılama denenmeli mi bilmiyorum. Doktor aşılama diyor.Bu arada sizde problem ne acaba canm
Bende de pco varmiş ve 37 yasındayım yeni öğrendimBende hafif pco eşimde ileri hareket 0 morfoloji yüzde 2 malesef bu durumda aşılama denenmeli mi bilmiyorum. Doktor aşılama diyor.
İnşallah olumludur.Bende de pco varmiş ve 37 yasındayım yeni öğrendim
Eşimin hareketi %14
İki asılama oldum
İlki olumsuzdu
İkincinin sonucunu cuma alıcam
Çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?