• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi İleri hareketli yüzdesi %0 olanlar hangi tedaviyle bebek sahibi oldunuz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya bu l-arginine adlı ilacı her yerde duyar oldum..onuda mı alsak napsak?ecicapın işe yaradığına ben de inanıyorum..eşim 2 ay kullandı..200 mg'lık sayımız arttı..bide l-arginine alalım bakalım..adam deneme tahtasına döndü valla..napalım..umut işte..

Merhaba eşimde oligospermi var sayımız 550.000 hareketli %5 morfoloji %5. bizde 3 aydır evicap, l-argine 500 ve trental kullanıyoruz öbür hafta tekrar test yaptıracağız bakalım bir ilerleme olmuşmu. Olumlu yazıları görmek umut veriyor.

canım inşallah sonuçlarınız çooook güzel çıkar..azıcık bile farketse insan acayip mutlu oluyo..Güzel haberlerini bekliyoruz..

ınşaallah, sağolasın. Şuan beklemedeyiz normalde bu hafta gitmemiz lazımdı teste ama eşim bir kutu daha ilaç içmek istedi. ınşaallah güzel haberler veririm.

slm. 2 yıldır bebek sahibi olamıyoruz.ileri hareket dediğiniz hızlı lineer hareket mi? bizim sperm testinde ileri hareket diye bişey yoktu. ama lineer hareket görülmedi yazıyor.test sonucunu yazıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
hacim:5ml
sperm sayısı: 25 milyon/ml
PHSS%: 36
Morfoloji: MEUSC: Normal %: 6
WHO: NORMAL %:......
Baş anomalisi%: 58
Akrozom anomalisi% :14
Orta kısım anomalisi%: 14
Kuyruk kısmı anomalisi%: 2
Sitoplazmik Droplet%: 6
Hareketlilik %:60
Hızlı lineer hareket (+4) %: görülmedi
Yavaş lineer hareket (+3) %: 36 (9 milyon/ml)
Lokalize(+2) %: 24 (6 milyon/ml)
Hareketsiz (+1)%: 40 (10 milyon/ml)

slm. 2 yıldır bebek sahibi olamıyoruz.ileri hareket dediğiniz hızlı lineer hareket mi? bizim sperm testinde ileri hareket diye bişey yoktu. ama lineer hareket görülmedi yazıyor.test sonucunu yazıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
hacim:5ml
sperm sayısı: 25 milyon/ml
PHSS%: 36
Morfoloji: MEUSC: Normal %: 6
WHO: NORMAL %:......
Baş anomalisi%: 58
Akrozom anomalisi% :14
Orta kısım anomalisi%: 14
Kuyruk kısmı anomalisi%: 2
Sitoplazmik Droplet%: 6
Hareketlilik %:60
Hızlı lineer hareket (+4) %: görülmedi
Yavaş lineer hareket (+3) %: 36 (9 milyon/ml)
Lokalize(+2) %: 24 (6 milyon/ml)
Hareketsiz (+1)%: 40 (10 milyon/ml)

merhaba eşimin degerlerine cok benzıyor bende dun ogrendım eımın %3 ileri hareket ve aşılama önerdi. dr a gıttınız mı? ama sıfırla bile dogal yolla hamıle kalan var ancak zaman alabılıyor dedı biz yastan oturu o kaadar bekleyemeyecegız sanırım

slm bafo, cevap için teşekkürler. evet doktora gittik. ben de ilk defa kadın doğum doktoruna gittim. testlerimi yaptırıyorum. haftaya sonuçlanacak pek çoğu. 11 kasımda da rahim filmi çekilecek.
eşimi ürolağa gitmesi için çok zor ikna ettim, sperm testi yapıldı, ultrason çekildi. ultrasonda bişey çıkmamış. bu testi değerlendirirken de beni doktorun yanına götürmedi. normalmişim dedi geçti. açıkcası test hakkında bazı şeyleri anlayamadım.mesela WHO nedir? gibi.
zor işlermiş bebek sahibi olmak istemek. inşallah allah isteyen herkese nasip eder.

Mrb arkadaşlar bende gatada bir profa gittim ileri hareketli %0 olmasına rağmen yaşın (26) daha küçük dedi önce aşılama deneyelim dedi.Bizde kullanmıştık e vicap,Larginine sayıyımız çok arttı ama hareketlilikte değişme olmadı inşallah kullananlarda faydası olur.

slm canım bizdede sorun erkek infertilitesi
ileri hareketlimiz ne yazıkki %0 dr direk tüp bebek dedi
hatta bi kaç dr aşılamaya hiç şans vermediler

arkadaşım aynı şoku dün bende yaşadım eşimde daha önce bişi yoktu bizimde 6 yıldr bebişimiz sebebsiz olmuyodu tekrardan gittikki dra oda aynı sana söylediklerini söyledi tüp bebek of ben daha önce oldum olmadki inatcı eşim o kolay kolay doğal şeylerle beslenmiyo onun için bu konu kapandı diyo ağlaya ağlaya bi hoş oldum valla:(((((((((((

merhaba bu başlıkta kimse varmı bilmiyorum ama benim eşimin de ileri hareketlilik hızı 0 çıktı.
sonucu henüz göstermedik ama moralimiz çok bozuldu:(((

arkadaşlar bundan 3 ay önce eşimin ileri sperm hareketi %10 du 2 kere aralıklarla test yapıldı varikosel denildi az kalsın ameliyat olacaktı.bir doktor tavsiyesi üzerine olmayın şunları kullanın gene gelin denildi.eşim 3 ay her sabah evicap 500 mg lık e vitamini aç karnına,tok karnına zinco adlı çinko hapı günde 1 tane, solgar l arginine 500 lük sabah akşam tok karnına ve keçiboynuzu suyu ilk hafta sabah aç akşam yatmadan önce içti daha sonra 3 ay boyunca her akşam bir bardak içti.çocugunuz olmaz hemen ameliyat denildi ama çok şükür hamileyim çok mutluyum sizde uygulayın derim.keçiboynuzunu herbardak için 3 adet keçiboynuzu atacaksınız günlük yapın taze olsun ve keçi boynuzlarının krılmamış olmasına dikkat edin.keçiboynuzu kürü diye aratın çıkcaktır ayrıntıları uygulayın işe yarıyo

Son düzenleme:
mrb morfolojisi ve ileri hareketlisi sifir olup hamile kalan var mi nasil bir tedavi uyguladiniz?

değerleriniz inşallah yükselir canım
,sayı morfoloji falan normalmi sadece ileri hareketmi 0 yavaş ileri falan kaç
bence şansınız daha çok,dr lar ne diyo
bizim ileri hareketimiz %0 morfoloji ise %1 di
çok şükür rabbime normal yoldan hamileyim
darısı sağlıcakla sizlere inşallah
Bizde de ileri hareket 0 ama morfoloji %50 iyimi kotumu ya moralim cok bozuk :(

değerleriniz inşallah yükselir canım
,sayı morfoloji falan normalmi sadece ileri hareketmi 0 yavaş ileri falan kaç
bence şansınız daha çok,dr lar ne diyo
bizim ileri hareketimiz %0 morfoloji ise %1 di
çok şükür rabbime normal yoldan hamileyim
darısı sağlıcakla sizlere inşallah
canim meraba. uzun yillar olmus bu yorumunu yapali ama merak ettim. esimin ileri hareketi 0 ve asilama yaptim. senin de esinin ileri hareketi sifirmis ve hamile kalmissin..nasil oldgunu anlatir misin canim.yani esin herhangi bi tedavj veye kür kullandi mi. nasil hamile kaldin

arkadaşım aynı şoku dün bende yaşadım eşimde daha önce bişi yoktu bizimde 6 yıldr bebişimiz sebebsiz olmuyodu tekrardan gittikki dra oda aynı sana söylediklerini söyledi tüp bebek of ben daha önce oldum olmadki inatcı eşim o kolay kolay doğal şeylerle beslenmiyo onun için bu konu kapandı diyo ağlaya ağlaya bi hoş oldum valla:KK43:((((((((((
canim sen tup bebekle mi hamile kaldin..anlatir misin lutfen. esimin de ileri hareketi 0 :(

asilama yapti tutmadi. ben de artik gitmedim doktora. esime caksir suyu iciriyom her sabah. artik bakalim :KK43:
Caksir otu herkese iyi geliyor mu banada arkadas bibilac soyledi xy comlex diye ama fiyati baya cok onunda 0 mir ileri hareket ilactan sonra 20 olmus

Back
X