Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm. 2 yıldır bebek sahibi olamıyoruz.ileri hareket dediğiniz hızlı lineer hareket mi? bizim sperm testinde ileri hareket diye bişey yoktu. ama lineer hareket görülmedi yazıyor.test sonucunu yazıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
hacim:5ml
sperm sayısı: 25 milyon/ml
PHSS%: 36
Morfoloji: MEUSC: Normal %: 6
WHO: NORMAL %:......
Baş anomalisi%: 58
Akrozom anomalisi% :14
Orta kısım anomalisi%: 14
Kuyruk kısmı anomalisi%: 2
Sitoplazmik Droplet%: 6
Hareketlilik %:60
Hızlı lineer hareket (+4) %: görülmedi
Yavaş lineer hareket (+3) %: 36 (9 milyon/ml)
Lokalize(+2) %: 24 (6 milyon/ml)
Hareketsiz (+1)%: 40 (10 milyon/ml)
slm canım bizdede sorun erkek infertilitesi
ileri hareketlimiz ne yazıkki %0 dr direk tüp bebek dedi
hatta bi kaç dr aşılamaya hiç şans vermediler
Bizde de ileri hareket 0 ama morfoloji %50 iyimi kotumu ya moralim cok bozukdeğerleriniz inşallah yükselir canım
,sayı morfoloji falan normalmi sadece ileri hareketmi 0 yavaş ileri falan kaç
bence şansınız daha çok,dr lar ne diyo
bizim ileri hareketimiz %0 morfoloji ise %1 di
çok şükür rabbime normal yoldan hamileyim
darısı sağlıcakla sizlere inşallah
canim meraba. uzun yillar olmus bu yorumunu yapali ama merak ettim. esimin ileri hareketi 0 ve asilama yaptim. senin de esinin ileri hareketi sifirmis ve hamile kalmissin..nasil oldgunu anlatir misin canim.yani esin herhangi bi tedavj veye kür kullandi mi. nasil hamile kaldindeğerleriniz inşallah yükselir canım
,sayı morfoloji falan normalmi sadece ileri hareketmi 0 yavaş ileri falan kaç
bence şansınız daha çok,dr lar ne diyo
bizim ileri hareketimiz %0 morfoloji ise %1 di
çok şükür rabbime normal yoldan hamileyim
darısı sağlıcakla sizlere inşallah
canim sen tup bebekle mi hamile kaldin..anlatir misin lutfen. esimin de ileri hareketi 0arkadaşım aynı şoku dün bende yaşadım eşimde daha önce bişi yoktu bizimde 6 yıldr bebişimiz sebebsiz olmuyodu tekrardan gittikki dra oda aynı sana söylediklerini söyledi tüp bebek of ben daha önce oldum olmadki inatcı eşim o kolay kolay doğal şeylerle beslenmiyo onun için bu konu kapandı diyo ağlaya ağlaya bi hoş oldum valla((((((((((
Ne yaptiniz canim doktor tedavi verdimicanim sen tup bebekle mi hamile kaldin..anlatir misin lutfen. esimin de ileri hareketi 0![]()
asilama yapti tutmadi. ben de artik gitmedim doktora. esime caksir suyu iciriyom her sabah. artik bakalimNe yaptiniz canim doktor tedavi verdimi
Caksir otu herkese iyi geliyor mu banada arkadas bibilac soyledi xy comlex diye ama fiyati baya cok onunda 0 mir ileri hareket ilactan sonra 20 olmusasilama yapti tutmadi. ben de artik gitmedim doktora. esime caksir suyu iciriyom her sabah. artik bakalim![]()
1 aydir iciriyorum caksiri. faydasi oldu mu bilemiyorum amaCaksir otu herkese iyi geliyor mu banada arkadas bibilac soyledi xy comlex diye ama fiyati baya cok onunda 0 mir ileri hareket ilactan sonra 20 olmus