• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi İleri hareketli yüzdesi %0 olanlar hangi tedaviyle bebek sahibi oldunuz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
değerleriniz inşallah yükselir canım
,sayı morfoloji falan normalmi sadece ileri hareketmi 0 yavaş ileri falan kaç
bence şansınız daha çok,dr lar ne diyo
bizim ileri hareketimiz %0 morfoloji ise %1 di
çok şükür rabbime normal yoldan hamileyim
darısı sağlıcakla sizlere inşallah

merhaba bebeğiniz sağlıcakla gelsin inşallah...morfoloji için özel bi kür uyguladınız mı????

Merhaba benimde esimde sperm saysnda ve hareketliliginde dusukluk vardi dr.tavsiyesiyle argi men takviye aldi ve sonuca bakmadan asilama yaptrdk sonuc esmn sperm saysi 1ml 18milyondan 116milyona ckmsti cok sasrdk cok sukur suan hamleym tavsye ederm szede

merhaba bebeğiniz sağlıcakla gelsin inşallah...morfoloji için özel bi kür uyguladınız mı????

Merhaba benimde esimde sperm saysnda ve hareketliliginde dusukluk vardi dr.tavsiyesiyle argi men takviye aldi ve sonuca bakmadan asilama yaptrdk sonuc esmn sperm saysi 1ml 18milyondan 116milyona ckmsti cok sasrdk cok sukur suan hamleym tavsye ederm szede

ssağlıkla gelsin bebeğiniz...sadece sayı ve hareketlilk mi azdı.morfoloji nasıldı?

ssağlıkla gelsin bebeğiniz...sadece sayı ve hareketlilk mi azdı.morfoloji nasıldı?

Yazıyorum ama çok olmuş inşallah buralardasinizdir bende 3 yıllık evliyim hiç korunmadk doktora gittik ileri hareket 0 ilaç vermiyorlar siz nasıl hamile kaldınız sizdede sorun ileri hareketmis Yardımcı olursanız sevinirim

Yazıyorum ama çok olmuş inşallah buralardasinizdir bende 3 yıllık evliyim hiç korunmadk doktora gittik ileri hareket 0 ilaç vermiyorlar siz nasıl hamile kaldınız sizdede sorun ileri hareketmis Yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba canım neler yaptınız şubattan bu yana? Bir ilerleme oldumu değerlerinizde?

Merhaba arkadaşlar eşinin ileri hızlısı 0 olup aşışama deneyen oldu mu?

Merhaba canım neler yaptınız şubattan bu yana? Bir ilerleme oldumu değerlerinizde?
Evet canm.varikosel ameliyati sonrası 3 milyon sperm vardı ameliyat olmadan önce şimdi 15 milyon baya artış var doktor 5 ay daha bekleyin dedi 1 sene içind e anca yanıt verir dedi

hareket icin havuc suyu kullanin kizlar bizde %15ten %45e cikti hareketlilik 3ay hergun 1bardak icmisti

Bende hafif pco eşimde ileri hareket 0 morfoloji yüzde 2 malesef bu durumda aşılama denenmeli mi bilmiyorum. Doktor aşılama diyor.
Bende de pco varmiş ve 37 yasındayım yeni öğrendim
Eşimin hareketi %14
İki asılama oldum
İlki olumsuzdu
İkincinin sonucunu cuma alıcam
Çok merak ediyorum

Back
X