• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi İleri hareketli yüzdesi %0 olanlar hangi tedaviyle bebek sahibi oldunuz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet canm.varikosel ameliyati sonrası 3 milyon sperm vardı ameliyat olmadan önce şimdi 15 milyon baya artış var doktor 5 ay daha bekleyin dedi 1 sene içind e anca yanıt verir dedi
Cnm 3 milyondan 15 milyona ne kadar bi sürede çıktınız ? Bizim ameliyat öncesi 1.800 milyondu. Ameliyattan 3 ay sonra 3.650 milyon oldu çok az ilerlemiş ben daha yüksek bekliyordum. 4. Ayda 4.33 milyon olmuş ama az ilerliyor. Acaba ameliyat işe mi yaramadı anlamadım. :(

Cnm 3 milyondan 15 milyona ne kadar bi sürede çıktınız ? Bizim ameliyat öncesi 1.800 milyondu. Ameliyattan 3 ay sonra 3.650 milyon oldu çok az ilerlemiş ben daha yüksek bekliyordum. 4. Ayda 4.33 milyon olmuş ama az ilerliyor. Acaba ameliyat işe mi yaramadı anlamadım. :KK43:
Canm ameliyattan 3 yada 5 ay sonra yptirdik 15 milyon olmuş güzel bi artış cnm ilaç kullanıyor mu ilaç verdi mi doktor bi anda oluyor cnm artış sabır keciboynuzu içir eşine

Cnm 3 milyondan 15 milyona ne kadar bi sürede çıktınız ? Bizim ameliyat öncesi 1.800 milyondu. Ameliyattan 3 ay sonra 3.650 milyon oldu çok az ilerlemiş ben daha yüksek bekliyordum. 4. Ayda 4.33 milyon olmuş ama az ilerliyor. Acaba ameliyat işe mi yaramadı anlamadım. :KK43:
Bide hareketlilik ne kadar canm doktor sonuçta 1 sperm lazım dedi fazla kafaya takmayın dedi olsun cnm 1 milyon spermle hakime kalanlar var yemesine içmesine dikkat etsin esin

Canm ameliyattan 3 yada 5 ay sonra yptirdik 15 milyon olmuş güzel bi artış cnm ilaç kullanıyor mu ilaç verdi mi doktor bi anda oluyor cnm artış sabır keciboynuzu içir eşine
Dr ilaç vermedi ben araştırıp buluyorum. Ameliyattan sonra bi ay
evicap 200 lük kullandık
Bi ay Larginine kullandık
3 ay Keçi boynuzu kürü ve pekmezi kullandık
15 gün prooxeed plus kullandık
Şimdi havuç suyu, kuru yemiş fındık fıstık badem ceviz çekirdekli kuru üzüm kabak çekirdegi vs
Emodex ,arı sütü bal propolis karışımı , dut pekmezinin içine keçi boynuzu tozu koyup kullanıyor. Bol yeşillik , nohut , haftada bi balık. Böyle işte. İnş bizim de yükselir sizin gibi.

Bide hareketlilik ne kadar canm doktor sonuçta 1 sperm lazım dedi fazla kafaya takmayın dedi olsun cnm 1 milyon spermle hakime kalanlar var yemesine içmesine dikkat etsin esin
Hareketlilik düşük baya ya. Anlamadım bende bu işi. Yükselme çok çok az oluyor.

Dr ilaç vermedi ben araştırıp buluyorum. Ameliyattan sonra bi ay
evicap 200 lük kullandık
Bi ay Larginine kullandık
3 ay Keçi boynuzu kürü ve pekmezi kullandık
15 gün prooxeed plus kullandık
Şimdi havuç suyu, kuru yemiş fındık fıstık badem ceviz çekirdekli kuru üzüm kabak çekirdegi vs
Emodex ,arı sütü bal propolis karışımı , dut pekmezinin içine keçi boynuzu tozu koyup kullanıyor. Bol yeşillik , nohut , haftada bi balık. Böyle işte. İnş bizim de yükselir sizin gibi.
Maslalh canm ne kadar şey yapıyorsun ınslalh karşılığında alırsınız biz ameliyattan önce kullanmıştık keçi boynuzunu ameliyattan sonra sadece doktorun verdiği klomen ve bi ilaç daha vardı normal sıradan bi ilaç ti yani sonra 15 milyon olmuş şimdi başka bi doktora gittik özele o doktorda başka bi ilaç verdi canm ozeyip iciliyo promotil diye bi ilaç olması lazım canm şimdi onu kullanıyoruz içind e yüksek dozda largine evicap felan var daha bi çok şey var içind e 1 aydır kullanıyoruz bu araştır canm ameliyatı nerde oldunuz biz ankarada lokman hekimde olduk

Evet canm.varikosel ameliyati sonrası 3 milyon sperm vardı ameliyat olmadan önce şimdi 15 milyon baya artış var doktor 5 ay daha bekleyin dedi 1 sene içind e anca yanıt verir dedi
Merhaba canım kaçıncı derece varikosel vardı eşinde dr bi ilaç vermiş miydi

Merhaba canım kaçıncı derece varikosel vardı eşinde dr bi ilaç vermiş miydi
2. Derece de canm sol tarafta vardı versi klomen feln verdi şimdi de başka bi doktora gittik o baya iyi bi ilaç verdi yüksek dozda içinde largine ve içind e bir sürü şey daha var bi toz ilaç promotil mi ne öyle bi ilaç canm

2. Derece de canm sol tarafta vardı versi klomen feln verdi şimdi de başka bi doktora gittik o baya iyi bi ilaç verdi yüksek dozda içinde largine ve içind e bir sürü şey daha var bi toz ilaç promotil mi ne öyle bi ilaç canm
Ne güzel ya biz de 3 ay önce aynı sol taraftan 2. Derece ameliyatı olduk bu ay test yaptırdık 1 milyonun altında çıktı ameliyattan önce 2,9 milyondu daha kötüye gitmiş bize ilaç vermemişti dr hala da vermiyorlar fsh yüksekliği var

Ne güzel ya biz de 3 ay önce aynı sol taraftan 2. Derece ameliyatı olduk bu ay test yaptırdık 1 milyonun altında çıktı ameliyattan önce 2,9 milyondu daha kötüye gitmiş bize ilaç vermemişti dr hala da vermiyorlar fsh yüksekliği var
Anladim cnm ilaç kullanın fsh bence önemli o düzelince artar bence canm

Back
X