ileri yaş anne adayı arkadaşlar gelin bu sayfada endişelerimizi, sevinçlerimizi,mutluluklarımızı, kaygı ve endişelerimizi paylaşalım birlikten kuvvet doğar.Ayrıca yaşlarımızı ve haftalarımızı paylaşalım yaşım 38 ve 16 haftalık olduk meleğimle ayrıca 16 yaşındada bir oğlum var hepinizi sevgiyle kucaklıyorum canlarım:1hug:
nazoommm evde esimin basinin etini yedim beni kovaladi bari kk ya gidip benim gibi kizlarla lafliyim derdimi anlarlar dedim :)) bide baktim sen bu sayfayi acmisin cok sevindim tabiki korkumu paylasicam sizle yarin öglen doktordayim bakalim artik bi sonuca baglasin cunki 8 gun bitti hala kanamam var ilk zamanlar damlalikla damlatilan kan gibiyken bu gun biraz artti reglimin ikinci gunu gibi geliyor kan artikher tuvalete gidisimde dusuk yapicam dusuncesinden moral filan kalmadi bende eger dusun yaparsam cok sasirip sok olmicam cunki depresyonunu zaten gecirdim (((((
Artik bu kanamayi durdursun doktor dayanilir bir sey diil korku bi yandan halsizlik bi yandan binlerce kez kusmaya raziyim yada bayilmaya ama kanamam dursun ya ama bundan baska bi sorunum yok cok sacma bi hamilelik yasiyorum yasla alakasi yok filan dedim ama eger yarin doktor yasla ilgli bisi soylerse paylasicam sizle burdan umarim yarin kalp atisini görürüz bebisimin bide kanamam durur artik dua edin bana(((
nazoommm evde esimin basinin etini yedim beni kovaladi bari kk ya gidip benim gibi kizlarla lafliyim derdimi anlarlar dedim :)) bide baktim sen bu sayfayi acmisin cok sevindim tabiki korkumu paylasicam sizle yarin öglen doktordayim bakalim artik bi sonuca baglasin cunki 8 gun bitti hala kanamam var ilk zamanlar damlalikla damlatilan kan gibiyken bu gun biraz artti reglimin ikinci gunu gibi geliyor kan artikher tuvalete gidisimde dusuk yapicam dusuncesinden moral filan kalmadi bende eger dusun yaparsam cok sasirip sok olmicam cunki depresyonunu zaten gecirdim (((((
Artik bu kanamayi durdursun doktor dayanilir bir sey diil korku bi yandan halsizlik bi yandan binlerce kez kusmaya raziyim yada bayilmaya ama kanamam dursun ya ama bundan baska bi sorunum yok cok sacma bi hamilelik yasiyorum yasla alakasi yok filan dedim ama eger yarin doktor yasla ilgli bisi soylerse paylasicam sizle burdan umarim yarin kalp atisini görürüz bebisimin bide kanamam durur artik dua edin bana(((
ben hamile değilim ama 3. çocuğumu 36 yaşında dünyaya getirdim şu an oğlum 4 yaşında ve çok mutluyuz 2 kızımdan sonra oğlum oldu oda kız olsaydı hiç fark etmezdi geç yaşta hamilelik çok değişik duygu ben çok mutluydum eşim ve ablaları da öyle hamile arkadaşlarımin şallah bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız
evet kızlar en yaşlınız benim 41 yaşındayım 4 hamileliğim en ufağım 19 büyüğüm 25 yaşında ama öyle bir depresyona girdimki birtek bebeğimle yaşama tutunacağım 2 evliliğim çoçuklarım destek oluyorlar ama bana birşey olacak diye çok korkuyorlar bende çok korkuyorum ama her şey değer 13 hafta bitti hamilelğimde hepimizin allah yardımcısı olsunbenneyaptımki:çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlar bende ikinci bebeğime hamileyim yaşım 35 şimdilik her şey çok güzel ikili testimi yaptırdım doktorum sonuçların çok iyi olduğunu söyledi sıra üçlüde yarında onu yaptıracağım inşallah o da çok güzel çıkar hep olumlu düşünmek istiyorum ama bazen korkmuyoda değilim 8 yaşında bir kızım var şimdide yakışıklı bir oğlum olacakmış inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız bunun için hep dua ediyorum
sevgili eylik umarım her şey gönlünce olur allah sağlıkla tamamına erdirsin
bundan sonra buradan dertleşelim sıkıntılarımızı paylaşalım sizler tarama testlerinizi yaptırdınız mı yoksa direk amniyosentez mi yaptıracaksınız ne düşünüyorsunuz
MERHABA KIZLAR34 YAŞINDAYIM VE 3. BEBEĞİME HAMİLEYİM.BİRİ 11DİĞERİ DE 7 YAŞINDA İKİ KIZIM VAR.VE BEN DE SİZLER GİBİ DÜŞÜNÜYORUM.YAŞ İLERLEDİKÇE KESİNLİKLE BİŞEYLER DEĞİŞİYOR. İLK KIZIMI 23 YAŞINDA,2.KIZIMI DA 28 YAŞINDA DÜNYAYA GETİRDİM.TESTTİ RİSKTİ HİÇBİŞEYDEN HABERİMİZ YOKTU.ŞİMDİ YAVAŞ YAVAŞ OTURUYORUM YAVAŞ KALKIYORUM .ÖNCEDEN KENDİMİ ATARAK İŞ YAPIYORDUM.ŞİMDİ İSTESEMDE PEK BECEREMİYORUM.BENİM DE 3 LÜ TARAMA TESTLERİM RİSKLİ ÇIKTI.ÇOK ÜZÜLÜYORUM.BEBEĞİME BİŞEY OLACAK DİYEDE ÇOK KORKUYORUM.ALLAHIM HEPİMİZİN EVLATLARINA SAĞLIKLA, SIHHATLE ULAŞTIRMAYI NASİP ETSİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?