ileri yaş anne adayı kızlar burayaaaa

Ben 34 Yaşindayim.nerdeyse 35 Oalcağim.
Ve 2 Yillik Evliyim
Ilk çocuk Ama Daha 3 Ay Gibi Bri Süre Sonra Düşünüyoruz.
önce Doktora Gideceğim Tahliller Felan Yapacakalrmiş
Daha Gittim Söyledim.bana öyle Dedi.
Düşünmedne Gel Bir Tahlil Ve Kontorl Yapalim Diye.
Ve Ben çok Korkuyorum Ya Olmazsa Yada Sorunlu Olursa Diye.
Ilk çocuk Bu Kadar Geç Yaşt Aban Sorun çiakriri Mi Acaba
Ben Eşime çok Söyledim Beklemeyelim Diye Ama Hepğ Maddi Sebebelr Biraz Da Erken Olduğu Için Yok Dedi.
şimdi Bana 2 Ay Sonra Felan Diyor.
çalişmalara Başlaycağiz.
Inşallah Hakkimizda Hayirlsi Olur.
Sizce çok Mu Geç Kaldim.
Tavsiyerlinzie Ihtiyacim Var

Arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun.Bende ilk hamileliğimde 12 haftaya kadar yoğun kanama yaşadım.Öyleki doktorum bebeğin düşecek hazırlıklı oldemişti.Ama Allah 'a çok şükür sapasağlam 15 aylık bir oğlum var.Veşimdi ikinciye hamileyim 19 haftalık ara ara kanamam oluyor ama çok şükür herşey yolunda.Endişelerini anlayabiliyorum.Ama lütfen sakin ve huzurlu olmaya çalış ki bebeğinde senden güç alsın ve seninle kalsın.Dilerim sıkıntıların en kısa zamanda sona erer ve sağlıklı mutlu bir hamilelik geçirirsin.
Bu arada bende 36 ma gireceğim ilk oğlumu kucağıma aldığımda 34 yaşındaydım.

bende 36 yaşındayım ilk bebeğim olacak kısmetse.önceki hamileliğim malesef düşükle sonuçlandı.şimdi 9. haftadayız.meltemcim umarım bebişine birşey olmaz ben yaşadım allah kimseye yaşatmasın.

selam sende aramıza hoş geldin canım bak ben 38 yaşındayım ikinci çocuğum ama araları çok fazla abimiz 16 yaşında dr um bu ilk gibi diyor çok arası olduğu için benimde çok endişelerim vardı ama ikili testimin sonucu çok iyi çıktı üçlü teste gerek bile duymadı dr um herşeyde çok iyi gidiyor dedi sende hiç merak etme hiç problem çıkmayacak allahın izniyle.

eda naz sende hoş geldin canım bebişin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin rabbim

amin diyorum arkadaşım..ok sağol.
öyle çok korkuyorum ki bazen çocuk yapmaktan cayıyorum.yav canım istiyor,bıcır bıcır bir bebiş kollarıma aldığımda sevinçten ağlayacağım bir bebiş, inşallah.
allahım ellerimiz boş umutlarımızı ters çevirmeisn.dualrınızada beni de anın lütfen
:))))))))
olur değil mi ama ne olacak. ben kendimi en fazla 25 hissediyorum ama :))))))))))))))))))))

bende 33 yaşındayım.. 11 yaşında bir kızım var.. ikinciyi isitiyorum.. ocakda malesef dış gebelik geçirdim. laparoskopi oldum. ama şimdi iyiyim.. ikinci için başladık çalışmalara. ama sağ tüpüm yok. tek taraflıyım.. dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşş..

benmde dördüncü gelio.yaş 39 12 haftalık bir gebelik var.üç kızım var. kızlar dua edinde bi oğlum olsun.herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı bi evlat olması tabiiki.kendim için değilde eşim açısından çok istiyorum.herşeyin hayırlısı Allahtan bir ay sanra belli olur sizlerle paylaşırım arkadaşlar.

teşekkür ederim nazocum.:asigim: ikili testime bakan drum arada kalmışsın demişti tam üçlü testi yaptırmaya giderken.ama baştan iyi çıktı sonuçların dedi.sora da üçlü testim riskli çıktı burada bir dr var belki duymuşsunuzdur prof.dr.turgay şener ona gitmemi tavsiye etti.ben de tabii soluğu hemen dr da aldım.riskim1/130 du dr.ultrasondan baktı 1/300 e yükseldi diye söyledi.1 ay sonra daha iyi haberler verebilirim dedim.bizde amniyosentezi yaptırmaktan vazgeçtik. şu anda ALLAHA TESLİM OLMUŞ BİR VAZİYETTE BEBEĞİMİN GELECEĞİ GÜNÜ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.a.s.

nazooo canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım bende 5 hafta 1 günlük oldum tatlım bende 32 yaşındayım :)

allah gönlünüze göre versin inşallah öncelikle sağlıkla tamamına erdirsin güzel haberlerini bekliyoruz

arkadaşlar dr ikili testi bizim isteğimize bıraktı.yaptırmasakta olurmuş fakat ben içimin rahat olması için yaptırmak istedim.iyi çıkarsa üçlü testi yaptırmasaam olurmu acaba?

Merhaba ben 39 yaşıma girmek üzereyim 2 çocuğum var kızıma 26 yaşımda,oğluma 35 yaşımda kavuştum.İlk hamileliğimden çok daha rahat geçti.Arada bir düşüğüm olduğu için oğlumda 2.ayda kanama geçirince oldukça üzüldüm son şansım gibi bakıyordum.Ama rabbim büyük, sağ salim kucağıma aldım.Vücudum yenilendi sanki.kendimi hiçte 35 gibi hissetmiyordum,insana öyle büyük bir güç geliyorki.İleri yaş hamilelği demeyelim de gençlik aşısı diyelim biz yavrularımıza.Hepinize sağlıklı doğumlar,hayırlısı ile alrsınız inşallah yavrularınızı kucağınıza.Ve bebek isteyenlerde biran önce kavuşurlar inşallah bebeklerine.Herşey iyi olacak diye düşünün.

Ben de ileri yaş anne adayıyım. Yaşım 36. 6 yaşında Ata isiminde dünya tatlısı bir oğlum var, 2. bebek te Aralık ta gelecek inşallah.

Ben de ileri yaş anne adayıyım. Yaşım 36. 6 yaşında Ata isiminde dünya tatlısı bir oğlum var, 2. bebek te Aralık ta gelecek inşallah.

:) canım hoş geldin aramızaaa allah tamamına erdirsin sağlıcakla al kucağına inşallaha.s.

aramıza hoş geldin canımtüm dua ve dileklerin için teşekkürler bu kadar pozitif olmadan çok güzel sizleri gördükçe çok mutlu oluyorum kendimi yalnız sanıyordum ama değilmişim birbirimize moral oluyoruz bu çok güzela.s.

arkadaşlar dr ikili testi bizim isteğimize bıraktı.yaptırmasakta olurmuş fakat ben içimin rahat olması için yaptırmak istedim.iyi çıkarsa üçlü testi yaptırmasaam olurmu acaba?

sende hoş geldin canım aramıza ben ikili testi yaptırdım iyi çıktı çok şükür doktorum üçlüye hiç gerek yok çünkü ikili test çok daha net sonuçlar veriyor dedi umarım seninde ense ölçümün ve ikili testin çok iyi çıkar sevgiler

nazooo canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım bende 5 hafta 1 günlük oldum tatlım bende 32 yaşındayım :)

oyyy canım benimm seni burada görmek çok güzell amin canım sağol allah senin bebeğinide tamamına erdirsin sağlıkla kucağına aldığın günleride görelim inşallah biliyorsun bebişin varlığını öğrendiğimde en az senin kadar mutlu oldum canımm allah miniğimizi nazarlardan korusun inşallah

nazom sağol canım arkadaşım çok duygulandırdın beni yaaa Allah senin bebişini de nazardan korusun gülüm Allah tamamına erdirsin inşallah seni ve tüm hamişleri.sen yazacan da ben görmeyecem mi sandın canım arkadaşım öpüyorum sağlıklı bi gebelik geçirmen dileğiyle....a.s.

Merhaba arkadaşlar.Ben de 33 yaşındayım.8 yaşında bir kızım var.Önümüzdeki aydan itibaren 2.bebeği düşünüyoruz.Benim merak ettiğim ileri yaşlarda hamile kalabilme sürecinin uzayabileceği söyleniyor.Sizler böyle bir durumla karşılaştınız mı?Yoksa hemen hamile mi kaldınız.Allah hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…