nazoommm evde esimin basinin etini yedim beni kovaladi bari kk ya gidip benim gibi kizlarla lafliyim derdimi anlarlar dedim :)) bide baktim sen bu sayfayi acmisin cok sevindim tabiki korkumu paylasicam sizle yarin öglen doktordayim bakalim artik bi sonuca baglasin cunki 8 gun bitti hala kanamam var ilk zamanlar damlalikla damlatilan kan gibiyken bu gun biraz artti reglimin ikinci gunu gibi geliyor kan artikher tuvalete gidisimde dusuk yapicam dusuncesinden moral filan kalmadi bende eger dusun yaparsam cok sasirip sok olmicam cunki depresyonunu zaten gecirdim (((((
Artik bu kanamayi durdursun doktor dayanilir bir sey diil korku bi yandan halsizlik bi yandan binlerce kez kusmaya raziyim yada bayilmaya ama kanamam dursun ya ama bundan baska bi sorunum yok cok sacma bi hamilelik yasiyorum yasla alakasi yok filan dedim ama eger yarin doktor yasla ilgli bisi soylerse paylasicam sizle burdan umarim yarin kalp atisini görürüz bebisimin bide kanamam durur artik dua edin bana(((
Ben 34 Yaşindayim.nerdeyse 35 Oalcağim.
Ve 2 Yillik Evliyim
Ilk çocuk Ama Daha 3 Ay Gibi Bri Süre Sonra Düşünüyoruz.
önce Doktora Gideceğim Tahliller Felan Yapacakalrmiş
Daha Gittim Söyledim.bana öyle Dedi.
Düşünmedne Gel Bir Tahlil Ve Kontorl Yapalim Diye.
Ve Ben çok Korkuyorum Ya Olmazsa Yada Sorunlu Olursa Diye.
Ilk çocuk Bu Kadar Geç Yaşt Aban Sorun çiakriri Mi Acaba
Ben Eşime çok Söyledim Beklemeyelim Diye Ama Hepğ Maddi Sebebelr Biraz Da Erken Olduğu Için Yok Dedi.
şimdi Bana 2 Ay Sonra Felan Diyor.
çalişmalara Başlaycağiz.
Inşallah Hakkimizda Hayirlsi Olur.
Sizce çok Mu Geç Kaldim.
Tavsiyerlinzie Ihtiyacim Var
bende 36 yaşındayım ilk bebeğim olacak kısmetse.önceki hamileliğim malesef düşükle sonuçlandı.şimdi 9. haftadayız.meltemcim umarım bebişine birşey olmaz ben yaşadım allah kimseye yaşatmasın.
selam sende aramıza hoş geldin canım bak ben 38 yaşındayım ikinci çocuğum ama araları çok fazla abimiz 16 yaşında dr um bu ilk gibi diyor çok arası olduğu için benimde çok endişelerim vardı ama ikili testimin sonucu çok iyi çıktı üçlü teste gerek bile duymadı dr um herşeyde çok iyi gidiyor dedi sende hiç merak etme hiç problem çıkmayacak allahın izniyle.
canımm sende aramıza hoş geldin evet çok haklısın bu hamileliğim ilkine hiç benzemiyor müthiş halsizim ben kolumu kaldırmak istemiyorum bir sürü endişe yaşıyorum ama allah hepimize yardım edecektir bunada çok inanıyorum.üçlü testin iyi çıkmadığından bahsetmişsin peki ikili testin nasıl çıkmıştı? çünkü ikili test üçlü testten çok daha net sonuçlar veriyor bu sonuçlarada canını çok fazla sıkma çünkü genelde üçlü testlerde problem çıkıyor dr amniyosentez istiyor ve onun sonucundada her şey iyi çıkıyor eminim senin bebişindede hiç bir şey yok çok sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın inşallah sevgiler
benmde dördüncü gelio.yaş 39 12 haftalık bir gebelik var.üç kızım var. kızlar dua edinde bi oğlum olsun.herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı bi evlat olması tabiiki.kendim için değilde eşim açısından çok istiyorum.herşeyin hayırlısı Allahtan bir ay sanra belli olur sizlerle paylaşırım arkadaşlar.
Ben de ileri yaş anne adayıyım. Yaşım 36. 6 yaşında Ata isiminde dünya tatlısı bir oğlum var, 2. bebek te Aralık ta gelecek inşallah.
Merhaba ben 39 yaşıma girmek üzereyim 2 çocuğum var kızıma 26 yaşımda,oğluma 35 yaşımda kavuştum.İlk hamileliğimden çok daha rahat geçti.Arada bir düşüğüm olduğu için oğlumda 2.ayda kanama geçirince oldukça üzüldüm son şansım gibi bakıyordum.Ama rabbim büyük, sağ salim kucağıma aldım.Vücudum yenilendi sanki.kendimi hiçte 35 gibi hissetmiyordum,insana öyle büyük bir güç geliyorki.İleri yaş hamilelği demeyelim de gençlik aşısı diyelim biz yavrularımıza.Hepinize sağlıklı doğumlar,hayırlısı ile alrsınız inşallah yavrularınızı kucağınıza.Ve bebek isteyenlerde biran önce kavuşurlar inşallah bebeklerine.Herşey iyi olacak diye düşünün.
arkadaşlar dr ikili testi bizim isteğimize bıraktı.yaptırmasakta olurmuş fakat ben içimin rahat olması için yaptırmak istedim.iyi çıkarsa üçlü testi yaptırmasaam olurmu acaba?
nazooo canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım bende 5 hafta 1 günlük oldum tatlım bende 32 yaşındayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?