Sağol canım aynen dediğin gibi yaşım çok geç değil dimi ve bazen çok mutlu oluyorum bazende kaygılı korkutuyar beni uykusuz geceler kusacak sık sık üstünü değiştirmeler vs vs tabiki gece 3 4 kez emzirmeye kalkicaz ama sanki hayatın sonu gibi konuşuyorlar bilhassa annem ya yaş hakkında düşünceni söylermisin nolur inan buradaki olumlu davranışlar rahatlatıyor beni
Cümlemizden. Evrende her şey denge üstüne kurulu. Hamile kalabildiyseniz, zaten bebeğe bakacak güçtesiniz. Ara vermek olarak bakmayın, ne güzel daha önceden gelen tecrübeniz var. Daha olgunsunuz..belli bir yaştan sonra bence anneler daha verimli. Ben de bazen yoruluyorum fakat bebeğimin bir gülüşü tüm yorgunluğu atıyor üstümden. Bebek gençleştiriyor bence.
Cnm benim ta iki Allahın dediği oluyor neyi ne zaman vereceğini Rabbim bilir banada nasip etti emanet yolladı hiçbir zaman karşı degiyim rabbimin verdiğine belki daha güzel yanları olcak benim için canım ben yaş olarak takıldım kaldım saolsun herkes örnekler veriyor rahatlatıyor Allah razı olsun ama üstümden atamıyorum ilaç tedavisine başlamak değil kendim yenmek istiyorum sence çokmu geç herkes bişey diyo kimisi seni gençleştiriyor dio sanki çok yaşlı yiz ya nolur bişey yazarmisin bana bosunamı takıyorum ya
ileri yaş anne adayı arkadaşlar gelin bu sayfada endişelerimizi, sevinçlerimizi,mutluluklarımızı, kaygı ve endişelerimizi paylaşalım birlikten kuvvet doğar.Ayrıca yaşlarımızı ve haftalarımızı paylaşalım yaşım 38 ve 16 haftalık olduk meleğimle ayrıca 16 yaşındada bir oğlum var hepinizi sevgiyle kucaklıyorum canlarım:1hug:
Merhaba konu eskiymiş ama durumlarımız benzer doğum yaptıktan sonra neler oldu paylasirmisin ara verince zorlandınmı gece uyku vs vs bende 40 yaşındayım 17 yaşında kızım var 25 haftalik hamilim paylasirmişin rica etsem
ya arkadasim bende senin gibi sokta olan anne adayiyim.Benimde iki tane var fakat hic bebek düsünmüyordum.bayagi zor hamilelikler ve zor dogumlar geciriyorum saglik problemlerim var.Yani senin anlayacagin bir bebek lazim olan en son seydi.Bayagidir rahatsizdim arastirirken neyim var diye o doktordan o doktora kosarken birde ne ögreneyim 8 haftalik hamileyim.yas 30 .Bu bebege hic sevinemedim kendimi cok suclu hissediyorum.Korunurken böyle bir seyin olmasinda bir hikmet vardir diyor esim.O cok sevindi anlatamam.ama ben sevinemiyorum.Simdi 12 haftam bitti yarin doktoda kontrolüm var.adeta sürünüyorum.Hamileligim o kadar berbat geciyor ki anlatamam.Böyle düsüncelerimden dolayi Allah basima bir bela verecek en sonunda diyorum kendi kendime.Böyle olumsuz düsünmemeliyim ama elimde degil.Öbür iki cocugumu ne umutla ne hevesle beklemistim oysa.Birde aksi gibi normal yollardan hamile kalamazken böyle bir sey basima geldi.Ama aldirmayi hic düsünmedim.Umarim annelik fikrine ve bu bebege alismam kolay olur.
Merhaba konu eski ama merak ettin sonrasını doğumdan sonra ne oldu durumlarımız aynı bende istemeden kaldım 17 yaşında kızım var beynimden silmiştim 2.bebegi lütfen paylasirmisiniz
Cnm benim ta iki Allahın dediği oluyor neyi ne zaman vereceğini Rabbim bilir banada nasip etti emanet yolladı hiçbir zaman karşı degiyim rabbimin verdiğine belki daha güzel yanları olcak benim için canım ben yaş olarak takıldım kaldım saolsun herkes örnekler veriyor rahatlatıyor Allah razı olsun ama üstümden atamıyorum ilaç tedavisine başlamak değil kendim yenmek istiyorum sence çokmu geç herkes bişey diyo kimisi seni gençleştiriyor dio sanki çok yaşlı yiz ya nolur bişey yazarmisin bana bosunamı takıyorum ya
Iyi geceler arkadaşlar bende 42 yaşındayım ve bugün hamile olduğumu öğrendim. Hâlâ soktayim. 20 yaşında üniversitede okuyan oğlum ve 7 yaşında kızım var. Kazara oldu eşim kesinlikle istemiyor. Ben ise bu ramazan gününde günahından çok korkuyorum. Ama kızımdan sonra ağır depresyon yaşadım ve hala ilaçlar kullanıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. Rabbim yardimcimiz olsun.
şimdii 30 yaşındayımm 2 kızımmm varrr ama 2 yıl sonra 3 ncüyü düşünüyorummmm
ozamann bende ilerii yaş hamileler grubuna girmiş olurummmmm
aslında şimdii hamile kalmak istiyorumm ama bazı nedenlerdenn dolayı düşünemiyorummmm
Vay be şimdi olmuşsun 43 ya hiç olmasaydı bu yaşa kadar 32 yasa ileri yaş diyebilirmiydin peki derken 42 yaşında hala anne olamamış insandan utanmazmiydin bu kafayla şuan