Merhaba arkadaşlar.Ben de 33 yaşındayım.8 yaşında bir kızım var.Önümüzdeki aydan itibaren 2.bebeği düşünüyoruz.Benim merak ettiğim ileri yaşlarda hamile kalabilme sürecinin uzayabileceği söyleniyor.Sizler böyle bir durumla karşılaştınız mı?Yoksa hemen hamile mi kaldınız.Allah hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
canım ben spirali çıkarttıktan sonra 7. ayda hamile kaldım ama bir kaç ayı korunmak zorunda kaldık yeterki stres yapma ve bir doktor kontrolünden geç en kısa zamanda güzel haberlerini bekiyoruz
eda naz sende hoş geldin canım bebişin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin rabbim
Merhaba arkadaşlar.Ben de 33 yaşındayım.8 yaşında bir kızım var.Önümüzdeki aydan itibaren 2.bebeği düşünüyoruz.Benim merak ettiğim ileri yaşlarda hamile kalabilme sürecinin uzayabileceği söyleniyor.Sizler böyle bir durumla karşılaştınız mı?Yoksa hemen hamile mi kaldınız.Allah hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
nazoo cugum baslik attigini gördüm geldim ama ben uymuyom bu konuya maglesef bende en erken yas grubu anneler diymei baslik atsam 18 yasinda anne oldum bide 21 yasinda ve su an yine hamileyim bu ins son olur artik istemiyom cok zor ya aslinda buda istemiyerek oldu ama olunca kabulleniyorsun aslinda benim daha yeni cocuk sahibi olmam yasindayim ama ben sizi bile gectim olsun ne yapalim bende kizlarimla büyüdüm hehehe
selam aramıza hoş geldin canım ileri yaş yada erken hiç öyle bir durum yok canım ben korunmayı bıraktığım ilk gün hamile kaldım boşa endişe duyma allah gönlüne göre versinyerimseniben
ben hamiş değilim ama nazoomun toğine cevap yazmak istedim.ama bir bebeğim olmasını çok istiyorum 2,5 yıllık evliyim inş olur artık.hamiş bayanlar hepiniz hayırla kurtulun
nazoom Şeniz Şeniz a.s. a.s.
arkadaşlar ikili test sonuçları ve ense ölçümleri nasıl çıktı doktoru üçlü teste gerek duyan var mı benim ikili testim ve ense ölçümüm çok iyi çıktı doktorum üçlü teste gerek duymadı inşallah sizlerinde testleri çok iyi çıkar.endişe hepimizden uzak olsun inşallah
ben hamiş değilim ama nazoomun toğine cevap yazmak istedim.ama bir bebeğim olmasını çok istiyorum 2,5 yıllık evliyim inş olur artık.hamiş bayanlar hepiniz hayırla kurtulun
nazoom Şeniz Şeniz a.s. a.s.
Merhaba arkadaşlar, bende 38 yaşındayım.Kızım 19 yaşını doldurdu, oğlumda 15 yaşında.Şu anda da 11 haftalık hamileyim:))))
İlk hamileiklerimi nasıl yaşadığımı hatırlamıyuorum açıkçası. Ama bunu isteyerek hamile kaldım.Ve hamileliğimi bilerek, hissederek yaşamak çok güzel.İnşallah herhangi bir sorun olmadan bebeğimizi elimize alırız.
Dr.umuz 15 gün sonraya ikili test istedi, bakalım nasıl çıkacak. Herkesin güzel sağlıklı hamilelikleri ve bebekleri olsun inşallah.
canım benimde ikili testim ve ense kalınlığım allaha çok şükür çok iyi çıktı doktorum üçlü test için eğer farklı çıkarsa üzülürsün yanlızca afp bakalım dedi ama ben istedim çok şükür o da çok iyi çıktı şimdi ayrıntılı ultrasyonum var 30 haziranda onu bekliyorum inşallah oda güzel çıkar sen ne yaptın yaptırdınmı üçlü testini sonucun nasıl çıktı
canım allah gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?