ileri yaş anne adayı kızlar burayaaaa

canım ben spirali çıkarttıktan sonra 7. ayda hamile kaldım ama bir kaç ayı korunmak zorunda kaldık yeterki stres yapma ve bir doktor kontrolünden geç en kısa zamanda güzel haberlerini bekiyoruz

canım ben spirali çıkarttıktan sonra 7. ayda hamile kaldım ama bir kaç ayı korunmak zorunda kaldık yeterki stres yapma ve bir doktor kontrolünden geç en kısa zamanda güzel haberlerini bekiyoruz

Teşekkür ederim.Bebeğine sağlıcakla kavuşman dileğiyle.a.s.

nazoo cugum baslik attigini gördüm geldim ama ben uymuyom bu konuya maglesef bende en erken yas grubu anneler diymei baslik atsam 18 yasinda anne oldum bide 21 yasinda ve su an yine hamileyim bu ins son olur artik istemiyom cok zor ya aslinda buda istemiyerek oldu ama olunca kabulleniyorsun aslinda benim daha yeni cocuk sahibi olmam yasindayim ama ben sizi bile gectim olsun ne yapalim bende kizlarimla büyüdüm hehehe

selam aramıza hoş geldin canım ileri yaş yada erken hiç öyle bir durum yok canım ben korunmayı bıraktığım ilk gün hamile kaldım boşa endişe duyma allah gönlüne göre versinyerimseniben

elif sevde canım bizi ziyaret ettiğin için çok mutlu olduk yılın en genç annesiii:) allah bebeğini hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canımm sevgilerr

arkadaşlar ikili test sonuçları ve ense ölçümleri nasıl çıktı doktoru üçlü teste gerek duyan var mı benim ikili testim ve ense ölçümüm çok iyi çıktı doktorum üçlü teste gerek duymadı inşallah sizlerinde testleri çok iyi çıkar.endişe hepimizden uzak olsun inşallah

selam aramıza hoş geldin canım ileri yaş yada erken hiç öyle bir durum yok canım ben korunmayı bıraktığım ilk gün hamile kaldım boşa endişe duyma allah gönlüne göre versinyerimseniben

Canım ya çok teşekkür ederim.Sayenizde bu konuda daha pozitif düşünmeye başladım.Güzel dileklerin için yeniden teşekkür ederim.Allah sizinde gönlünüze göre versin.a.s.

bende sonuç bekleyenlerdenim.34 yaşındayım.11 yaşında bir kızım var.2.yi düşünmeye başladık.Allah hayırlı evlat versin isteyene

ben hamiş değilim ama nazoomun toğine cevap yazmak istedim.ama bir bebeğim olmasını çok istiyorum 2,5 yıllık evliyim inş olur artık.hamiş bayanlar hepiniz hayırla kurtulun
nazoom Şeniz Şeniz a.s. a.s.

ben hamiş değilim ama nazoomun toğine cevap yazmak istedim.ama bir bebeğim olmasını çok istiyorum 2,5 yıllık evliyim inş olur artık.hamiş bayanlar hepiniz hayırla kurtulun

oyyy canım benimmm bizi ziyaret ittin için teşekkürler hepimiz senin içimn dua edeceğiz hiç merak etme allah hayırlı evlatlar nasip eder inşallah tanrubeyfff canım kardeşim benim allah herşeyi gönlüne göre inşallah hep mutlu ol Şeniza.s.

canım benimde ikili testim ve ense kalınlığım allaha çok şükür çok iyi çıktı doktorum üçlü test için eğer farklı çıkarsa üzülürsün yanlızca afp bakalım dedi ama ben istedim çok şükür o da çok iyi çıktı şimdi ayrıntılı ultrasyonum var 30 haziranda onu bekliyorum inşallah oda güzel çıkar sen ne yaptın yaptırdınmı üçlü testini sonucun nasıl çıktı

canım allah gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız

Merhaba arkadaşlar, bende 38 yaşındayım.Kızım 19 yaşını doldurdu, oğlumda 15 yaşında.Şu anda da 11 haftalık hamileyim:))))
İlk hamileiklerimi nasıl yaşadığımı hatırlamıyuorum açıkçası. Ama bunu isteyerek hamile kaldım.Ve hamileliğimi bilerek, hissederek yaşamak çok güzel.İnşallah herhangi bir sorun olmadan bebeğimizi elimize alırız.
Dr.umuz 15 gün sonraya ikili test istedi, bakalım nasıl çıkacak. Herkesin güzel sağlıklı hamilelikleri ve bebekleri olsun inşallah.

canım aynı yaştayız hoş geldin aramıza evet çok haklısın ilk çocukların hamileliği pek hatırlanmıyor çünkü evliğin ilk yılları biraz telaşlı geçiyor eşimizin ailesine alışalım çevresi falan derken açıkçası çocukların nasıl büyüdüğünü bile hatırlamıyor insan telaştan bunları daha bir bilinçli ve sindirerek yaşıyoruz:) üçlü teste gerek duymadı canım DR um ayrıntılı ultrason dedi oda 20. yada 24. hafta dedi bakalım inşallah oda iyi çıkar doktorum bir problem çıkacağına inanmıyor açıkçası herşey çok yolunda diyor inşallah hepimiz sorunsuz bebeklerimizi kucağımıza alırız sevgilera.s.

ecemim canım çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına inşallah sonuna kadar her şey çok yolunda gider benimde sonuçlarım çok iyi çıktı şükür üçlü teste ve amniyosenteze gerek yok dedi doktorum bende ayrıntılı ultrasonu bekliyorum inşallah ondanda hayırlı sonuçlar çıkar canım birlikte bekleyeceğiz anlaşılan:) sevgiyle kala.s.

Çok sağol canım.İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebekleimizi dediğin gibi. Aynı zamanda da en iyi şekilde büyümelerini görürüz.

merhaba kizlar allah hepinizin yardimcisi olsun 1 sen önce bende hamileydim yani 37 yasindayken ama 3 aylikken kaybettim ileri yas hamileligi diyince dayanamadim yazim dedim allah bebislerinizi size bagislasin

arkadaşlar bende 30 yaşındayım burda konuştuğum bi abla vardı 38 yaşındaydı ve şu an hamile kalmış allah yazarsa olur yaşın bile önemi yokkkkkkkk

bence ileri yaşta doğum çocukta etki bırakıyor.şöyle bir etki.mesela ergenliğine geldimi annesi yaşlı kalıyor diğer arkadaşlarından.halbuki genç anneyle büyüse daha iyi olur.bende geç doğanlardanım.iyiyim ama isterdim genç annem olsun onla büyim.arada çok yaş farkı oluyor ya ne bilim ben o yüzden geç doğurmayı hiç düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…