- 30 Ocak 2019
- 134
- 61
- 13
- 39
Tabikide cokta seviyorlar siz cok sorun etmissiniz krndinize...birakin doyasiya yasayin hamileliginizi...bebeğinizde hisseder gerginliginiziEvet yenilemisler sanırım peki kerdeslerini görmeye geliyorlarmiydi ya benim kızda severim kardeşini görmeye gelirmiki
Cümlemizden. Evrende her şey denge üstüne kurulu. Hamile kalabildiyseniz, zaten bebeğe bakacak güçtesiniz. Ara vermek olarak bakmayın, ne güzel daha önceden gelen tecrübeniz var. Daha olgunsunuz..belli bir yaştan sonra bence anneler daha verimli. Ben de bazen yoruluyorum fakat bebeğimin bir gülüşü tüm yorgunluğu atıyor üstümden. Bebek gençleştiriyor bence.Cnm saolasin Allah razı olsun bu yorumları okuyunca ne kadar boş şeyleri kafaya takıyorum diyorum ilerde kardeşler destek olurlar birbirlerine diye düşünüyorum bende neşe huzur ve bereket gelir inş eve ara verdikten sonrada zorlanirmiyim ki sence bebek sonuçta ne kadar zor olabilir
Çok güzel olacak. Ben şükrediyorum ablamla aramdaki yaş farkına. O yardımcı oluyordu anneme ara sıra. Hem ablam, hem annem, hem de en iyi arkadaşım o benim. Bakım konusunda çok zorlanacağınızı düşünmüyorum. Çok keyifli olacakCanım peki o zamanlar 16 yaş fark var deinya bebek dogduğunda eve gelince nasıl oldu bakim vs geceleri annen zorlandımı büyük yardımcı oldumu off benim korkum o yoksa Allahın yolladığı emanete karşı değilim asla sadece ara verince bakim vs nasıl olur diye
Tşk ederim cevabın için bencede güzel olacak dogunca bakilirda büyürde ama işte bazen korkuyom Allah nasip etti kolaylığını da verecektir yarabbimÇok güzel olacak. Ben şükrediyorum ablamla aramdaki yaş farkına. O yardımcı oluyordu anneme ara sıra. Hem ablam, hem annem, hem de en iyi arkadaşım o benim. Bakım konusunda çok zorlanacağınızı düşünmüyorum. Çok keyifli olacak
Aynen katılıyorum dediklerine ona bakarsan genç yastakilerin bile çabuk yorulup bıkıyor bazen off diyolar yani kimi insan uyuşuk kimi pratik hemen işleri halleder vs vs değişik değişik yaniCümlemizden. Evrende her şey denge üstüne kurulu. Hamile kalabildiyseniz, zaten bebeğe bakacak güçtesiniz. Ara vermek olarak bakmayın, ne güzel daha önceden gelen tecrübeniz var. Daha olgunsunuz..belli bir yaştan sonra bence anneler daha verimli. Ben de bazen yoruluyorum fakat bebeğimin bir gülüşü tüm yorgunluğu atıyor üstümden. Bebek gençleştiriyor bence.
Cnm ya saolasin ya o kadar çok geç değil yaşım degilmi ha 38 39 ha 40 nolur gerçek fikrini söylermisin canım nasibi varsa gerçi ne desek boş dünyaya gelmesini yazdıysa rabbim gelecek ama fikirlerini yazarmisinCümlemizden. Evrende her şey denge üstüne kurulu. Hamile kalabildiyseniz, zaten bebeğe bakacak güçtesiniz. Ara vermek olarak bakmayın, ne güzel daha önceden gelen tecrübeniz var. Daha olgunsunuz..belli bir yaştan sonra bence anneler daha verimli. Ben de bazen yoruluyorum fakat bebeğimin bir gülüşü tüm yorgunluğu atıyor üstümden. Bebek gençleştiriyor bence.
41 yaşımda hamile kaldım ben. Hiç te geç değil bence..Şükürler olsunCnm ya saolasin ya o kadar çok geç değil yaşım degilmi ha 38 39 ha 40 nolur gerçek fikrini söylermisin canım nasibi varsa gerçi ne desek boş dünyaya gelmesini yazdıysa rabbim gelecek ama fikirlerini yazarmisin
Ben 2. Ye kaldım ilk kızım 17 yaşında şimdi evde bebek nasil olur bakımı geceleri vs evham yapıyorum cnm ya41 yaşımda hamile kaldım ben. Hiç te geç değil bence..Şükürler olsun
İlk bebeğini 2. Mı benim 2. Canım 17 yaşında kızım var nasil olur ya zorlanirmiyim sence41 yaşımda hamile kaldım ben. Hiç te geç değil bence..Şükürler olsun
moral bozuyorlar yok Türkiye'de yaşam standartı belli vs o zaman hiç çocuk yapmayalım sokaga da çıkmayalım ölümü bekleyelim yani oylemi nolur bişey de zaten psikolojim bozuk beklemiyorum hiç hamile kaldım geçmı yani tamam 17 yaşında kızım var ara vermeyi bende istemezdim ama şartlar öyle olduÇok güzel olacak. Ben şükrediyorum ablamla aramdaki yaş farkına. O yardımcı oluyordu anneme ara sıra. Hem ablam, hem annem, hem de en iyi arkadaşım o benim. Bakım konusunda çok zorlanacağınızı düşünmüyorum. Çok keyifli olacak
Cnm annen kaç yasindaydi seni doğurduğunda yani ben 41 yasindayim bir sorun yok şükür yani ha 38 39 ha 40 ne farkeder degilmi 1 2 yaştan yardım et nolur bu yaşla ilgili ne dusunüyorsunuzİlk bebeğim.6 kez tüp bebek tedavisinden sonra geldi.Çok şanslısınız bu yüzden. Benim ablamla aramda 16 yaş var, ve iyi ki de kardeşiz, çok iyi anlaşıyoruz, her zaman birbirimizi tamamlıyoruz onunla. Korkarsak yaşayamayız. Benim teyzem 26 yaşında vefat etti, ardında 2 çocuk bırakıp.Her gün insanlar trafik kazasında ölüyor, hastalıktan ölüyor..yaş hesabı yapmayın boşuna, keyfini çıkarın, yaşlı olsanız zaten hamile kalamazsınız bile. Ben Kanada’da doğum yaptım, orada çok normal bu yaşlarda hamilelik..genç doğuranlarla ilgili şaşırıyorlar hatta.
Bence eve neşe gelecek..insanın ömrü uzar bu bebekle.
Ben de son çocuğum ailede. Annem de babam da hep der,’ iyi ki yapmışız bu çocuğu’ diye.
Annem babam bile, benim bebeğim olunca resmen gençleştiler..hiçbir ilaç onlara bu kadar fayda etmemişti..dilerim bebeğinizi keyifle büyütür, torununuzla da gençleşir, herkesi şaşırtırsınız.
Cnm dualarım seninle Allah bağışlasın oğlanlar kaç yaşında Allah tamamına erdirsin inş.Mrb kizlar ben de 37 yasindayim hatta 38
3. Cocuguma hamileyim 2 oglum var belki birde kizim olur diye Ya Hakk diyerek bu yasta girdim bu yola.Bakalim Mevlam ne gosterecek
Bana da dua edin lutfen
11 ve 5Cnm dualarım seninle Allah bağışlasın oğlanlar kaç yaşında Allah tamamına erdirsin inş.
Cnm hayrli olsunIyi akşamlar arkadaşlar bende 79 doğumluyum, 5 buçuk yaşında bir oğlum var, şuan ikinci evliliğim 12+ 4 günlük hamileyim, ALLAH herkese sağlıkla, gönlünüzden geçtiği gibi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah
41 yaşımda hamile kalmıştım..şimdi olursa 1 tane daha yapacağım..hiç te geç değilCnm annen kaç yasindaydi seni doğurduğunda yani ben 41 yasindayim bir sorun yok şükür yani ha 38 39 ha 40 ne farkeder degilmi 1 2 yaştan yardım et nolur bu yaşla ilgili ne dusunüyorsunuz
Hiç takma milletin me dediğini..doğur..keyfine bak..herkes kendi hayatına baksın..daha iyi işte 17 yaşında..sana yardımcı bile olurCnm ya m
moral bozuyorlar yok Türkiye'de yaşam standartı belli vs o zaman hiç çocuk yapmayalım sokaga da çıkmayalım ölümü bekleyelim yani oylemi nolur bişey de zaten psikolojim bozuk beklemiyorum hiç hamile kaldım geçmı yani tamam 17 yaşında kızım var ara vermeyi bende istemezdim ama şartlar öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?