Yorum yapaçak yokmu nerelerdesiniz arkadaşım zor durumdayim bişeyler yazinmerhaba arkadaşım nasıl gidiyor gebelik ben hafraya gideceğim kontrole şaka maka derken gelecek bebek ya geçen sene söyleselerdi hamile kalacaksın diye güler geçerdim şimdi eşime biraz yüklenmeye başladım sen istedin ben İstemiyodum diye sence kötümü yapıyorum cnm yazık 2. Bebek istedi Allah verdiği gibi almasında bilir Allah korusun demekki vakti buymus Allahın bir bildiği vardır diye düşünüyorum kafaya taka taka doğacak çocuk ya
Merhabalar herkese ben 41 yaşındayım 17 yaşında bir kızım var ve hamileyim herşey yolunda gidiyor çok şükür yaştan dolayı 2li test riskli ikiyor ama amniyosentesde yaptırmadı zaten ultrasonda da normal herşey ense kaliii vs bu kadar ara vermek istemezdim ama şartlar böyle oldu ama rahata da alışmışken nasıl olcak bilmiyorum eşim çok istiyor bu be eği zaten hep w. Bebegi istiyodu olmaz artık derken supriz oldu aldırmayı vs düşünmedik arkadaşlar yardım edin nolur psikolojim bozuldu 6 aya girdim dönüşü yok tabiki ama calisıyorum da nasıl olcak vs vs lütfen ger ek düşüncelerinizi paylaşırmısıniz
Duyan da yaşlısınız zannedecek. Dünya değişti, 40’lı yaşlarda daha yeni evleniyor insanlar artık. 42’de doğurdum ben de..bence hayatınız eskisinden çok daha güzel olacak bebeğinize kavuşunca. Sevgiler
Ehehe yüklenme adama yahu. Doğsun da bitsin büyümeye başlasın bir an evvel. Böylece endişelerinin de çoğu geçmiş bitmiş olur. Gebelik zor geliyor bana eski halimi özledim. Doğunca büyüyüp gidiyor da gebelik uzun süreçmerhaba arkadaşım nasıl gidiyor gebelik ben hafraya gideceğim kontrole şaka maka derken gelecek bebek ya geçen sene söyleselerdi hamile kalacaksın diye güler geçerdim şimdi eşime biraz yüklenmeye başladım sen istedin ben İstemiyodum diye sence kötümü yapıyorum cnm yazık 2. Bebek istedi Allah verdiği gibi almasında bilir Allah korusun demekki vakti buymus Allahın bir bildiği vardır diye düşünüyorum kafaya taka taka doğacak çocuk ya
Haklısın gereksiz yükleniyoruz elimde olmadan benim gebelik rahat geçiyor şu ana kadar bulantı ağrı sancı hicbirsey olmadı sukur bazen ben hamile miyim diyorum inan ilkinde de sorun yoktu bulantı dışında doğumda sezeryan di hemen ayaklandı m cnm ya sana bişey sorayım bu günlerde kaygı oldu yine ben 52 yaşında olunca çocuk 10 olcak 62 de 20 vs vs sence çokmu takıyorum yani yarının garantisi bile yok Allah korusun insanın başına her şey gelir ama takıyor yinedeEhehe yüklenme adama yahu. Doğsun da bitsin büyümeye başlasın bir an evvel. Böylece endişelerinin de çoğu geçmiş bitmiş olur. Gebelik zor geliyor bana eski halimi özledim. Doğunca büyüyüp gidiyor da gebelik uzun süreç
Saol cnm yorumun için içimi rahatlattin valla sence yaş olayını bosunamı buyutüyorum ben ileriye dönük çok kafama takiliyo ben 52 olunca çocuk 10 olcak 62 olunca 20 büyük kız 38 olunca çocuk 20 olcak vs aman bişey değil o kadar tak.a diolar yarına çıkacağımız garanti değilki ona bakarsan diyolar sencede iylemiBence iyi yapmissijiz 2 cocuk cok guzel yasinizda bence gayet normal hic takmayin kafaniza eviize nese gelicek ne guzel yeniden bi bebek kokusu insan ozluyor benim kucugum 2 buxuk yasinda ben bile ozledim bebek kokusunu...takmayin kafaniza lütfen ara verince hicte zor degil hatta daha kolay kiziniz buyukmhs zaten oda size yardimci olur...
İlk bebeğim.6 kez tüp bebek tedavisinden sonra geldi.Çok şanslısınız bu yüzden. Benim ablamla aramda 16 yaş var, ve iyi ki de kardeşiz, çok iyi anlaşıyoruz, her zaman birbirimizi tamamlıyoruz onunla. Korkarsak yaşayamayız. Benim teyzem 26 yaşında vefat etti, ardında 2 çocuk bırakıp.Her gün insanlar trafik kazasında ölüyor, hastalıktan ölüyor..yaş hesabı yapmayın boşuna, keyfini çıkarın, yaşlı olsanız zaten hamile kalamazsınız bile. Ben Kanada’da doğum yaptım, orada çok normal bu yaşlarda hamilelik..genç doğuranlarla ilgili şaşırıyorlar hatta.Cnm tsk ederim yorumun için başka çocuğun varmı 42 de ilk bebeğini Allah bağışlasın birde bişey sormak istiyorum hiç yaştan dolayı kaygilandiriyor mesela 52 olunca bebek 10 yasida olcak 62 olunca 20 olcak vs diye benim 17 yaşında kızım var ama sorun olmaz anlaşır sever diyorlar sen deneyimlerini yazarmisin gerçekten eve neşemi gelir ara verince
41 yas cokmu yasliki sorun ediyorsunuz Rabbim vermis neden hamileliginizin keyfini surmuyirsunuz burda bir bebek icin neler yapanlar var bence herkesin ne dusundugune bakmayin Rabbim size vermis bebegi bu kelimelrle aman isyana girersiniz benimde 1 oglum var ve yasinda 36 bende ikinci icin cildiriyorum eger olursa ara vermeden tekrar dogurcam tabi rabbim nasip ederse lutfen keyfini cikarin inan olmasini beklemek dahada zorMerhaba arkadaşlar inanin ki rahatlamaya çok ihtiyacım var 41 yaşındayım 17 yaşında kızım var nasipse haziran başı doğumum olcak herkes olumlu yada olumsuz bişey söylüyor takmamaya çalışıyorum ama takıyorum işte gerçekten bebek eve yeniden neşe ve huzurlu getirecek kimisi enerjisine yetisebikrcekmisin vs vs. Diyor genclestiriyormu doğum gerçekten nolur yorumlarınızı yazın kafayı yicem yoksa bide ara verince bayaa mi zor ne kadar zor olabilir ki off yardım edin acillll
Boyle hesaplar yapmayin yapanada kulak asmayin oglunu 2. Yasini goremeyen insanlar var sizin kiziniz 17 yasina gelmis Allah canini sag etsin ikinci cocugunuzuda dogurun Rabbim verenin nasibinide herseyinide dusunur merak etmeyinSaol cnm yorumun için içimi rahatlattin valla sence yaş olayını bosunamı buyutüyorum ben ileriye dönük çok kafama takiliyo ben 52 olunca çocuk 10 olcak 62 olunca 20 büyük kız 38 olunca çocuk 20 olcak vs aman bişey değil o kadar tak.a diolar yarına çıkacağımız garanti değilki ona bakarsan diyolar sencede iylemi
İnş Allah sanada nasip etsin cnm benim istemediğim yani 2.bebegi beynimden aklımdan çıkarmıştır olmaz derken hamile kaldim bu kaygılarım sanırım o yüzden ama dediğin gibi Allahın bir emanet yolladı olmasaydı dersem isyana girer kızım 17 yaşında ilk başlarda biraz tepki verdi ßimdi yumuşadı öyle yani durumum eşim annem herkes destek doğsun bakilirda büyürde diyorlar annemde başta şok oldu bisey demedi babamı güvendin yaptın vs dedi oda gerdi biraz beni çünkü ilk kızımı annem büyüttü bişey anlamadım bir ara mecburen ayrı şehirlerde dik şimdi evlerimiz yanyana bakarım yeniden bilmiom herkes annemi tanıyanlar doğsun bakar bak görürsün diyorlar ama birde hazirlil vs geriyor beni hastane çantası hazırla hasret git zaten sezeryan olcak ama geriliyor karnım büyücek biraz daha off aklında yoktu hiç ya Allah verdi aldirsam çok günah olurdü sence bosunamı kaygilaniyorum nolur bi akıl ver sabahları çarpıntı yla kalkıyorum gece 2 saatte bir uykum kaçıyor psikoloğa gidiyorum oda farklı bişey demiyor sizler gibi olumlu konüşüyor o kadar offf yorum yazarsan sevinirim oyuna rahatliyirum41 yas cokmu yasliki sorun ediyorsunuz Rabbim vermis neden hamileliginizin keyfini surmuyirsunuz burda bir bebek icin neler yapanlar var bence herkesin ne dusundugune bakmayin Rabbim size vermis bebegi bu kelimelrle aman isyana girersiniz benimde 1 oglum var ve yasinda 36 bende ikinci icin cildiriyorum eger olursa ara vermeden tekrar dogurcam tabi rabbim nasip ederse lutfen keyfini cikarin inan olmasini beklemek dahada zor
Doğru cnm Allah korusun doğumda anne ölüyor bebek yaşıyor Allah kimseye vermesin örnek vermek icin yazdim yarına cikacağimiz garanti değil işte genede kaygı sıkıntı heralde düşünmediğim yani 2. Bebegi aklimdan çıkardığım anda olması yüzünden böyle düşünüyorum Allah emanet yolladı aldirsam daha günahtır nasibi varmış bu dunyada fazla zorlanmam ins cnm ya yeniden bezler biberonlar hepsi geçici dönemler ama korkuyorum dr kontrolleri vs vs gözümdemi buyutüyorum cnm sence lütfen fikirlerini yazarmisin okuyunca rahatliyorumBoyle hesaplar yapmayin yapanada kulak asmayin oglunu 2. Yasini goremeyen insanlar var sizin kiziniz 17 yasina gelmis Allah canini sag etsin ikinci cocugunuzuda dogurun Rabbim verenin nasibinide herseyinide dusunur merak etmeyin
Su anda bile Allahin verdigi o lutufa mizmizlaniyorsunuz inanin bu bir sinav ve suan yaptiginiz tek sey olumsuz dusunmek bir insani yaratirken kulunami soracak Rabbim onunda bu dunyada nasibi oldugunu unutmayin ki Rabbim onuda bu dunyaya bir amac icin gonderiyor ve suan bu gerilimden bu negatif hislerden haberdar bir melek var aldirmaya gelince ben bunu duymamis kabul esiyorum cunku cidden hamile kalmak icin ugrasmak cok zorr cildircam ya ben sali rahim filmi cektircem sirf bir bebegim olsun diye oglum oldugumde su dunyada yalniz kalmasin diye ama siz altin gubi bir degeri hala sorguluyorsunuz.Allah versede ikizim olsa keskeİnş Allah sanada nasip etsin cnm benim istemediğim yani 2.bebegi beynimden aklımdan çıkarmıştır olmaz derken hamile kaldim bu kaygılarım sanırım o yüzden ama dediğin gibi Allahın bir emanet yolladı olmasaydı dersem isyana girer kızım 17 yaşında ilk başlarda biraz tepki verdi ßimdi yumuşadı öyle yani durumum eşim annem herkes destek doğsun bakilirda büyürde diyorlar annemde başta şok oldu bisey demedi babamı güvendin yaptın vs dedi oda gerdi biraz beni çünkü ilk kızımı annem büyüttü bişey anlamadım bir ara mecburen ayrı şehirlerde dik şimdi evlerimiz yanyana bakarım yeniden bilmiom herkes annemi tanıyanlar doğsun bakar bak görürsün diyorlar ama birde hazirlil vs geriyor beni hastane çantası hazırla hasret git zaten sezeryan olcak ama geriliyor karnım büyücek biraz daha off aklında yoktu hiç ya Allah verdi aldirsam çok günah olurdü sence bosunamı kaygilaniyorum nolur bi akıl ver sabahları çarpıntı yla kalkıyorum gece 2 saatte bir uykum kaçıyor psikoloğa gidiyorum oda farklı bişey demiyor sizler gibi olumlu konüşüyor o kadar offf yorum yazarsan sevinirim oyuna rahatliyirum
Bence namaz kilmiyorsan namaza basla ve sık sık dua oku bu dusunceler vesvesedir ve vesvesinin şahi seytandir Rabbime sigin ne yqzikki maneviyat eksikligi bunlari yaptiriyor Allahimmm sevdigimiz cocuklar Allahin bir eseridir ne guzel yaratiyor cocuklar boyle guzelse kimbilir Rabbim ne kadarda guzeldir En guzel övguler sanadir YarabbiiiiDoğru cnm Allah korusun doğumda anne ölüyor bebek yaşıyor Allah kimseye vermesin örnek vermek icin yazdim yarına cikacağimiz garanti değil işte genede kaygı sıkıntı heralde düşünmediğim yani 2. Bebegi aklimdan çıkardığım anda olması yüzünden böyle düşünüyorum Allah emanet yolladı aldirsam daha günahtır nasibi varmış bu dunyada fazla zorlanmam ins cnm ya yeniden bezler biberonlar hepsi geçici dönemler ama korkuyorum dr kontrolleri vs vs gözümdemi buyutüyorum cnm sence lütfen fikirlerini yazarmisin okuyunca rahatliyorum
Cok cok dogru söylüyorsun Rabbimin emantı bu nasibi varmış ki geliyor Allah en kısa zamanda sana ve dileyen herkese versin cnm doğan büyüyor bebek sonuçta bakımı ne kadar zor olabilir Allah kolayligini verir mutlaka millet 3. Ve 4. Yü yapıyor köksal ar bebekten yaparlarmiydi dua et Allah sanada versin bebis yada bebişler Allah golünden geçeni versinSu anda bile Allahin verdigi o lutufa mizmizlaniyorsunuz inanin bu bir sinav ve suan yaptiginiz tek sey olumsuz dusunmek bir insani yaratirken kulunami soracak Rabbim onunda bu dunyada nasibi oldugunu unutmayin ki Rabbim onuda bu dunyaya bir amac icin gonderiyor ve suan bu gerilimden bu negatif hislerden haberdar bir melek var aldirmaya gelince ben bunu duymamis kabul esiyorum cunku cidden hamile kalmak icin ugrasmak cok zorr cildircam ya ben sali rahim filmi cektircem sirf bir bebegim olsun diye oglum oldugumde su dunyada yalniz kalmasin diye ama siz altin gubi bir degeri hala sorguluyorsunuz.Allah versede ikizim olsa keske
Aynen katiliyorumsöylediklerine bol bol dua ediyorum Allahım sen içimdeki vesvesedir al diyeBence namaz kilmiyorsan namaza basla ve sık sık dua oku bu dusunceler vesvesedir ve vesvesinin şahi seytandir Rabbime sigin ne yqzikki maneviyat eksikligi bunlari yaptiriyor Allahimmm sevdigimiz cocuklar Allahin bir eseridir ne guzel yaratiyor cocuklar boyle guzelse kimbilir Rabbim ne kadarda guzeldir En guzel övguler sanadir Yarabbiiii
Cnm saolasin Allah razı olsun bu yorumları okuyunca ne kadar boş şeyleri kafaya takıyorum diyorum ilerde kardeşler destek olurlar birbirlerine diye düşünüyorum bende neşe huzur ve bereket gelir inş eve ara verdikten sonrada zorlanirmiyim ki sence bebek sonuçta ne kadar zor olabilirİlk bebeğim.6 kez tüp bebek tedavisinden sonra geldi.Çok şanslısınız bu yüzden. Benim ablamla aramda 16 yaş var, ve iyi ki de kardeşiz, çok iyi anlaşıyoruz, her zaman birbirimizi tamamlıyoruz onunla. Korkarsak yaşayamayız. Benim teyzem 26 yaşında vefat etti, ardında 2 çocuk bırakıp.Her gün insanlar trafik kazasında ölüyor, hastalıktan ölüyor..yaş hesabı yapmayın boşuna, keyfini çıkarın, yaşlı olsanız zaten hamile kalamazsınız bile. Ben Kanada’da doğum yaptım, orada çok normal bu yaşlarda hamilelik..genç doğuranlarla ilgili şaşırıyorlar hatta.
Bence eve neşe gelecek..insanın ömrü uzar bu bebekle.
Ben de son çocuğum ailede. Annem de babam da hep der,’ iyi ki yapmışız bu çocuğu’ diye.
Annem babam bile, benim bebeğim olunca resmen gençleştiler..hiçbir ilaç onlara bu kadar fayda etmemişti..dilerim bebeğinizi keyifle büyütür, torununuzla da gençleşir, herkesi şaşırtırsınız.
Ne güzel yanlız kalmamış kızlar gidince peki kızlar ne yaptılar kardeşleri olunca sevdiler mi tavırları ne oldu
Evet yenilemisler sanırım peki kerdeslerini görmeye geliyorlarmiydi ya benim kızda severim kardeşini görmeye gelirmikiSevinmislerdi...zaten disarda okufuklari icin vok gorusemiyorlardi :) ya bu kk ya nolmus güncellenmis herhalde cok degisik geldi
Canım peki o zamanlar 16 yaş fark var deinya bebek dogduğunda eve gelince nasıl oldu bakim vs geceleri annen zorlandımı büyük yardımcı oldumu off benim korkum o yoksa Allahın yolladığı emanete karşı değilim asla sadece ara verince bakim vs nasıl olur diyeİlk bebeğim.6 kez tüp bebek tedavisinden sonra geldi.Çok şanslısınız bu yüzden. Benim ablamla aramda 16 yaş var, ve iyi ki de kardeşiz, çok iyi anlaşıyoruz, her zaman birbirimizi tamamlıyoruz onunla. Korkarsak yaşayamayız. Benim teyzem 26 yaşında vefat etti, ardında 2 çocuk bırakıp.Her gün insanlar trafik kazasında ölüyor, hastalıktan ölüyor..yaş hesabı yapmayın boşuna, keyfini çıkarın, yaşlı olsanız zaten hamile kalamazsınız bile. Ben Kanada’da doğum yaptım, orada çok normal bu yaşlarda hamilelik..genç doğuranlarla ilgili şaşırıyorlar hatta.
Bence eve neşe gelecek..insanın ömrü uzar bu bebekle.
Ben de son çocuğum ailede. Annem de babam da hep der,’ iyi ki yapmışız bu çocuğu’ diye.
Annem babam bile, benim bebeğim olunca resmen gençleştiler..hiçbir ilaç onlara bu kadar fayda etmemişti..dilerim bebeğinizi keyifle büyütür, torununuzla da gençleşir, herkesi şaşırtırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?