İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

valla benimkiler yumurtlama belirtileri henüz bat öncesine gelemedik.. ama bu ay yarı regl değil direk regl belirtileri gibi yaşıyorum.. hayrolsun inşallah..

dennisgo var bugün kan vericekti ama öğrenemeyecek çünkü söylemeyeceklermiş bence evdeki testi yapmalısın canım :)
panic_attack aşılama sonucunu 26 27si gibi öğrenir sanırım :)

onun dışında en yakın olan kim var hepimiz adet olduk kimimiz tedavi aşamasında..
benim 17 gün var daha aslında bu prg.lar da kötü direk gün saydırıyor insana :)

senin ne kadar var?

Benim çatlamaz olasıca bi türlü çatlayamadı ki geldik 20. güne:) neyse fena çalışmadık ama bu arada. Bugün çatlamıştır artık. Akşam son bitane daha patlatırız tamamdır bu iş. ondan sonra 11 gün yatış:)

Kan verdim geldim ama sonuç alamayacağım. Henüz test yapmıyorum çünkü elimdeki erken gebelik testi değil. Bir de sakinim ki, test yapayım diye içim içimi yemiyor.. sanki başkasının süreci :) hayret bir şey..

Iyi bu rahatlik guzel bir sey.. erken test olmasina gerek yok ki demistik ama olsun sen bilirsin tabiki.. insallah 3 gune ogreniriz aliriz guzel haberini

Ben köşeye sıkıştırma dönemindeyim:))

Bence de eğer hamilelik varsa normal testle de çıkar ama silik çıkar gibi geliyor.. çizgi var mı yok mu diye kasmaktansa bugün yapmamak en iyisi gibi geldi canım. Çünkü şu an çok sakinim kendi kendimi strese sokmayayım dedim :)

Tanam kuzum nasil iyi hissediyorsan.:)

Onlar da bi alemmis soylememek falan:) olsun sen bize
ee belirti neyim var mi farkli gelen bisey, heyecan pesindeyiz anlasana hayatimiz cok sıkıcı:))

Bence çatlamadan sonra iki üç gün daha sahaları terk etmemek lazım. Burada daha önce konusu olmuştu çatlama sonrasının da önemli olduğunun.

Hamileyken çıkar.

Bence çatlamadan sonra iki üç gün daha sahaları terk etmemek lazım. Burada daha önce konusu olmuştu çatlama sonrasının da önemli olduğunun.
Hatta benim bu ay adete kadar değerlendirmem lazım sanırım. Çünkü bir yumurta 18 mm, diğeri 12 mm, ben onu bilmesem sahaları terk ederdim birkaç gün sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…