Benden de goccaman günaydın öperim hepinizi. Bugün öğlen yine dr a gidip yumurta çatlamış mı ona bakacam. Amma çok gittim ya fenalık geldi. Hadi artık biraz belirti yazın bişey yazın heyecanlanalım, bat a az kalanlardan hiç ses çıkmii
Benim çatlamaz olasıca bi türlü çatlayamadı ki geldik 20. güne:) neyse fena çalışmadık ama bu arada. Bugün çatlamıştır artık. Akşam son bitane daha patlatırız tamamdır bu iş. ondan sonra 11 gün yatış:)valla benimkiler yumurtlama belirtileri henüz bat öncesine gelemedik.. ama bu ay yarı regl değil direk regl belirtileri gibi yaşıyorum.. hayrolsun inşallah..
dennisgo var bugün kan vericekti ama öğrenemeyecek çünkü söylemeyeceklermiş bence evdeki testi yapmalısın canım :)
panic_attack aşılama sonucunu 26 27si gibi öğrenir sanırım :)
onun dışında en yakın olan kim var hepimiz adet olduk kimimiz tedavi aşamasında..
benim 17 gün var daha aslında bu prg.lar da kötü direk gün saydırıyor insana :)
senin ne kadar var?
Günaydın canım güzel bir hafta olsun hepimiz için..günaydın kızlaaaarrr güzel haberler alacağımız bir hafta olsun.. hepinize sevgimi gönderiyorum
günaydın kızlaaaarrr güzel haberler alacağımız bir hafta olsun.. hepinize sevgimi gönderiyorum
Kan verdim geldim ama sonuç alamayacağım. Henüz test yapmıyorum çünkü elimdeki erken gebelik testi değil. Bir de sakinim ki, test yapayım diye içim içimi yemiyor.. sanki başkasının süreci :) hayret bir şey..valla benimkiler yumurtlama belirtileri henüz bat öncesine gelemedik.. ama bu ay yarı regl değil direk regl belirtileri gibi yaşıyorum.. hayrolsun inşallah..
dennisgo var bugün kan vericekti ama öğrenemeyecek çünkü söylemeyeceklermiş bence evdeki testi yapmalısın canım :)
onun dışında en yakın olan kim var hepimiz adet olduk kimimiz tedavi aşamasında..
senin ne kadar var?
Iyi bu rahatlik guzel bir sey.. erken test olmasina gerek yok ki demistik ama olsun sen bilirsin tabiki.. insallah 3 gune ogreniriz aliriz guzel haberiniKan verdim geldim ama sonuç alamayacağım. Henüz test yapmıyorum çünkü elimdeki erken gebelik testi değil. Bir de sakinim ki, test yapayım diye içim içimi yemiyor.. sanki başkasının süreci :) hayret bir şey..
Ben köşeye sıkıştırma dönemindeyim:))valla benimkiler yumurtlama belirtileri henüz bat öncesine gelemedik.. ama bu ay yarı regl değil direk regl belirtileri gibi yaşıyorum.. hayrolsun inşallah..
senin ne kadar var?
Bence de eğer hamilelik varsa normal testle de çıkar ama silik çıkar gibi geliyor.. çizgi var mı yok mu diye kasmaktansa bugün yapmamak en iyisi gibi geldi canım. Çünkü şu an çok sakinim kendi kendimi strese sokmayayım dedim :)Kan verdim geldim ama sonuç alamayacağım. Henüz test yapmıyorum çünkü elimdeki erken gebelik testi değil. Bir de sakinim ki, test yapayım diye içim içimi yemiyor.. sanki başkasının süreci :) hayret bir şey..
Simdilik karsilikli gidiyor bakalim bizim.. birde su spermlerin 10 gunde 3 ayda yenileme meselesi nedir biriniz aciklayabilir mi?Ben köşeye sıkıştırma dönemindeyim:))
Tanam kuzum nasil iyi hissediyorsan.:)Bence de eğer hamilelik varsa normal testle de çıkar ama silik çıkar gibi geliyor.. çizgi var mı yok mu diye kasmaktansa bugün yapmamak en iyisi gibi geldi canım. Çünkü şu an çok sakinim kendi kendimi strese sokmayayım dedim :)
10 günü bilmiyorum 3 ayı duydum ama mantığını bilmiyorum. Kısaca ben bilmiyorum :)Simdilik karsilikli gidiyor bakalim bizim.. birde su spermlerin 10 gunde 3 ayda yenileme meselesi nedir biriniz aciklayabilir mi?
Hadi bakalım, iyi haberlerleBence de eğer hamilelik varsa normal testle de çıkar ama silik çıkar gibi geliyor.. çizgi var mı yok mu diye kasmaktansa bugün yapmamak en iyisi gibi geldi canım. Çünkü şu an çok sakinim kendi kendimi strese sokmayayım dedim :)
Onlar da bi alemmis soylememek falan:) olsun sen bizeKan verdim geldim ama sonuç alamayacağım. Henüz test yapmıyorum çünkü elimdeki erken gebelik testi değil. Bir de sakinim ki, test yapayım diye içim içimi yemiyor.. sanki başkasının süreci :) hayret bir şey..
ee belirti neyim var mi farkli gelen bisey, heyecan pesindeyiz anlasana hayatimiz cok sıkıcı:))Bence de eğer hamilelik varsa normal testle de çıkar ama silik çıkar gibi geliyor.. çizgi var mı yok mu diye kasmaktansa bugün yapmamak en iyisi gibi geldi canım. Çünkü şu an çok sakinim kendi kendimi strese sokmayayım dedim :)
Yani, şu anda kullanılabilir bir spermin oluşumu 72 gün önceye dayanıyor demişti bir doktor.Simdilik karsilikli gidiyor bakalim bizim.. birde su spermlerin 10 gunde 3 ayda yenileme meselesi nedir biriniz aciklayabilir mi?
Bence çatlamadan sonra iki üç gün daha sahaları terk etmemek lazım. Burada daha önce konusu olmuştu çatlama sonrasının da önemli olduğunun.Benim çatlamaz olasıca bi türlü çatlayamadı ki geldik 20. güne:) neyse fena çalışmadık ama bu arada. Bugün çatlamıştır artık. Akşam son bitane daha patlatırız tamamdır bu iş. ondan sonra 11 gün yatış:)
Insallah bu aydir:)Yani, şu anda kullanılabilir bir spermin oluşumu 72 gün önceye dayanıyor demişti bir doktor.
Hamileyken çıkar.Kızlar bi şey soracam. Ben araştırmadan önce bilen acil cevaplasın :)
Bu ovulasyon testleri yumurtlama dışında hangi durumlarda kabak gibi pozitif çıkıyodu? Progesteron ya da çatlatma iğnesi etkisi yüzünden pozitifse piyasaya yeni bi yumurta çıktı diye düşünmiim şimdi çok yorgunum :))
Hatta benim bu ay adete kadar değerlendirmem lazım sanırım. Çünkü bir yumurta 18 mm, diğeri 12 mm, ben onu bilmesem sahaları terk ederdim birkaç gün sonra :)Bence çatlamadan sonra iki üç gün daha sahaları terk etmemek lazım. Burada daha önce konusu olmuştu çatlama sonrasının da önemli olduğunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?