- 9 Mart 2017
- 1.315
- 6.162
- 158
Yok canım sadece evde ovulasyon testlerim var onlarla takip yaparım, kafam rahat olsun istiyorum dr a git gel stresim artıyorİnsallah canım. Yumurta takibi çatlatma iğnesi falan yaptıracak misin. Gerek kalmadan gelsin kuzu insallah
Ben de bi buraya bir de 40 yaş üstü topiği var oraya yazıyorum, diğer tüp konularında acayip sinir bozucu yazılar oluyor o yüzden sarmıyor beni sen de yaz, bak ne oldu ben bir anda normal deneme sürecine geçtim
O durumu ben de netleştiremedim. Benim doktorum da catlamis ama 20. güne kadar devam edin derdi, ne alaka catladiysaSelam hatunlar, dr dan geldim ve ovulasyon olmuş, sıvı birikintisi olmuş. Peki ne zaman oldu hocam bu dedim zira cuma günü daha 15mm di. dün olmuş olabilir dedi. bugünden itibaren birlikte olun dedi ki bence çok geç bi zaman. Allahtan daha önce birlikte olmuştuk. Hocanın bu tavrından gerçekten de onunla devam etmeyeceğimi anladım. yumurta zaten 24 saat ya da nadir de olsa 48 saat yaşıyo. Bugünden itibaren birlikte olmaya başlayın ne yahu. bu arada şöyle bir şey okudum "Though research has shown that when conception occurs on ovulation day itself, it is more likely to result in a what’s called a chemical pregnancy or a loss" buna göre yumurtlama günü birlikte olunduğunda oluşan hamileliliğin kimyasal gebelik olması ihtimali yüksek oluyomuş. Bu da aklımızda olsun çalışmalarımızı hep önde tutalım.
Topigin kurucusu olan arkadasimiz bile tekrar tup denemeye basladi. Rahat olun arkadaslar :)yok onu aşmıştık sanırım yaa.. ileri yaş kısmıyla takılıyoruz.. :)
benim kuzunun sınavları başladı bugün.. öyle seremedi henüz :)
hadi inşallah yumoşlar iyidir :) güzel haberlerini bekliyorum.
Benim klasik gonal f reaksiyonum.iki defa kullandım ve sonuç hiç değişmedi. Bir vitaminli yumurta, ona yetişemeyen diğer yumurtalar ile hiç yumurta toplanamadı.Slm Kızlar benim tedavi iptal 1 yumurta 12 olmuş diğerleri 7-5 ben de iptal edelim dedim diğerleri yetişemezse 1 yumurta için opu olmak istemiyorum, yani bu ay sizinle beraber normal deneyecem, bugün reglinin 7. Günü 13-14 gün çatlar genelde benimki gün saymaya başladım bakalım
yok onu aşmıştık sanırım yaa.. ileri yaş kısmıyla takılıyoruz.. :)
benim kuzunun sınavları başladı bugün.. öyle seremedi henüz :)
hadi inşallah yumoşlar iyidir :) güzel haberlerini bekliyorum.
Nice mutlu yıllara inşallah canım kucağında bebişlerle inşallah...Topigin kurucusu olan arkadasimiz bile tekrar tup denemeye basladi. Rahat olun arkadaslar :)
Yine bir pazartesi,yine yedik haftasonuu. Ne kadae cabuk geciyor ya.
Benim evlilik de 6yi bitirdi,7ye dogru ilerliyor. Yas da 38e dogrune gelen vaaaar ne giden. Her ay kırmızılar disinda
2-3 days before ovulation | 20 – 30 percent chance of conception |
4 days before ovulation | 10 – 12 percent chance of conception |
ovulation day | 10 – 12 percent chance of conception |
5-6 days before ovulation | 0 – 5 percent chance of conception |
Hepimizin iyi kötü günleri oluyor.. bazen daha pozitif bazen daha depresif oluyoruz. Ama bir şey var burada herkes birbirine destek olup güç veriyor. Pozitif olmak kendimize yapabileceğimiz en büyük iyilik olduğu için burada olmaktan çok memnunum. Konu başlığına uyarım, uymam hiç fark etmez, beni kovsanız bacadan girerim de yine buradan gitmem :)Ben de bi buraya bir de 40 yaş üstü topiği var oraya yazıyorum, diğer tüp konularında acayip sinir bozucu yazılar oluyor o yüzden sarmıyor beni sen de yaz, bak ne oldu ben bir anda normal deneme sürecine geçtim
Topigin kurucusu olan arkadasimiz bile tekrar tup denemeye basladi. Rahat olun arkadaslar :)
Yine bir pazartesi,yine yedik haftasonuu. Ne kadae cabuk geciyor ya.
Benim evlilik de 6yi bitirdi,7ye dogru ilerliyor. Yas da 38e dogrune gelen vaaaar ne giden. Her ay kırmızılar disinda
iki dakika 38 yaş topiğine girdim, girmemle çıkmam bir oldu, anında dağıldım ya ne iç karartıcı bir topic, bizim bura cennet kızlar cennetttHepimizin iyi kötü günleri oluyor.. bazen daha pozitif bazen daha depresif oluyoruz. Ama bir şey var burada herkes birbirine destek olup güç veriyor. Pozitif olmak kendimize yapabileceğimiz en büyük iyilik olduğu için burada olmaktan çok memnunum. Konu başlığına uyarım, uymam hiç fark etmez, beni kovsanız bacadan girerim de yine buradan gitmem :)
2 gram umudumuz var, onu da somuruyor bazılarıiki dakika 38 yaş topiğine girdim, girmemle çıkmam bir oldu, anında dağıldım ya ne iç karartıcı bir topic, bizim bura cennet kızlar cennettt
umıt dedıgın bu dunyadakı en degerlı seylerden bırı, umıt olmasa bıran yasanmaz, bazen ne kadar umıdımız yok desek bıle farkında olmadan bır umıt kırıntısına tutunmus yasıyoruz aslında. gercekten de bır umıdın olmasa bu dunyada bır an duramazsın bence (polyannacı bakıs açısı) . o yuzden kımsenın umıdını kırmaya gerek yok, cunku umıd ettıgı ıcın care arar ve bı barasın bulur, onun buldugu carenın belkı sana da faydası olur (cıkarcı bakıs açısı)2 gram umudumuz var, onu da somuruyor bazıları
Kesinlikle. Artik annemle bile konusmak istemiyorum bu konulari. Sadece burada rahatca komusuyorum. Annemin surekli sormasi filan kaygilandiriyor bnei. O yuzden ona bahsetmiyorum. Es dost arkadas ise ne niyetle soruyor bilmedigim icin konusmak istemiyorum. 6 yillik evli hatun cocugu olmadigi halde zırt pırt cocuk soruyor bana. O yuzden en guzeli burada paylasmak.Evet biz artık doğalı moğalı aştık, ileri yş grubuyuz, hatta biz kafa dengi olanlar grubuyuz, safece hamilelik değil burda olma nedenimiz sanırım birbirimize iyi de geliyoruz kızlar
Amin canım. Bazıları hemen o doktora inanma, bu teste inanma diye saydırıyorlar. Bir gece eşimi uyandırdım, tüp bebek merkezine, doktora saydırıyorum falan. O yüzden girmiyorum artık oralaraAllah onların da yardımcısı olsun.. :)
aynen ben de kımseyle konusmadıgım halde burada konusuyorum ve cok rahat hıssedıyorum kendımı, ıyı kı varsınız beyaKesinlikle. Artik annemle bile konusmak istemiyorum bu konulari. Sadece burada rahatca komusuyorum. Annemin surekli sormasi filan kaygilandiriyor bnei. O yuzden ona bahsetmiyorum. Es dost arkadas ise ne niyetle soruyor bilmedigim icin konusmak istemiyorum. 6 yillik evli hatun cocugu olmadigi halde zırt pırt cocuk soruyor bana. O yuzden en guzeli burada paylasmak.
Bence önemli bi bilgiydi bu zira benim aşılamaya gittiğimde yumurta çatlamıştı mesela. O yüzden erken olması çok daha iyi. Ben çok umutluyum senden hadi inşallah be gülümAnam ne uyudum yaauuuvv! 4'ten 2'ye kadar. Ama normalim bu. Gece yatmak bilmez, sabah kalkmak bilmez. :)
surmise O kimyasal bilgisi çok ilginçmiş. Bu arada bahsettim mi bilmiyorum. Benim aşılama 36 saat sonra değil 30 saat sonra yapıldı ve çatlama akıntısını aşılamanın ertesi günü yaşadım. Spermlerin tüplerden geçerkenki o yerlerde yuvarlayan savaş sancılarım ise tam 36. Saatte oldu. Ne çektim be o gün ühü
:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?