Saol canım umarım bu hafta alacak güzel bir haberlerimiz vardır.Hadi bakalım, iyi haberlerle
Bir belirti de yok ki. Ara ara kasık ağrısı ve dolgunluk hissi var. Ama bende çok sık kasık ağrısı olur belirtiden sayamıyorum o nedenle :)Onlar da bi alemmis soylememek falan:) olsun sen bize
ee belirti neyim var mi farkli gelen bisey, heyecan pesindeyiz anlasana hayatimiz cok sıkıcı:))
Arkadan gelen yumurta için de çalışmalara devam etmek lazım dediğin gibiHatta benim bu ay adete kadar değerlendirmem lazım sanırım. Çünkü bir yumurta 18 mm, diğeri 12 mm, ben onu bilmesem sahaları terk ederdim birkaç gün sonra :)
Süpersin canım inşallah müjdeli haberini bekliyoruzKan verdim geldim ama sonuç alamayacağım. Henüz test yapmıyorum çünkü elimdeki erken gebelik testi değil. Bir de sakinim ki, test yapayım diye içim içimi yemiyor.. sanki başkasının süreci :) hayret bir şey..
Umarım canım, bugünü saymazsak kaldı 3 gün.. aylar geçiyor 3 gün dediğin nedir ki hemen geçecek bence.. yeter ki sonunda güzel haber olsun :)Süpersin canım inşallah müjdeli haberini bekliyoruz
yanen guzel haber olsun sonunda da 3 gun nedır kıUmarım canım, bugünü saymazsak kaldı 3 gün.. aylar geçiyor 3 gün dediğin nedir ki hemen geçecek bence.. yeter ki sonunda güzel haber olsun :)
benim daha 17 günüm var 3 güne çatlarım heraldeSizi okuyorumSen ne yaptın geliyor mu test zamanı, belirti falan be alemde
benim daha 17 günüm var 3 güne çatlarım heraldebelirtilerim adet öncesi belirtiler gibi inşallah tuttururuz
ee sen ne durumdasın iğnelere başlamıştın en son? dinlendirme yapılıcak mı yoksa transfer yakın mı kuzu?İnsallah kuzum. Aaa benim zaman kavramım karışmış o zaman. Hadi hayırlısı
hayırlısı olsun canım.. inşallah normal yolla gelir beklenen :)Slm Kızlar benim tedavi iptal 1 yumurta 12 olmuş diğerleri 7-5 ben de iptal edelim dedim diğerleri yetişemezse 1 yumurta için opu olmak istemiyorum, yani bu ay sizinle beraber normal deneyecem, bugün reglinin 7. Günü 13-14 gün çatlar genelde benimki gün saymaya başladım bakalım
ee sen ne durumdasın iğnelere başlamıştın en son? dinlendirme yapılıcak mı yoksa transfer yakın mı kuzu?
Ay benim de 7. günüm bugün, benim randevu da 4 te, heyecan bastı birdenSlm Kızlar benim tedavi iptal 1 yumurta 12 olmuş diğerleri 7-5 ben de iptal edelim dedim diğerleri yetişemezse 1 yumurta için opu olmak istemiyorum, yani bu ay sizinle beraber normal deneyecem, bugün reglinin 7. Günü 13-14 gün çatlar genelde benimki gün saymaya başladım bakalım
yok onu aşmıştık sanırım yaa.. ileri yaş kısmıyla takılıyoruz.. :)Ya en son burası doğal diye ben yazmıyordum5 günlük vermişti, dün bitti, bugün 4 te doktora gideceğim. Geriden gelen yumurtaların akıbetine göre tekrar ayar yapacak sanırım. Doktor bol bol gezilecek, alışveriş yapılacak falan demişti de eşime it gibi geziyorum valla Nereye kadar gider bilmiyorum. Senin kuzu ne alemde, havalar ısınınca ona da bir gevşeme gelmiştir dimi
İnşallah canım daha önce oldu şimdi niye olmasın, çok pozitifim pannickatact ın yazısı bana çok iyi geldi resmen kendime geldimhayırlısı olsun canım.. inşallah normal yolla gelir beklenen :)
He asma kısmını kaçırmışım, bir sürü tüp tipiği var, git orada yaz deseler haklılar :) Ama burası sakin ve bilgilendirici, çok bilgi karistiyor oralarda. O yüzden asılmasına sevindim :) Beste iptal etmiş ta bana da bir heyecan geldi şimdiyok onu aşmıştık sanırım yaa.. ileri yaş kısmıyla takılıyoruz.. :)
benim kuzunun sınavları başladı bugün.. öyle seremedi henüz :)
hadi inşallah yumoşlar iyidir :) güzel haberlerini bekliyorum.
Benim randevu 14:15 di işim çıktı aradım gel hemen dediler gittim, doktor kararı bana bıraktı ben de istemedim son tedavim ocaktaydı, sonraki ay hep az yumurta görülüyor ben acele ettim bu ay dengeli büyümezse iptal ederim diye karar vermiştim o yüzden 1-2 yumurta için anestezi alıp o süreci yaşamak istemedim, senden güzel haberler gelir inşallahAy benim de 7. günüm bugün, benim randevu da 4 te, heyecan bastı birdenKız belki kendisi gelir doğru, hayırlısı olsun insallah
Ben de bi buraya bir de 40 yaş üstü topiği var oraya yazıyorum, diğer tüp konularında acayip sinir bozucu yazılar oluyor o yüzden sarmıyor beni sen de yaz, bak ne oldu ben bir anda normal deneme sürecine geçtimHe asma kısmını kaçırmışım, bir sürü tüp tipiği var, git orada yaz deseler haklılar :) Ama burası sakin ve bilgilendirici, çok bilgi karistiyor oralarda. O yüzden asılmasına sevindim :) Beste iptal etmiş ta bana da bir heyecan geldi şimdi
Benim randevu 14:15 di işim çıktı aradım gel hemen dediler gittim, doktor kararı bana bıraktı ben de istemedim son tedavim ocaktaydı, sonraki ay hep az yumurta görülüyor ben acele ettim bu ay dengeli büyümezse iptal ederim diye karar vermiştim o yüzden 1-2 yumurta için anestezi alıp o süreci yaşamak istemedim, senden güzel haberler gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?