İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Hadi bakalım, iyi haberlerle
Saol canım umarım bu hafta alacak güzel bir haberlerimiz vardır.

Onlar da bi alemmis soylememek falan:) olsun sen bize

ee belirti neyim var mi farkli gelen bisey, heyecan pesindeyiz anlasana hayatimiz cok sıkıcı:))
Bir belirti de yok ki. Ara ara kasık ağrısı ve dolgunluk hissi var. Ama bende çok sık kasık ağrısı olur belirtiden sayamıyorum o nedenle :)
Bugün 8. Gün, Perşembe tekrar kan vereceğim. Yani 11. Günde öğreneceğim sonucu canım.

Süpersin canım inşallah müjdeli haberini bekliyoruz

Slm Kızlar benim tedavi iptal 1 yumurta 12 olmuş diğerleri 7-5 ben de iptal edelim dedim diğerleri yetişemezse 1 yumurta için opu olmak istemiyorum, yani bu ay sizinle beraber normal deneyecem, bugün reglinin 7. Günü 13-14 gün çatlar genelde benimki gün saymaya başladım bakalım

hayırlısı olsun canım.. inşallah normal yolla gelir beklenen :)

ee sen ne durumdasın iğnelere başlamıştın en son? dinlendirme yapılıcak mı yoksa transfer yakın mı kuzu?

Ya en son burası doğal diye ben yazmıyordum 5 günlük vermişti, dün bitti, bugün 4 te doktora gideceğim. Geriden gelen yumurtaların akıbetine göre tekrar ayar yapacak sanırım. Doktor bol bol gezilecek, alışveriş yapılacak falan demişti de eşime it gibi geziyorum valla Nereye kadar gider bilmiyorum. Senin kuzu ne alemde, havalar ısınınca ona da bir gevşeme gelmiştir dimi

Ay benim de 7. günüm bugün, benim randevu da 4 te, heyecan bastı birden Kız belki kendisi gelir doğru, hayırlısı olsun insallah

yok onu aşmıştık sanırım yaa.. ileri yaş kısmıyla takılıyoruz.. :)
benim kuzunun sınavları başladı bugün.. öyle seremedi henüz :)
hadi inşallah yumoşlar iyidir :) güzel haberlerini bekliyorum.

He asma kısmını kaçırmışım, bir sürü tüp tipiği var, git orada yaz deseler haklılar :) Ama burası sakin ve bilgilendirici, çok bilgi karistiyor oralarda. O yüzden asılmasına sevindim :) Beste iptal etmiş ta bana da bir heyecan geldi şimdi

Ay benim de 7. günüm bugün, benim randevu da 4 te, heyecan bastı birden Kız belki kendisi gelir doğru, hayırlısı olsun insallah
Benim randevu 14:15 di işim çıktı aradım gel hemen dediler gittim, doktor kararı bana bıraktı ben de istemedim son tedavim ocaktaydı, sonraki ay hep az yumurta görülüyor ben acele ettim bu ay dengeli büyümezse iptal ederim diye karar vermiştim o yüzden 1-2 yumurta için anestezi alıp o süreci yaşamak istemedim, senden güzel haberler gelir inşallah

Ben de bi buraya bir de 40 yaş üstü topiği var oraya yazıyorum, diğer tüp konularında acayip sinir bozucu yazılar oluyor o yüzden sarmıyor beni sen de yaz, bak ne oldu ben bir anda normal deneme sürecine geçtim

İnsallah canım. Yumurta takibi çatlatma iğnesi falan yaptıracak misin. Gerek kalmadan gelsin kuzu insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…