İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Şimdi gelsin iki tane dolu çıktı canım

Protein S biraz düşüktü o yüzden dedi. Ve aynen dediğiniz gibi bu biraz da şans işi dedi. Aynen bu sonuçlara göre kan sulandırıcı veriyoruz ama yine de bazen bebek kaybının önüne geçemediğimiz oluyor diyor. Hamilelik boyunca birçok dr a göründüm, elimde üniversite hastanesinde yapılan o kadar tahlil sonuçları ile. Hiçbiri bana kan sulandırıcı kullan demedi. Bir yakınım da benimle aynı değerlerdeymiş ona da sulandırıcı ve iğne vermişler mesela. Asıl şans gerçekten işini iyi yapan ve biz anne adaylarını önemseyen doktorlara denk gelmek sanırım.

mavitosbik07 opudan sağlıkla çıkmışsındır inşallah, ne yaptın? nasıl geçti? İnşallah herşey çok güzel geçmiştir.

Sİmdi geldim eve, iki tane çıktı dolu. Kemal geldi ameliyathaneye. Durum nasıl korkuyor musun dedi. Operasyondan değil ama yumurtalardan korkuyorum dedim, zaten o konuda korkman lazım dedi. Dedim bir kere olumlu konuşsanız nasıl olur, sonra dalmışım zaten. Odaya gelince de carladım adama, negatifliklere ihtiyacım yok diye. Diyor ki, insallah olacak, olumsuz olsa durum söylerim. Ama ihtimalleri bilmen gerekiyor

Amin inşallah canım. Peki sizin daha önce gebeliğiniz olmuş muydu?

Hayırlısı olsun canım inşallah ikisinde döllenip sağlıklı gelişirler, Kemal bey maalesef çok gerçekçi o biraz insanın canını sıkıyor ama o da haklı nelerle karşılaştı şimdiye kadar kimbilir, şifreni aldın mı? Yarın sana telf la döllendi döllenmedi bilgisi gelicek internet sitelerinde 1. Gün döllenme bilgisi 2. Gün kayıp varmı bilgisi yazacak asıl 3. Gün kalite bilgileri devreye giriyor 3. Gün bilgileri girildiğinde ben sana ayrıntılı bilgi veririm çünkü tel de çok ayrıntıya girmiyorlar, ben yazılanların hepsini çözdüm bu kadar tedavide ne ne anlama geliyor merak edersen söylerim canım. Pgt yaptıracakmısın? Kemal bey tek transferden yana ikiz gebeliklerin riski her zaman daha yüksek diyor hele ki sizin yaşlarda diyor. Ama tabi sen ısrarcı olursan 2 de oluyor.

Şifremi aldım dediğin gibiymiş ama tc mi yanlış girmişler düzelttiler. Pgt için gerek yok ama isteğinize bağlı demişti. Ben de tek istiyorum, eşim iki taraftarı. Şimdi beni ilk yarın mi arayacaklar

Bir de dedim ki 3. gün embriyo transferi de yapılıyormuş onu yapalım strese girmeden. Benim onayladığım bir durum değil o uygulama dedi.

Bir de dedim ki 3. gün embriyo transferi de yapılıyormuş onu yapalım strese girmeden. Benim onayladığım bir durum değil o uygulama dedi.
Evet yarın arayacaklar ama armadan sisteme düşüyor bilgi çok merak edersen sık sık girip ordan bakabilirsin bazen geç arayabiliyorlar,sonra telefonuna mesaj geliyor.3. Gün yapmıyor kesinlikle ben ilk gittiğimde konuşmuştum doğal ortamında gelişmesi daha iyi diyorlar diye, 3. Gün doğal ortamı orası değil çünkü 3. Gün embriyo daha tüplerde oluyor doğal ortamı orası olsaydı döllendiği gibi endometriuma inerdi 5. Gün tüplerde geçirmezdi dedi öyle kala kaldım tabi, peki 3. Gün transfer olup tutanlar dedim o zaten dışarda da bekletilse 5. Güne gelirdi, 5. Güne gelmeyen embriyo rahimde de gelmez dedi.sana örnek bi tedavi raporumu ekliyorum

Eklentiler

• D525F908-A499-4673-AF5D-49F81C239291.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 55
Geçmiş olsun canım inşallah o iki dolu güzel güzel bölünerek kaliteli bi embriyo olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…