Döngüm 27-28günİki adet arası kaç gün geçiyor sizin?
Hmm. Ilginc.Kızlar testi sabah ilk idrarla yapmış olmama rağmen çizgi daha da silikleşti, akşama çıkmaz yani bi daha. Özetle bi cacık yok. Hastane yırttı :)) İğnenin etkisiymiş zaar.
8 yumurta daha yuksek amh yapar gibi geliyor bana.Arkadaşlar merhaba. Az önce farklı bir konu başlığı altında da yazmıştım durumumu ama sizlerden de öneri almak istiyorum.
7 ay önce 36+3 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim. Kendimi hala toparlamış değilim, korkularım var ama yine de tekrar bebek sahibi olmak istiyorum. Oğlumu kaybettiğimden beri beni takip eden doktorum beni bir tüp bebek merkezine yönlendirdi. Reglimin 3. Günü Prolaktin 9,15, LH 6,57, FSH 11,06, Estradiol 72,42 çıktı. Tüp bebek merkezindeki doktor muayene etmeden AMH istedi ve sonuç 0,7 çıktı. Dün beni görüşmek üzere çağırdı ve “0,5-1,1 arası değerlere vakit kaybetmeden tüp bebek yapmamız gerekir ancak bir de muayene edeyim öyle bir yol izleyelim” dedi. Dün reglimin 6. Günüydü, “sol tarafta 7, sağ tarafta 1 yumurta var bu çok iyi, size 4 ay süre veriyorum normal yolla hamile kalabilirsiniz eğer olmazsa 4 ay sonunda hemen gelin” dedi. Antalya’da epey tanınan bir doktor ve bir yakınım 18 yıllık çocuk hasreti ve 9 başarısız tüp bebek tedavisi sonunda bu doktor ile tedavi görerek hamile kalmıştı. Onun bunu söylemesi içimi çok rahatlattı. Daha sonra beni bu merkeze yönlendiren doktorumu aradım. O da “AMH 0,7 çıkması çok vahim değil ama çok iyi de değil. Bence 4 ay beklemeyin, en geç 1-2 ay deneyin olmazsa tedaviye başlayın” dedi. Bu arada 2 ay sonra 40 yaşına giriyorum ve hiç çocuğum yok. Sizce ne yapmalıyım? Buna benzer bir durum ile karşılaşan var mı?
Bu arada eşimde 85 milyon sperm var ama ona yine de keçiboynuzu kürüne başladım. Ben de dün Agnucaston aldım hayıt tohumundan yapılıyormuş ve iyi geliyormuş. Q10 almayı da düşünüyorum. Günde 1 adet balık yağı tüketiyordum şimdi 2’ye çıkarıcam. Bu süreçte stresten uzak durayım, gevşeyeyim, kendimi salayım düşünmeyeyim diyorum ama onu al, bunu iç, şunu ye diye kendimi şartlandırmak bile beni geriyor bunu fark ediyorum.
Ne dersiniz 2 ay mı beklemeliyim 4 ay mı ve bu süreçte ne yapmalıyım. Önerilerinize çok ihtiyacım var.
Arkadaşlar merhaba. Az önce farklı bir konu başlığı altında da yazmıştım durumumu ama sizlerden de öneri almak istiyorum.
7 ay önce 36+3 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim. Kendimi hala toparlamış değilim, korkularım var ama yine de tekrar bebek sahibi olmak istiyorum. Oğlumu kaybettiğimden beri beni takip eden doktorum beni bir tüp bebek merkezine yönlendirdi. Reglimin 3. Günü Prolaktin 9,15, LH 6,57, FSH 11,06, Estradiol 72,42 çıktı. Tüp bebek merkezindeki doktor muayene etmeden AMH istedi ve sonuç 0,7 çıktı. Dün beni görüşmek üzere çağırdı ve “0,5-1,1 arası değerlere vakit kaybetmeden tüp bebek yapmamız gerekir ancak bir de muayene edeyim öyle bir yol izleyelim” dedi. Dün reglimin 6. Günüydü, “sol tarafta 7, sağ tarafta 1 yumurta var bu çok iyi, size 4 ay süre veriyorum normal yolla hamile kalabilirsiniz eğer olmazsa 4 ay sonunda hemen gelin” dedi. Antalya’da epey tanınan bir doktor ve bir yakınım 18 yıllık çocuk hasreti ve 9 başarısız tüp bebek tedavisi sonunda bu doktor ile tedavi görerek hamile kalmıştı. Onun bunu söylemesi içimi çok rahatlattı. Daha sonra beni bu merkeze yönlendiren doktorumu aradım. O da “AMH 0,7 çıkması çok vahim değil ama çok iyi de değil. Bence 4 ay beklemeyin, en geç 1-2 ay deneyin olmazsa tedaviye başlayın” dedi. Bu arada 2 ay sonra 40 yaşına giriyorum ve hiç çocuğum yok. Sizce ne yapmalıyım? Buna benzer bir durum ile karşılaşan var mı?
Bu arada eşimde 85 milyon sperm var ama ona yine de keçiboynuzu kürüne başladım. Ben de dün Agnucaston aldım hayıt tohumundan yapılıyormuş ve iyi geliyormuş. Q10 almayı da düşünüyorum. Günde 1 adet balık yağı tüketiyordum şimdi 2’ye çıkarıcam. Bu süreçte stresten uzak durayım, gevşeyeyim, kendimi salayım düşünmeyeyim diyorum ama onu al, bunu iç, şunu ye diye kendimi şartlandırmak bile beni geriyor bunu fark ediyorum.
Ne dersiniz 2 ay mı beklemeliyim 4 ay mı ve bu süreçte ne yapmalıyım. Önerilerinize çok ihtiyacım var.
Hamilelik belirtisidir sen de kesin hamilesin, bundan sonra böyle olumlama yapıyoruzAma benim bata 4 var.ve istenmeyen adet belirtisi olan sivilcem cikti alnimda
Hadi bakalım önce teknikerlik ünvanını al sonrada annelik ünvanı inşallahGünaydın kızlar Allah hepimizin herşeyi gönlüne göre versin inşallah. Bende bugün ünvan değişikliği (Teknikerlik) sınavına gireceğim.Dualarınızı bekliyorum.
panic_attack tüp sırasında ben de varım reglime daha 18 gün var ama olsun ben hazırlıklarımı yapıyorum,önce bu ayki yumurtayı değerlendireyim olmazsa peşindeyim canım
Amin insaAllahHamilelik belirtisidir sen de kesin hamilesin, bundan sonra böyle olumlama yapıyoruz
Ani bebek ölümü diye geçiyormuş adı. Genetik testler yapılmıştı eşimle bana ve olumluydu her şey. Hamileliğimin ilk 2 ayı coraspin kullandım sonra gerek yok dediler. Ama kaybımdan sonra göründüğüm başka bir dr keşke kan sulandırıcıya devam edilseymiş dedi götürdüğüm tahlillerime bakarak. Bilemiyorum belki de pıhtı attı çünkü bebeğimin gelişimi 2,5 hafta ilerideydi. Ne plasenta koptu ne de başka bir şey. Cumartesi gecesi karnımı kremleyip tekme atışını hissederken pazar günü kaybettim oğlumu.Kaybınıza gerçekten üzüldüm ama maalesef bizim yaşlarda yaşanan bi durum. Kalp durmasının sebebi araştırıldı mı peki? O dönem boyunca kan sulandırıcı kullanıyor muydunuz? Pıhtılaşma ve genetikle ilgili testler yapıldı mı?
Ben sizin yerinizde olsam, şu an maddi imkan var ise hemen tüp bebek denerdim. Negatif sonuçlanması durumunda 4-5 ay daha akışına bırakırdım. Önünüzdeki adet döneminde tedaviye başlasanız yumurtanın gelişip toplanması bir ay, rahim dinlendirme ikinci ay, transfer üçüncü ay, aksilik çıkarsa iptal, yeni testler vs derken zaman geçecek zaten. Bence yaştan dolayı önce tıbbı sömürün, sonra akışına bırakın. Ama bütün umudunuzu da tıbba bağlamayın. Hiç belli olmaz çünkü o işler. Yumurta sayınız iyi ama kalitesini bilemeyiz.
Ani bebek ölümü diye geçiyormuş adı. Genetik testler yapılmıştı eşimle bana ve olumluydu her şey. Hamileliğimin ilk 2 ayı coraspin kullandım sonra gerek yok dediler. Ama kaybımdan sonra göründüğüm başka bir dr keşke kan sulandırıcıya devam edilseymiş dedi götürdüğüm tahlillerime bakarak. Bilemiyorum belki de pıhtı attı çünkü bebeğimin gelişimi 2,5 hafta ilerideydi. Ne plasenta koptu ne de başka bir şey. Cumartesi gecesi karnımı kremleyip tekme atışını hissederken pazar günü kaybettim oğlumu.
Selam canim hos geldin..once kaybina cok uzuldum Rabbim en kisa surede hayirlisiyla saglikla bir bebis nasip etsin.. hic olmamis olsaydi 2 ay dene olmadi tup bebege basvur derdim.. lakin bebegin olmus epeyce de buyumus.. 4 ay dene derim ben 0.5 amh ile normal yola devam ediyorum mesela.. cunku oldu yani.. yumurtalar da var diyorsun, ki amh sonucu direk olcut degil yumurtalarin sayisina ultrasonda gorulen de onemli.. bu surec icinde de kullanman gerekenleri kullanip strese mahal vermeden yoluna devam etmen gerekir.. keskelerin cok az olsun umarim.. oyle olmasi gerekmis oyle olmus. Rabbim bundan sonrasi icin sevindirsin insallah.Ani bebek ölümü diye geçiyormuş adı. Genetik testler yapılmıştı eşimle bana ve olumluydu her şey. Hamileliğimin ilk 2 ayı coraspin kullandım sonra gerek yok dediler. Ama kaybımdan sonra göründüğüm başka bir dr keşke kan sulandırıcıya devam edilseymiş dedi götürdüğüm tahlillerime bakarak. Bilemiyorum belki de pıhtı attı çünkü bebeğimin gelişimi 2,5 hafta ilerideydi. Ne plasenta koptu ne de başka bir şey. Cumartesi gecesi karnımı kremleyip tekme atışını hissederken pazar günü kaybettim oğlumu.
Kuzum yaa ne diyim bilmiyom ki. Su ezanlarin yuzu suyu hurmetine Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla kucagini doldursun insallah.. kizlar hepimizinn..❤Kızlar testi sabah ilk idrarla yapmış olmama rağmen çizgi daha da silikleşti, akşama çıkmaz yani bi daha. Özetle bi cacık yok. Hastane yırttı :)) İğnenin etkisiymiş zaar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?