İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Ikisi de ayni koyulukta gorunuyor bacımmm ayy insallahhh yukselcekkk sen kesin hamilesin dedik oyle oldu

Teyzesi yer onu :))
Alttaki koyu akşam mi yaptın yoksa :)) öyleyse ayak sesleri geliyor yat dinlen sağa sola koşup yorulma.

Ekinoks bebesi seninki oldu galiba.

Alttakini öğleyin yaptım işte kan testinin sonucu çıkınca.
Yarın ilk idrarla bi tane daha yaparım. Silinirse bebelerimi üç-beş güne doğuracam demektir :))

Hay masallah.katlanarak artsin ins cifter cifter bebisler olsun.gozunaydin canim.peki belirtin falan varmi hic

Ayyy insaAllah.bizim varikosel vardi ameliyat olduk sayimiz kotiydu ins duzelmistirde flört etmislerdir artik cok tesekkur ederim canim

İnsallah burada ki herkesin hamile haberini alalım, o güzel hayırlı vakit gelmiş olsun bizim için

Hay masallah.katlanarak artsin ins cifter cifter bebisler olsun.gozunaydin canim.peki belirtin falan varmi hic

Çenemin altında yeni 3 tane sivilce çıktı. Normalde çıkmaz. Kasıklarım ağrıyo. Arada rahim bölgeme sancı giriyo, oturuyorum hemen. Memintolarım tombik ve hassas. Duygular şelale. Belirti ararsam çok da kan testi yok diyo :) Bunlar progesterona bağlı adet öncesi belirti de olabilir. Şimdilik hamilecilik oynuyorum çok zevkli :)) Yarın sabah bakalım ne çıkacak.

Al sana 5 altı çıkan çizgim aradim buldum. Ne heyecanıymışız Armin ile birlikte. Güzel günlerdi yarim kaldı.
kursagimiz da kaldi amaaaa, üzülme sen. devamı gelip tamama ericekleri de göreceğiz ki güzelleştiriyordur allah sabır...

Çatlak kız ya, valla seviyorum senin bu hallerini, güldürüyorsun beni İnsallah gerek kalmaz, gelmiştir senin sıpa böyle ceeeee yapar sana

gecen ayki testimi banyo dolabinin en üstünde unutmuşum oha dedim kendime sövdüm. aldigim test kutusu ikiliydi ilkinde bisi gormedim iki gun saklamistim sonradan bisi cikarmi diye. bunuda adet olmadan bir gun once yapmistim ilk 5 dakka bisi cikmadi diye saydirdim attim dolabin ustune ikigun sonra doktora gidicektim zaten. acaaabaaaa bu cizgi nekadar zaman once çıktı ben bi şaşırdım. daha oncede unuttugum testlerim oldu.kocam gormesin arada bakarim diye ve cogunluk ayni marka hic gormedim bir hafifi gectim cizgiden eser yoktu. unuttugunuz oldumu ayni marka testlerde boyle bisi karşılaştiniz mi? gecen ay ne oldu bana senellaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…