Ikisi de ayni koyulukta gorunuyor bacımmm ayy insallahhh yukselcekkk sen kesin hamilesin dedik oyle olduHe valla bende de eski heyecan yok. Sadece yanılan tarafı merak ediyorum.
Bi yazıda diyo ki artık yeni nesil idrar testleri kan testlerinden daha hassas. Adet olmadan önce kimyasal gebeliğinizi bile idrarla öğrenebiliyorsunuz ama bazı laboratuvar kitlerinde bu hassasiyet yok, hala eski sistem demiş. Kan testinin adet tarihi geçince yapılması lazım ama tüp bebek merkezleri hala erkenden kan testi yapıyo, aslında idrar testleri artık daha güvenilir demiş.
İğne etkisi de olsa testin hemen pembe çizgi çıkarırken kanın buna 2,7 demesi çok tuhaf yav. Agam bizle eğleniğii :))
Bak teyzesi işte benim bebelerim de burda :)))
Teyzesi yer onu :))
Alttaki koyu akşam mi yaptın yoksa :)) öyleyse ayak sesleri geliyor yat dinlen sağa sola koşup yorulma.
Ekinoks bebesi seninki oldu galiba.
Ikisi de ayni koyulukta gorunuyor bacımmm ayy insallahhh yukselcekkk sen kesin hamilesin dedik oyle oldu
Hay masallah.katlanarak artsin ins cifter cifter bebisler olsun.gozunaydin canim.peki belirtin falan varmi hicHe valla bende de eski heyecan yok. Sadece yanılan tarafı merak ediyorum.
Bi yazıda diyo ki artık yeni nesil idrar testleri kan testlerinden daha hassas. Adet olmadan önce kimyasal gebeliğinizi bile idrarla öğrenebiliyorsunuz ama bazı laboratuvar kitlerinde bu hassasiyet yok, hala eski sistem demiş. Kan testinin adet tarihi geçince yapılması lazım ama tüp bebek merkezleri hala erkenden kan testi yapıyo, aslında idrar testleri artık daha güvenilir demiş.
İğne etkisi de olsa testin hemen pembe çizgi çıkarırken kanın buna 2,7 demesi çok tuhaf yav. Agam bizle eğleniğii :))
Bak teyzesi işte benim bebelerim de burda :)))
Ayyy insaAllah.bizim varikosel vardi ameliyat olduk sayimiz kotiydu ins duzelmistirde flört etmislerdir artikcok tesekkur ederim canim
Amin amin amin.bu cuma gununun yuzusuyu hurmetine amin Rabbim...İnsallah burada ki herkesin hamile haberini alalım, o güzel hayırlı vakit gelmiş olsun bizim için
Hay masallah.katlanarak artsin ins cifter cifter bebisler olsun.gozunaydin canim.peki belirtin falan varmi hic
Canım normal 12 gün geçmesi lazım ki daha 2 günün var inşallah hamilesindirAşılamayı 12 Mart akşamı oldum. 10 gün geçti sayılır üzerinden.
Canım normal 12 gün geçmesi lazım ki daha 2 günün var inşallah hamilesindir
Hadi bu defa geliyor seninki sanki :))Hayırlısı neyse o olsun kuzum.
Erken yapınca böyle eğlence çıkıyo işte. Macera, gerilim, aksiyon, dram ve tabii ki en sevdiğim bilimkurgu :))
kursagimiz da kaldi amaaaa, üzülme sen. devamı gelip tamama ericekleri de göreceğiz kiAl sana 5 altı çıkan çizgim aradim buldum. Ne heyecanıymışızArmin ile birlikte. Güzel günlerdi yarim kaldı.
Hadi bu defa geliyor seninki sanki :))
İnsallah burada ki herkesin hamile haberini alalım, o güzel hayırlı vakit gelmiş olsun bizim için
Canım yarınki opun başarılı geçer inşallah. Bir sürü yumurtalar toplanır hepsi döllenir inşallah.
Benim bebe bu ay da cayarsa sıradaki tüp bebeci adayı benim.mavitosbik07 dennisgo
İzinizdeyim genşler! Yaşasın yüksek doz iğneleeer, opulaar, transferleeer!Yemişim yumurta takibini, aşılamayı öğğk pis kaka!
Gelsinde sinsi sinsi gelsin bu sıpa.Nasıl bi gelişse artık o sinsi sinsi. Kime çekti bilmem. Ne anasına çekmiş ne babasına! Utanmaz arlanmaz. :))
İki adet arası kaç gün geçiyor sizin?Adetin 12.veya 13.gunu yumurtam catliyor.tam bir hafta sonra verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?