İleride vicdan azabı çeker miyim?

Aynı durumları yaşadım,annemle babam ayrıldı babam evlendi 2cocugu oldu onların birşeyini eksik etmiyor şimdiki karısı ağzına ediyor babamın ama biz hiç görüşmüyoruz çocuklarının benden haberi bile yok birkaç kere söylemelerini istedim ama genelde hakaret isittim,bende en doğru şeyin gorusmemek olduğunu düşündüm hiç tereddüt vicdan duymuyorum baba baba olacak ki evlatlık yapayım.Babadir sonuçta diye düşünmüyorum benim hiç bir sıkıntımda yanımda olmayanin bende yanında olmam.

Yaşayarak göreceksin o zaman tatlım Allah sıralı ölüm versin de sen onun eline değil o senin eline kalsın

Başınız sağ olsun babanızın mekanı cennet olsun. Ben o kadar merhametli miyim bilmiyorum. Aslında merhametliyim kimsenin acı çekmesine dayanamam ama bu adam bana hiç merhamet etmedi ki...

Ama sizin babanızın hiç değilse yanında birileri var. Benim babam o kadar yalnız ki. Sadece arkadaşları var onlar da arkadaş işte babamın gerçek yüzünden bihaber oldukları için arkadaşlar.
Bu arada allah affetsin sizin babanıza da içimden büyük sövdüm

Belki annenize olan kızgınlığını size yansıtıyordur,bilemedim değişik bir insan..

Cikartabiliyorsan cikart hayatindan bi faydasi yokmus ztn kendi babalik yapmamis ki sen evlatlik yapasin

Belki annenize olan kızgınlığını size yansıtıyordur,bilemedim değişik bir insan..
Evet bunu ben de düşündüm sevdiği bir kız varmış ama babama vermemişler sonra annemle evlenmiş. Belki o yüzden böyledir ama 3 çocuk yapmasaydı o zaman sevmediği kadından

Bir baba 3 kızı yalnız başına hayat mücadelesi verirken umursamıyorsa vicdan azabı çekecek bir durum göremiyorum.

Bir baba 3 kızı yalnız başına hayat mücadelesi verirken umursamıyorsa vicdan azabı çekecek bir durum göremiyorum.
Umarım ben de ileride böyle düşünebilirim.. çünkü ileride yardımıma ihtiyacım olursa ve yardım edersem bile bunu içimden gelerek yapmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…