- 3 Nisan 2017
- 288
- 1.334
- 113
- Konu Sahibi ombreistiyorum
Söylediklerinize harfiyen katılıyorum ve ben de bu ortamı şu an bulamadığım için yavaş gitme kararı alıp zamana bıraktım. Şu an iş durumuma göre yanıma gelip görüşebiliriz vakit geçirebiliriz. Şu durumda baba evinde ve tanıdık küçük yerde biraz gözlemlerim sınırlı kalır. Allah mutluluğunuzu daim etsin.ben eşimle kısmi olarak birlikte yaşadım, birlikte sıklıkla tatile çıktım, birlikte alışveriş yaptım.. evlendikten sonra asla değişmedik tam tersine birlikte geliştik, olgunlaştık. zira zaten birbirimizi iyice tanıyorduk.
kimse kusura bakmasın da birlikte zaman geçirmeden karşınızdaki kavun değil koklayıp iyi mi kötü mü tanıyasınız...
cafelerde, sinemalarda herkes güzel, herkes bakımlı.. kim biliyor karşısındakinin tuvaletini bile nasıl yaptığını? tenceredeki yemeği tabağına koymayı beklemeden üzerinden yediğini mesela??
benim tanıma kriterim birlikte yaşamak hadi en kötü sık sık tatile çıkmak..
başka türlü deneyim ile doğru kişiyi buldum/beni şaşırtmadı diyen varsa anlatsın kesinlikle..
""benim tanıma kriterim birlikte yaşamak hadi en kötü sık sık tatile çıkmak..
başka türlü deneyim ile doğru kişiyi buldum/beni şaşırtmadı diyen varsa anlatsın kesinlikle.. ""
şu cümlenize cevapları ben de merak ediyorum doğrusu. Çok teşekkür ederim.