İletişim bozukluğu mu yoksa ilgisizlik mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Makyajpamugu

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
211
134
303
İzmir
Kızlar size birşey sormak istiyorum normal mi bu yaşananlar bilmiyorum . Daha önde konu açmıştım ve anlatmıştım erkek arkadaşım doktor falandı hatırlıyorsunuzsue beni. Askında kendis çok iyi biri benim gözümde ama bazı şeyler gözüme batıyor bu ara acaba yanlış bir karar mi vermek üzereyim , erkek arkadaşım hafta da 2 gün öğlen 5 te gidip sabah 9 da işten çıkıyor. Akşama kada uyuyor genelde 5 ten önce uyanmaz . Erken uyandığı çok nadirdir. Bir yandan da Almanca çalışıyor geceleri uyulmadığında falan. Herneyse ben ona göre çok serbest bir işte çalışıyorum haliyle boş vaktim çok o uyandığında benim mesaim bitmiş oluyor. İyi yönleri aramızda 1 saatlik yol olmasına rağmen beni evimden aldır bırakır hafta da 2 gün görüşürüz genelde. Fakat telefonda iletişimimiz o kadar az ki uyanır mesaj atar bi tane bazen uyandıktan çok sonra yapar hatta her yerde online olur görürüm ben ararım sinir olup bi kere ararsa arar arada 2-3 defa ben ararım hatta. Dün gece dışarı çıktım hep bildiği arkadaşlarımlaydım saat 12 de döndüm ama hiç nereye oturdun nasıl döneceksin bunları sorgulamıyor. Kıyafetime asla karışmaz eve giriş çıkış saatlerime karışmaz. Bugün biraz patladım açıkçası insan merak eder başıma birsey gelse en azından eve vardın mi yaz dedim. O da aklımdaydı hasta vardı falan filan her zaman ki bahaneler genelde çok az hasta bakıyor çok az işi var özel hastanede olduğu için. Bugün yine 12 de mesaj attı sonra arabamı yaptırmaya gidiyorum ben dedi 5 ti saat ne mesaj attı ne birsey ben kavga çıkarınca da sen niye mesaj atmıyorsun diyor ama inanın sürekli ben arıypeum zaten

Bugün ona bağırdığım için bana köpek gibi davranamazsjn dedi ama hep içimde biriktirdiğim için patladım. Beni umursamıyorsun dedim . O da seni gerçekten içten bir şekilde umursamadığıma inanıyorsan ayrıl benden dedi. Ben de bi süre sustum. Sonra insan böyle hissettiriyorsa Karşısındaki insana bunu düzeltmeye çalışır senin bu yaptığın çok yanlış dedim. O da ben seni seviyorum ayrılmak isteğim değil ama ben senin için herşeyi yaparken sen geçip kendi kafanda birşeylere kanaat getirip seni umursamadığımı düşünüyorsan seni umursamayan insanla neden beraber olasın ki dedi

Son güncelleme yapayım aileleri bu hafta sonu tanıştıralım demiştik o da ben daha anneme söylemedim ama istiyorsan söylerim yapabiliriz hafta sonu dedi. Ama ben hatırlatmasam hatırlamıyor bile artık canım çok sıkılmaya başladı

İlgisizlik mesaj arama kısmına bir şey diyemem ama arkadaşlarınızla dışardaysanız neden arasın? Giysinize neden karışsın. Benim eşim de ne sevgililikte ne evlilikte giydiğime karışmadı. Arkadaşlarımla çıkarsam da bilerek aramaz rahatsız etmemek için. Bu umursamazlık değil saygı duymaktır. Size saygı duyuyor. Kıskanç baskıcı bir adamla evleneceğinize böyle biriyle evlenin daha iyi.

O da seni gerçekten içten bir şekilde umursamadığıma inanıyorsan ayrıl benden dedi.
Doğru demiş. İlgi, sevgi bagirip cagirarak alınmaz.
Kaldı ki kıyafete karışmak, eve gelme saatlerine karışmak bir sevgi ve ilgi göstergesi değil. Ha bence de insan gün içinde merak etmeli ama sevgi dillerimiz uymuyor belli ki bu da kavgayla zorla olacak bir şey degil. Belki de umursamiyor. Her iki durumda da kavgayla cozulecek bir sey yok ortada.

Belki bize öğretilen yanlış sevgi gösterme türüydü bilmiyorum o yüzden bazen yanlışı istiyor gibiyiz ben de bilmiyorum
erkek arkadaşınla ne kadar süredir berabersiniz ? Hep mi böyleydi yoksa değişti mi?
Hep böyleydi maalesef sevgili olmadan öncede çok mesajlaşmazdık günde bir saat falan telefonda konuşuruz

Ben de bunu anlamaya çalışıyorum ama daha önce konuştum defalarca sakince sinirli bir şekilde aklınıza gelebilecek her şekilde . Yüzyüze bana böyle olmasa beni umursamadığını gerçekten düşüneceğim

Günde 1 saat konuşuyorsan daha ne istiyosun o bile cok benim için. Sıkıntıyı kendinde aramanı öneririm.

Bu çocuk kariyerli çocuk tamam belki ilgi isteyebilirsiniz haklısınız şöyle soyliyim konularima bakabilirsin ayrıldığım toksik ilişkim ticaretci eşya taşırken araba sürerken her koşulda 7 24 yazardı eli kanda da olsa aşırı ilgiliydi hakkını yiyemem ilgiyse ilgi dibine kadar ammmmaaaa o çok istediğiniz kısıtlamalarla hayatımı bunaltiyodu:) tayt giyme düzgün giyin, her gittiğim yerden kendi gelir alırdı. Eğitim çok baskabisey. Çocuk aşırı yoğun zaten bence aşk hayatı şuan onluk değil kendini kariyere vermiş

Online olup size yazmıyorsa,meraklanmıyorsa sizi pek umursadığı yok. Kendisi buluşmak,görüşmek istediği boş zamanlarında sizinle görüşüb yalnızlığını gideriyordur. Bu arada her şey tamam da giyiminize zaten karışmaması gerekir, normal insanlar zaten karışmazlar.

Hep böyleydi maalesef sevgili olmadan öncede çok mesajlaşmazdık günde bir saat falan telefonda konuşuruz
Hep böyleyse bir değişme yoksa sevme şekli budur belki her insan her gün telefonda konusmak istemeyebilir haftada iki gününü sana ayırmak, yüz yüze vakit gecirmek istiyordur. Benimde erkek arkadaşım cok yoğun bir iş hayatına sahip günde bazen beş on dakika konuşabiliyoruz o kadar. Ancak ben bunu bilerek yapmadığını yoğun olduğunu ve bunu anladığımı ona gösteriyorum. Aile tanışma meselesinde ise eğer hiç tanıştırmak istemeseydi sana okey demezdi olmaması için tanışmanın türlü bahaneler uydururdu. Bence bu adam böyle ve onu böyle kabul etttiğini sanmış veya oyle kabul etmeni bekliyor. Sende bu olayları büyütüp kafanda kurmuşsun gibi.

Yok asla bu kadarını istemiyorum benim istediğim beni merak etsin kısıtlasın değil. Bugün aynısını söyledim bu arada eğitimse derdin hayatında bana yer yoksa söyle falan diye o da ben herşeyle bizim için uğraşıyorum dedi

Çocuğun çok üstüne düşme, işi var, gücü var. Haftada iki gün görüşüyor muşsun daha ne istiyorsun ki? Bunaltma, daraltma lütfen! Bu davranışına devam edersen yakında ex olursun.

Kendi adıma bekarken de bu tip “sahiplenme” olaylarını sevmedim. Nedense asla bana cazip gelmedi.
Giydiğine karışmak nasıl bir sevgi ifadesi olabilir.
Biz eşimle yeni sevgiliyken en yakın arkadaşlarımdan biri erkekti. Onunla görüşmemize karışmaması en yakın arkadaşım tarafından seni sevmiyor yeterince benimsememiş olarak yorumlanmıştı.
Ben de ne alakası var bana güveniyor. Beni tanıyor. Görüşemezsin dese illa ben de geleceğim dese asıl bu bana güvenmediğini gösterir, çirkin bir itham gibi gelir demiştim.
Ve kararımla da hala gurur duyarım. Bir gün olsun beni kıskanmadı. Bana karışmadı. Şunu da şöyle mi yapsan demedi. Arkadaşlarımla çıkıp geç döneceğim zaman saat kaç olursa olsun aramadı. Bu da insanı sıkmıyor, huzursuz etmiyor. Güvene dayalı bir ilişki gibi hissettiriyor. 12 seneye gireceğiz doğru bir karar vermişim derim hala.
Siz de bence o “sahiplenme” denen şeyi istemeyin. İnsan kendini kedi gibi biri tarafından sahiplendirilmek istememeli. Siz özgür bir bireysiniz ve size güveniyorsa kararınıza saygı duyuyorsa bu ı kişinin iyi bir sevgili eş olacağını da gösterir bana göre

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…