İletişim bozukluğu mu yoksa ilgisizlik mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz niye sevgiliniz anneniz gibi davransın istiyorsunuz? 12 de ece geldim merak etmedi vs. O kadar rehlikeli bir şey ise niye o saatte ece geliyorsunuz? Tehlikeli değilse neden çocuk gibi ilgi bekliyorsunuz? Haftada 2 gün buluşma yeterli güzel. 1 saat mesafe adam bırakıp aliyormus. Telefonla günde bir kete konuşup bir iki mesaj yeterli zaten. Her dakikanızı niye bilsin adam

İdeal ilişki bu.

Almanca öğreniyor demişsiniz, demek ki Almanya'ya gitmek istiyor bir çok doktor gibi ama bu planda sizinde olduğunuzu sanmıyorum.

Ailesine bahsetmemiş, ilgi göstermiyor, yakınlaşma tarzınızı bunaltıcı buluyor, ilişkiyi ittire ittire sürdürüyorsunuz zaten kendinizi biraz geri çekin. Ya yakınlaşacak ya da gidecek ama bu şekilde yürüyemez.

''böyle düşünüyorsan ayrıl'' cümlesini hiç sevmem cok çabasız sorumluluğu üzerinden atan bir cümle. Bilemedim..

Genelde
Beni de öğrenmeye teşvik ediyor şuan sürekli beraber ders çalışıyoruz orada yaşayan arkadaşlarına benim nasıl onunla gidebileceğimi ve gidersek iş alanımı falan araştırdı hep. Benim için bi kaç yer bile düşünmüş iş için.

''böyle düşünüyorsan ayrıl'' cümlesini hiç sevmem cok çabasız sorumluluğu üzerinden atan bir cümle. Bilemedim..
Evet ben de buna çok ama çok kızdım ama anladığım kadarıyla erkek arkadaşım hiç kavga gürültüden hoşlanmıyor ve ona sesimi yükseltince o da çok sinirlendi.

Evet ben de buna çok ama çok kızdım ama anladığım kadarıyla erkek arkadaşım hiç kavga gürültüden hoşlanmıyor ve ona sesimi yükseltince o da çok sinirlendi.
Bunlar bana biraz bahane geliyor resmen istemiyorsan kapı orda demiş alttaki metin o.

Ztn annesi istemiyordu
Adam kariyer planları var
Senide kendi bırakıp vicdan yapmak istemiyor
Sen ayrilirsanda cokda fena olmayacak onun acisindan
+1. Kesinlikle. Ya zaten kaynana faktörü var yani hayatın boyunca hiç tanımadığın manyak bir kadın tarafından uğraşılmaya değer mi bilemiyorum. Üzerine iletişim yok doyurucu ilgi alaka yok. Ne anladım şimdi.

Ztn annesi istemiyordu
Adam kariyer planları var
Senide kendi bırakıp vicdan yapmak istemiyor
Sen ayrilirsanda cokda fena olmayacak onun acisindan
Bunları ben de düşündüm defalarca konuştuk. Bana ben hayır kurumu muyum neden sevmediğim biriyle olmaya devam edeyim ya da o üzülmesin diye devam edeyim evlenme teklifi edeyim salak mıyım dedi. Kimse sevmediği kadına evlenme teklifi etmez gelecek planı kurmasa dedi.
Ben Almanya ya gitmeyi kendim için değil bizim için istiyorum diyor genelde . çocuklarımız Türkiye de beni göremesin mi onlara daha iyi gelecek vermeyelim mi diyor . Hatta sen olunca hayatımda anlam kazandı gitmek bile dedi.

İlgi alaka şöyle yüzyüze mükemmel sürekli gezeriz bir dediğimi iki etmemeye çalışır sürekli sarılır ve güzel konuşur. Telefonda ise ben onu ararsam mesaj atarsam sorun yok ilgide gösterir konuşursda ama ben aramazsam mesaj atmazsam bi defa arar günde ya da mesaj atar

İşte bu ilgi değil. İlgi dediğimiz şey yokken kendini ortaya döken bir kavramdır yanyana iken zaten dikkati sende değilse ayının teki demektir bu. insan sevdiğini iki dk sesini duyayım öyle gideyim diyip arayabiliyor gerçek ilgi ve bağ budur . Yoksa görürken temas ederken dokunurken yuzu size dönük oluşu ilgi değil. Ya doktorlar genelde empti ve duygu yoksunu oluyor zaten analitik zeka o kadar had safhada ki. Erkek kardeşimde doktor ve o da öyle.

umursamadığıma inanıyorsan ayrıl benden dedi.
seni umursamayan insanla neden beraber olasın ki dedi
Çok kısa net bişey diycem, bi sürü ilişkim oldu, içlerinden birkaçını gerçekten çok sevdim.
Sevdiğim insana hiç "istemiyorsan ayrıl benden" demedim.

Adam muhtemelen epey yoğun, ve bir ilişki yaşayacak vakti/kafası yok. Boş kalsa da aklına siz gelmiyorsunuz, belli.
Çok zorlamayın artık derim.

Sizin kıyafetinize karışsa biyere gittiğinizde zırt pırt arasa napiyorsun diye hoşunuza mı gidecek arama msj kısmına bişey diyemem erkekler bizim gibi düşünmüyor bazen ariyayim msj atayım uyanınca gibi oda öyle olabilir

İşkolik erkek modeli. Bunlar işiyle evlidir, duygusallık bekleme. Sevse de göstermeyi bilmez robotik modeller

Siz çalışıyor musunuz okuyor musunuz meşguliyetiniz var mı? Yoğunluk yaratın kendinize siz de meşgul olun yoksa böyle çok kafaya takarsınız.
Tıp zordur özel hastanede olması farketmez kafa yoruyordur yoruluyordur yüzyüze ilgiliyse gerisi önemli değil bence

Teşekkür ederim ben de bu ara Almanca çalışıyorum sürekli

Teşekkür ederim ben de bu ara Almanca çalışıyorum sürekli
En güzeli kendinizi bu hedefinize verin bir aradayken kaliteli vakit geçirin ikinizinde hedefleri var belli ve ikinizde Almanca çalışıyorsanız ortak hedeflerdir. Bu doğrultuda buna odaklanın çocuğun yaptığı bir şey yok üstüne gitmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…