- 5 Ağustos 2020
- 3.278
- 5.556
- 108
- Konu Sahibi Makyajpamugu
Siz niye sevgiliniz anneniz gibi davransın istiyorsunuz? 12 de ece geldim merak etmedi vs. O kadar rehlikeli bir şey ise niye o saatte ece geliyorsunuz? Tehlikeli değilse neden çocuk gibi ilgi bekliyorsunuz? Haftada 2 gün buluşma yeterli güzel. 1 saat mesafe adam bırakıp aliyormus. Telefonla günde bir kete konuşup bir iki mesaj yeterli zaten. Her dakikanızı niye bilsin adamKızlar size birşey sormak istiyorum normal mi bu yaşananlar bilmiyorum . Daha önde konu açmıştım ve anlatmıştım erkek arkadaşım doktor falandı hatırlıyorsunuzsue beni. Aslında kendisi çok iyi biri benim gözümde ama bazı şeyler gözüme batıyor buara acaba yanlış bir karar mi vermek üzereyim , erkek arkadaşım hafta da 2 gün öğlen 5 te gidip sabah 9 da işten çıkıyor diğer günler boş Akşama kada uyuyor genelde 5 ten önce uyanmaz . Erken uyandığı çok nadirdir. Bir yandan da Almanca çalışıyor geceleri uyumadığında falan. Yüzyüzeyken ilgisi aşırı fazla her istediğimi yapmaya çalışır beni mutlu etmek için uğraşır . Aşırı dokunsaldır sürekli sever. Herneyse ben ona göre çok serbest bir işte çalışıyorum haliyle boş vaktim çok o uyandığında benim mesaim bitmiş oluyor. İyi yönleri aramızda 1 saatlik yol olmasına rağmen beni evimden aldır bırakır hafta da 2 gün görüşürüz genelde. Fakat telefonda iletişimimiz o kadar az ki uyanır mesaj atar bi tane bazen uyandıktan çok sonra yapar hatta her yerde online olur görürüm ben ararım sinir olup bi kere ararsa arar arada 2-3 defa ben ararım hatta. Dün gece dışarı çıktım hep bildiği arkadaşlarımlaydım saat 12 de döndüm ama hiç nereye oturdun nasıl döneceksin bunları sorgulamıyor. Kıyafetime asla karışmaz eve giriş çıkış saatlerime karışmaz. Bugün biraz patladım açıkçası insan merak eder başıma birsey gelse en azından eve vardın mi yaz dedim. O da aklımdaydı hasta vardı falan filan her zaman ki bahaneler genelde çok az hasta bakıyor çok az işi var özel hastanede olduğu için. Bugün yine 12 de mesaj attı sonra arabamı yaptırmaya gidiyorum ben dedi 5 ti saat ne mesaj attı ne birsey ben kavga çıkarınca da sen niye mesaj atmıyorsun diyor ama inanın sürekli ben arıypeum zaten