• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İletişim bozukluğu mu yoksa ilgisizlik mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar size birşey sormak istiyorum normal mi bu yaşananlar bilmiyorum . Daha önde konu açmıştım ve anlatmıştım erkek arkadaşım doktor falandı hatırlıyorsunuzsue beni. Aslında kendisi çok iyi biri benim gözümde ama bazı şeyler gözüme batıyor buara acaba yanlış bir karar mi vermek üzereyim , erkek arkadaşım hafta da 2 gün öğlen 5 te gidip sabah 9 da işten çıkıyor diğer günler boş Akşama kada uyuyor genelde 5 ten önce uyanmaz . Erken uyandığı çok nadirdir. Bir yandan da Almanca çalışıyor geceleri uyumadığında falan. Yüzyüzeyken ilgisi aşırı fazla her istediğimi yapmaya çalışır beni mutlu etmek için uğraşır . Aşırı dokunsaldır sürekli sever. Herneyse ben ona göre çok serbest bir işte çalışıyorum haliyle boş vaktim çok o uyandığında benim mesaim bitmiş oluyor. İyi yönleri aramızda 1 saatlik yol olmasına rağmen beni evimden aldır bırakır hafta da 2 gün görüşürüz genelde. Fakat telefonda iletişimimiz o kadar az ki uyanır mesaj atar bi tane bazen uyandıktan çok sonra yapar hatta her yerde online olur görürüm ben ararım sinir olup bi kere ararsa arar arada 2-3 defa ben ararım hatta. Dün gece dışarı çıktım hep bildiği arkadaşlarımlaydım saat 12 de döndüm ama hiç nereye oturdun nasıl döneceksin bunları sorgulamıyor. Kıyafetime asla karışmaz eve giriş çıkış saatlerime karışmaz. Bugün biraz patladım açıkçası insan merak eder başıma birsey gelse en azından eve vardın mi yaz dedim. O da aklımdaydı hasta vardı falan filan her zaman ki bahaneler genelde çok az hasta bakıyor çok az işi var özel hastanede olduğu için. Bugün yine 12 de mesaj attı sonra arabamı yaptırmaya gidiyorum ben dedi 5 ti saat ne mesaj attı ne birsey ben kavga çıkarınca da sen niye mesaj atmıyorsun diyor ama inanın sürekli ben arıypeum zaten
Siz niye sevgiliniz anneniz gibi davransın istiyorsunuz? 12 de ece geldim merak etmedi vs. O kadar rehlikeli bir şey ise niye o saatte ece geliyorsunuz? Tehlikeli değilse neden çocuk gibi ilgi bekliyorsunuz? Haftada 2 gün buluşma yeterli güzel. 1 saat mesafe adam bırakıp aliyormus. Telefonla günde bir kete konuşup bir iki mesaj yeterli zaten. Her dakikanızı niye bilsin adam

Kendi adıma bekarken de bu tip “sahiplenme” olaylarını sevmedim. Nedense asla bana cazip gelmedi.
Giydiğine karışmak nasıl bir sevgi ifadesi olabilir.
Biz eşimle yeni sevgiliyken en yakın arkadaşlarımdan biri erkekti. Onunla görüşmemize karışmaması en yakın arkadaşım tarafından seni sevmiyor yeterince benimsememiş olarak yorumlanmıştı.
Ben de ne alakası var bana güveniyor. Beni tanıyor. Görüşemezsin dese illa ben de geleceğim dese asıl bu bana güvenmediğini gösterir, çirkin bir itham gibi gelir demiştim.
Ve kararımla da hala gurur duyarım. Bir gün olsun beni kıskanmadı. Bana karışmadı. Şunu da şöyle mi yapsan demedi. Arkadaşlarımla çıkıp geç döneceğim zaman saat kaç olursa olsun aramadı. Bu da insanı sıkmıyor, huzursuz etmiyor. Güvene dayalı bir ilişki gibi hissettiriyor. 12 seneye gireceğiz doğru bir karar vermişim derim hala.
Siz de bence o “sahiplenme” denen şeyi istemeyin. İnsan kendini kedi gibi biri tarafından sahiplendirilmek istememeli. Siz özgür bir bireysiniz ve size güveniyorsa kararınıza saygı duyuyorsa bu ı kişinin iyi bir sevgili eş olacağını da gösterir bana göre
İdeal ilişki bu.

Kızlar size birşey sormak istiyorum normal mi bu yaşananlar bilmiyorum . Daha önde konu açmıştım ve anlatmıştım erkek arkadaşım doktor falandı hatırlıyorsunuzsue beni. Aslında kendisi çok iyi biri benim gözümde ama bazı şeyler gözüme batıyor buara acaba yanlış bir karar mi vermek üzereyim , erkek arkadaşım hafta da 2 gün öğlen 5 te gidip sabah 9 da işten çıkıyor diğer günler boş Akşama kada uyuyor genelde 5 ten önce uyanmaz . Erken uyandığı çok nadirdir. Bir yandan da Almanca çalışıyor geceleri uyumadığında falan. Yüzyüzeyken ilgisi aşırı fazla her istediğimi yapmaya çalışır beni mutlu etmek için uğraşır . Aşırı dokunsaldır sürekli sever. Herneyse ben ona göre çok serbest bir işte çalışıyorum haliyle boş vaktim çok o uyandığında benim mesaim bitmiş oluyor. İyi yönleri aramızda 1 saatlik yol olmasına rağmen beni evimden aldır bırakır hafta da 2 gün görüşürüz genelde. Fakat telefonda iletişimimiz o kadar az ki uyanır mesaj atar bi tane bazen uyandıktan çok sonra yapar hatta her yerde online olur görürüm ben ararım sinir olup bi kere ararsa arar arada 2-3 defa ben ararım hatta. Dün gece dışarı çıktım hep bildiği arkadaşlarımlaydım saat 12 de döndüm ama hiç nereye oturdun nasıl döneceksin bunları sorgulamıyor. Kıyafetime asla karışmaz eve giriş çıkış saatlerime karışmaz. Bugün biraz patladım açıkçası insan merak eder başıma birsey gelse en azından eve vardın mi yaz dedim. O da aklımdaydı hasta vardı falan filan her zaman ki bahaneler genelde çok az hasta bakıyor çok az işi var özel hastanede olduğu için. Bugün yine 12 de mesaj attı sonra arabamı yaptırmaya gidiyorum ben dedi 5 ti saat ne mesaj attı ne birsey ben kavga çıkarınca da sen niye mesaj atmıyorsun diyor ama inanın sürekli ben arıypeum zaten
Almanca öğreniyor demişsiniz, demek ki Almanya'ya gitmek istiyor bir çok doktor gibi ama bu planda sizinde olduğunuzu sanmıyorum.

Ailesine bahsetmemiş, ilgi göstermiyor, yakınlaşma tarzınızı bunaltıcı buluyor, ilişkiyi ittire ittire sürdürüyorsunuz zaten kendinizi biraz geri çekin. Ya yakınlaşacak ya da gidecek ama bu şekilde yürüyemez.

Bugün ona bağırdığım için bana köpek gibi davranamazsjn dedi ama hep içimde biriktirdiğim için patladım. Beni umursamıyorsun dedim . O da seni gerçekten içten bir şekilde umursamadığıma inanıyorsan ayrıl benden dedi. Ben de bi süre sustum. Sonra insan böyle hissettiriyorsa Karşısındaki insana bunu düzeltmeye çalışır senin bu yaptığın çok yanlış dedim. O da ben seni seviyorum ayrılmak isteğim değil ama ben senin için herşeyi yaparken sen geçip kendi kafanda birşeylere kanaat getirip seni umursamadığımı düşünüyorsan seni umursamayan insanla neden beraber olasın ki dedi
''böyle düşünüyorsan ayrıl'' cümlesini hiç sevmem cok çabasız sorumluluğu üzerinden atan bir cümle. Bilemedim..

Online olup size yazmıyorsa,meraklanmıyorsa sizi pek umursadığı yok. Kendisi buluşmak,görüşmek istediği boş zamanlarında sizinle görüşüb yalnızlığını gideriyordur. Bu arada her şey tamam da giyiminize zaten karışmaması gerekir, normal insanlar zaten karışmazlar.
Genelde
Almanca öğreniyor demişsiniz, demek ki Almanya'ya gitmek istiyor bir çok doktor gibi ama bu planda sizinde olduğunuzu sanmıyorum.

Ailesine bahsetmemiş, ilgi göstermiyor, yakınlaşma tarzınızı bunaltıcı buluyor, ilişkiyi ittire ittire sürdürüyorsunuz zaten kendinizi biraz geri çekin. Ya yakınlaşacak ya da gidecek ama bu şekilde yürüyemez.
Beni de öğrenmeye teşvik ediyor şuan sürekli beraber ders çalışıyoruz orada yaşayan arkadaşlarına benim nasıl onunla gidebileceğimi ve gidersek iş alanımı falan araştırdı hep. Benim için bi kaç yer bile düşünmüş iş için.

Evet ben de buna çok ama çok kızdım ama anladığım kadarıyla erkek arkadaşım hiç kavga gürültüden hoşlanmıyor ve ona sesimi yükseltince o da çok sinirlendi.
Bunlar bana biraz bahane geliyor resmen istemiyorsan kapı orda demiş alttaki metin o.

Ztn annesi istemiyordu
Adam kariyer planları var
Senide kendi bırakıp vicdan yapmak istemiyor
Sen ayrilirsanda cokda fena olmayacak onun acisindan
+1. Kesinlikle. Ya zaten kaynana faktörü var yani hayatın boyunca hiç tanımadığın manyak bir kadın tarafından uğraşılmaya değer mi bilemiyorum. Üzerine iletişim yok doyurucu ilgi alaka yok. Ne anladım şimdi.

Ztn annesi istemiyordu
Adam kariyer planları var
Senide kendi bırakıp vicdan yapmak istemiyor
Sen ayrilirsanda cokda fena olmayacak onun acisindan
Bunları ben de düşündüm defalarca konuştuk. Bana ben hayır kurumu muyum neden sevmediğim biriyle olmaya devam edeyim ya da o üzülmesin diye devam edeyim evlenme teklifi edeyim salak mıyım dedi. Kimse sevmediği kadına evlenme teklifi etmez gelecek planı kurmasa dedi.
Ben Almanya ya gitmeyi kendim için değil bizim için istiyorum diyor genelde . çocuklarımız Türkiye de beni göremesin mi onlara daha iyi gelecek vermeyelim mi diyor . Hatta sen olunca hayatımda anlam kazandı gitmek bile dedi.

+1. Kesinlikle. Ya zaten kaynana faktörü var yani hayatın boyunca hiç tanımadığın manyak bir kadın tarafından uğraşılmaya değer mi bilemiyorum. Üzerine iletişim yok doyurucu ilgi alaka yok. Ne anladım şimdi.
İlgi alaka şöyle yüzyüze mükemmel sürekli gezeriz bir dediğimi iki etmemeye çalışır sürekli sarılır ve güzel konuşur. Telefonda ise ben onu ararsam mesaj atarsam sorun yok ilgide gösterir konuşursda ama ben aramazsam mesaj atmazsam bi defa arar günde ya da mesaj atar

İlgi alaka şöyle yüzyüze mükemmel sürekli gezeriz bir dediğimi iki etmemeye çalışır sürekli sarılır ve güzel konuşur. Telefonda ise ben onu ararsam mesaj atarsam sorun yok ilgide gösterir konuşursda ama ben aramazsam mesaj atmazsam bi defa arar günde ya da mesaj atar
İşte bu ilgi değil. İlgi dediğimiz şey yokken kendini ortaya döken bir kavramdır yanyana iken zaten dikkati sende değilse ayının teki demektir bu. insan sevdiğini iki dk sesini duyayım öyle gideyim diyip arayabiliyor gerçek ilgi ve bağ budur . Yoksa görürken temas ederken dokunurken yuzu size dönük oluşu ilgi değil. Ya doktorlar genelde empti ve duygu yoksunu oluyor zaten analitik zeka o kadar had safhada ki. Erkek kardeşimde doktor ve o da öyle.

umursamadığıma inanıyorsan ayrıl benden dedi.
seni umursamayan insanla neden beraber olasın ki dedi
Çok kısa net bişey diycem, bi sürü ilişkim oldu, içlerinden birkaçını gerçekten çok sevdim.
Sevdiğim insana hiç "istemiyorsan ayrıl benden" demedim.

Adam muhtemelen epey yoğun, ve bir ilişki yaşayacak vakti/kafası yok. Boş kalsa da aklına siz gelmiyorsunuz, belli.
Çok zorlamayın artık derim.

Sizin kıyafetinize karışsa biyere gittiğinizde zırt pırt arasa napiyorsun diye hoşunuza mı gidecek arama msj kısmına bişey diyemem erkekler bizim gibi düşünmüyor bazen ariyayim msj atayım uyanınca gibi oda öyle olabilir

İşkolik erkek modeli. Bunlar işiyle evlidir, duygusallık bekleme. Sevse de göstermeyi bilmez robotik modeller

Siz çalışıyor musunuz okuyor musunuz meşguliyetiniz var mı? Yoğunluk yaratın kendinize siz de meşgul olun yoksa böyle çok kafaya takarsınız.
Tıp zordur özel hastanede olması farketmez kafa yoruyordur yoruluyordur yüzyüze ilgiliyse gerisi önemli değil bence

Siz çalışıyor musunuz okuyor musunuz meşguliyetiniz var mı? Yoğunluk yaratın kendinize siz de meşgul olun yoksa böyle çok kafaya takarsınız.
Tıp zordur özel hastanede olması farketmez kafa yoruyordur yoruluyordur yüzyüze ilgiliyse gerisi önemli değil bence
Teşekkür ederim ben de bu ara Almanca çalışıyorum sürekli

Teşekkür ederim ben de bu ara Almanca çalışıyorum sürekli
En güzeli kendinizi bu hedefinize verin bir aradayken kaliteli vakit geçirin ikinizinde hedefleri var belli ve ikinizde Almanca çalışıyorsanız ortak hedeflerdir. Bu doğrultuda buna odaklanın çocuğun yaptığı bir şey yok üstüne gitmeyin 🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X